Süper Anneler - 2011

iyi ben okuyayim bana o Muhammed duayi yapayim dedim ama yapamiyorum Allahim verirse öyle versin diyorum
Hem esimin yengesi koydu yeni oldu oglu olmaz

Orkide sen yapsana kiz?

Cima’dan önce ihlâs sûresini okur ve: “Yâ Rabbi, bu cima’dan bana bir oğul ihsân edersen, ismini Muhammed koyacağım” der. Şu duâyı yaparsa, Allahü teâlâ, inşâallah ona erkek çocuğu verir.
Peygamber Efendimiz buyurdu: “Eşi hâmile iken, elini hanımının karnına koyup: Bismillâhil ahadis samed ellezî lem yelid ve lem yûled, Allahümme inni semmeytü ma fi hazilbatne muhammeden bi ismi muhammed sallallahü aleyhi ve sellem, (yâ Rabbi, bu karında olan çocuğun ismini, Muhammed aleyhisselâmın isminin hürmetine, Muhammed koydum) derse, bu çocuk erkek olur.”

iyi ben okuyayim bana o Muhammed duayi yapayim dedim ama yapamiyorum Allahim verirse öyle versin diyorum
Hem esimin yengesi koydu yeni oldu oglu olmaz

Orkide sen yapsana kiz?

nasil yaptii yengeniz canim nasil yapilacak anlatirmisinnn

kızlar üffff kocam nereye kaldırmış kabloyu bulamadım
akşama eklerim artık
elime alınca kesenin solunda bebek
ve bayagı da şekilli
et parçası gibi değil yani
ay çok mutluyum

canım çok mutlu oldum.
inşallah oğluşun gelir.
o zaman mutluluğun bine katlanır.

canım hayırlı olsun kucağına almayı nasip etsin.
zor bir süreçten geçmişin ama sonunda bebeğine kavuşmuşsun.

oncemi sonramiiiii

Benim esimin yengesi 38 yaslarinda erkek bebeyi oldu 1 kizi bir oglu var ama masAllah gözleri mavi mavi sanki belki oka bu duayi yapdi gibi geliyor icimden ....
Muhammed doydu ismini....

Bende yapsam olmaz ki sanki icimden gelmiyor....

kızlar yaa size bir konuda danışıcam.
ben mayısta düşünüyorum.
ama tabi hemen olur mu bilemeyizde.
önümüzdeki hafta doktara kontrole gidicam öğlesine.
enfeksiyon falan var mı diye.
bir de doktora 1 yıldır uğraşıyoruz olmuyor desem.
yumurta takibi yapar mı.
yada yaptırayımmı sizce.

Hayir söyle ben hemen hamile kalmak istiyorum yumurta takibi yapabilirmi diye canim öyle okudum dersin en iyi zamnmis dersin hamile kalmanin
insAllah kalirsin hemn canim

iyi akşamlar kızlar yorucu bir günün ardından sizlere bir bakayım dedim ne var ne yok..
bu duayı biliyorum ben ve ilişkiden önce yapılıp besmele çekilip ilişkiye başlanır..ve hamile olduğunu duyduğunda da duaya devam edilir..hayırlısı herkez için inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…