Süper Anneler - 2011

fotoğrafı karşına aldığında senin sağında mı?

Benim esimin yengesi 38 yaslarinda erkek bebeyi oldu 1 kizi bir oglu var ama masAllah gözleri mavi mavi sanki belki oka bu duayi yapdi gibi geliyor icimden ....
Muhammed doydu ismini....

Bende yapsam olmaz ki sanki icimden gelmiyor....

öncelikle herkese slm ....cimadan önce olacak ..ben de öyle yaptım hemde cima anında sonrasında çok okudum ve halen okuyorum ..bi sitede bulmuşutum bi bakayım sitenin adresini bulursam burda paylaşayım

iyiy akşamlar kıslar...napıosunuz?kifler yeride bakıyorum da

pscim cnm benim inanki o kadar sevindimki bugün haberini bekliodum şimdi yazdığını görmeseydim soracaktım ne oldu diye

rabbim inşallah sağlıkla hayırla kucapına almayı nasip eder.inanılmaz şekilde erkek doğuyor içime valla

öncelikle herkese slm ....cimadan önce olacak ..ben de öyle yaptım hemde cima anında sonrasında çok okudum ve halen okuyorum ..bi sitede bulmuşutum bi bakayım sitenin adresini bulursam burda paylaşayım

sonrasinda olmuyomuuuu ama turkce dua ettim benn sonrada bu duayi ,okusamm

hamileliği özledim ben

kiyamam canim benimm en kisa zamanda yollasin rabbim oglusunu
bende bi tuhafim bu gunlerdee biseyleri parcalamak geliyo icimdennn bagirmak cagirmak aglamakkkk

bende bi tuhafim bu gunlerdee biseyleri parcalamak geliyo icimdennn bagirmak cagirmak aglamakkkk

valla orkidem sabahtan beri kendimi tutuyorum ama eve gelince bıraktım kendimi ağladım ağladım.bebeğimi özledim ya...

valla canım ben bu sayfada bulmuştum bu sayfanın dediğine harfiyen uydum taktir ALLAHIN....önemli olan tabiki niyettir..

Erkek Çocuk Olmas1 için

neyse kizlar ben cikiyorum belim cok agriyor oturamiyorum biraz uzanayim allah icin dua edin bana ne olurr cok fenayim

bu duayı okuyup kızı olan kac kısı var kı teyzemın uc kızı rabbım ona da nasıp etsın ınsallah acaba versem mı kı duayı ya ne dıosunuz kızlar:44:

neyse kizlar ben cikiyorum belim cok agriyor oturamiyorum biraz uzanayim allah icin dua edin bana ne olurr cok fenayim

kızz orkidem sakın duaya takılma....duanın saati zamanı yoktur her an ALLAH bizi görür vede duyar .....bu arada benimde çok belim ağrıyo

demekki aslı yokmuş bak delü karı. bi de moralini bozmuştun

bu duayı okuyup kızı olan kac kısı var kı teyzemın uc kızı rabbım ona da nasıp etsın ınsallah acaba versem mı kı duayı ya ne dıosunuz kızlar:44:

beksucum ben de bunu çok merak ettim çok da araştırdm ama net bişey yok.
sadece burda birinin okuduğunu ve kızı olduğunu söylemişti kızlar ama eşinin inanarak okumadığnı söylemiş galiba.
çok net bişey yok yani...
ama bence söyle teyzene, çünkü inanılarak yapılan hiç bir şey boşa çıkmaz cnm...

canım bızde uc kız bır erkegız anneme gore der kı seyrek ılıskı ve kadının da orgazm olması gerekırmıs ama bugun bır arkadas kıza hamıle dıo hıc alakası yok gayet seyrek ılıskı ıle kıza hamıle kalmıs rabbım verecek artık nurcum hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…