- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #17.501
canım ben burda okuduktan sonra baktım kızımın 8 haftalık ultrason resmine.
bebek sağda ve yusyuvarlak.
bilmiyorum tabi ama bana da bu bayağı ayırt edici gibi geliyor.
tabii burda da istisnalar vardır muhakkak.
benim bir komşum var tüp bebek yaptırdı.
o kadar erkek olduğuna inanıyorduki artık bilmiyorum el altından birşey mi denendi.
ama kız olunca çok şaşırdı.
Benim esimin yengesi 38 yaslarinda erkek bebeyi oldu 1 kizi bir oglu var ama masAllah gözleri mavi mavi sanki belki oka bu duayi yapdi gibi geliyor icimden ....
Muhammed doydu ismini....
Bende yapsam olmaz ki sanki icimden gelmiyor....
öncelikle herkese slm ....cimadan önce olacak ..ben de öyle yaptım hemde cima anında sonrasında çok okudum ve halen okuyorum ..bi sitede bulmuşutum bi bakayım sitenin adresini bulursam burda paylaşayım
hamileliği özledim ben
sonrasinda olmuyomuuuu ama turkce dua ettim benn sonrada bu duayi ,okusamm
kiyamam canim benimmen kisa zamanda yollasin rabbim oglusunu
bende bi tuhafim bu gunlerdee biseyleri parcalamak geliyo icimdennn bagirmak cagirmak aglamakkkk
sonrasinda olmuyomuuuu ama turkce dua ettim benn sonrada bu duayi ,okusamm
kiyamam canim benimmen kisa zamanda yollasin rabbim oglusunu
bende bi tuhafim bu gunlerdee biseyleri parcalamak geliyo icimdennn bagirmak cagirmak aglamakkkk
valla orkidem sabahtan beri kendimi tutuyorum ama eve gelince bıraktım kendimi ağladım ağladım.bebeğimi özledim ya...
kızlar bugün benim içimde bi sıkıntı var,felaket bunalıyorum..sanki nefes alamıyorum...
neyse kizlar ben cikiyorum belim cok agriyor oturamiyorum biraz uzanayim allah icin dua edin bana ne olurr cok fenayim
neyse kizlar ben cikiyorum belim cok agriyor oturamiyorum biraz uzanayim allah icin dua edin bana ne olurr cok fenayim
kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
doktordan geldim
bebiş büyümüş
herşey yolunda
eşim doktora dr bey bebek solda mı sağda mı diye şak diye sordu çok utandım önce
sonra hemen ben araya girdim nette bi yazı okudum bebek kesenin ssağındaysa kız solundaysa erkek diye
dr güldü önce
sonra bebek kesenin solunda artık yorumu size bırakıyorum dedi
bakalım teziniz doğru çıkıcak mı nasılsa 20 gün sonra belli olur dedi
gerçekten bebiş sola geçmiş
tlf kablosnu bulursam size de yüklerim
ama 8+6 haftalık tahmn gerçek çıkıo mu emin değilim
demekki aslı yokmuş bak delü karı. bi de moralini bozmuştun
bu duayı okuyup kızı olan kac kısı var kı teyzemın uc kızı rabbım ona da nasıp etsın ınsallah acaba versem mı kı duayı ya ne dıosunuz kızlar:44:
beksucum ben de bunu çok merak ettim çok da araştırdm ama net bişey yok.
sadece burda birinin okuduğunu ve kızı olduğunu söylemişti kızlar ama eşinin inanarak okumadığnı söylemiş galiba.
çok net bişey yok yani...
ama bence söyle teyzene, çünkü inanılarak yapılan hiç bir şey boşa çıkmaz cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?