- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #17.481
iyi ben okuyayim bana o Muhammed duayi yapayim dedim ama yapamiyorum Allahim verirse öyle versin diyorum
Hem esimin yengesi koydu yeni oldu oglu olmaz
Orkide sen yapsana kiz?
kızlar üffff kocam nereye kaldırmış kabloyu bulamadım
akşama eklerim artık
elime alınca kesenin solunda bebek
ve bayagı da şekilli
et parçası gibi değil yani
ay çok mutluyum
sağolasın canım Allahım inşallah sanada en yakın zamanda nasib etsin
benimde ümitlerim çoğu zaman yerle bir oluyordu.. her ay o üzüntüyü yaşadım çok iyi anlıyorum şimdi seni.
ben birkeç kez yumurta takibi yaptırdım çatlama iğnesi oldum. her türlü tahlilimiz eşiminde benimde normal çıkıyordu.. nasib olmadı bi türlü..
en son kasım ayında bi tüp bebek merkezine gittik o gün büyümüş bi yumurtam görüldü hemen iğne yaptılar ilişki saati verdiler filan..
ama yine olmadı o ay..
olmazsa rahim filmi çekilmem gerektiğini söyledi dr.
aralıkta rahim filmi çekildim tüpler tamamen açık çıktı çok şükür.
ama dr dedi ki yinede yılların ilerlemesiyle tüplerde hafif yapışılıklar olabiliyor bunlarda rahim filminin etkisiyle açılıyor..
sonraki ay aşılama yapabiliriz dedi. bizi düşünmemiz üzere eve yolladı
eşim aşılamaya olumlu bakmadı bi süre daha dursun bakalım dedi.. bende ısrar edemedim sonuçta maddi olarakta zorlamak istemedim eşimi..
ocak ayında yumurtlama günlerine filan çok dikkat ederek tüm ay gün aşırı devam ettik ama yine adet oldum ve bu sefer cidden çok üzüldüm çünki hep rahim filminden sonra hamile kalanları okuyordum ümidim vardı ama yine nasib olmadı
bu şubat ayında bu ümitsizlikle hiç bir gün dikkat etmedik. doğal akışına bıraktık gün saymadım yumurtlamaya önem vermedim. nasılsa olmuyor , ve ilerki aylarda eşime aşılamayı istediğimi söylerim diye düşünüyordum..
Allahım güzel mevlam nasib etti günüm geçti baştan önemsemedim bi kaç gün geçer diye. sonra adetimi 4 gün geçince idrar testi yaptım hemen 2. çizgi çıktı inanamadık havalara uçtuk. ertesi gün kanda da pozitif çıktı dr a gittik minicik kesemizi gördük bile 4+3 haftalık çıktım o zaman..
Allahım sizlerede nasib etsin
seyhan ümitlerin bittiği an mucizeler vardır canım. Allahtan ümit kesilmez denilen şeyi yaşadım ben. rabbim sanada göstersin bu günlerde inşallah..
sen rahim filmi çekildin mi hiç ?
Cimadan önce ihlâs sûresini okur ve: Yâ Rabbi, bu cimadan bana bir oğul ihsân edersen, ismini Muhammed koyacağım der. Şu duâyı yaparsa, Allahü teâlâ, inşâallah ona erkek çocuğu verir.
Peygamber Efendimiz buyurdu: Eşi hâmile iken, elini hanımının karnına koyup: Bismillâhil ahadis samed ellezî lem yelid ve lem yûled, Allahümme inni semmeytü ma fi hazilbatne muhammeden bi ismi muhammed sallallahü aleyhi ve sellem, (yâ Rabbi, bu karında olan çocuğun ismini, Muhammed aleyhisselâmın isminin hürmetine, Muhammed koydum) derse, bu çocuk erkek olur.
nasil yaptii yengeniz canim nasil yapilacak anlatirmisinnn
oncemi sonramiiiii[/QUOTE
Orkidem ben sordum kendisi yapmamis canim arkadasi yapmis hamile olduyunu ögrenince esi yapmis
kızlar yaa size bir konuda danışıcam.
ben mayısta düşünüyorum.
ama tabi hemen olur mu bilemeyizde.
önümüzdeki hafta doktara kontrole gidicam öğlesine.
enfeksiyon falan var mı diye.
bir de doktora 1 yıldır uğraşıyoruz olmuyor desem.
yumurta takibi yapar mı.
yada yaptırayımmı sizce.
oncemi sonramiiiii[/QUOTE
Orkidem ben sordum kendisi yapmamis canim arkadasi yapmis hamile olduyunu ögrenince esi yapmis
saolasin canim yaaa cok iyisinn
40 gun mu yapilcakk bende bu aksam diyeyim esime insallahh
yaa eşin yaparsa ne güzel orkiş.
benimkisi hayatta yapmaz.
hayırşısı der.
Bilmem ki canim 10 dakikada mesaj atiyiloryazarim kendisine
Hayir söyle ben hemen hamile kalmak istiyorum yumurta takibi yapabilirmi diye canim öyle okudum dersin en iyi zamnmis dersin hamile kalmanin
insAllah kalirsin hemn canim
yaa eşin yaparsa ne güzel orkiş.
benimkisi hayatta yapmaz.
hayırşısı der.
Niye canim sen sor yapar kiz dua o
Niye canim sen sor yapar kiz dua o
o hayırlısı neyse o olsun diyor.
kısmetimizde ne varsa diyor.
ne bileğim dinen düşünüyor.
dua ama bir dileğin gerçekleşmesi ile ilgili yaa
birde muhammed adı çok güzel bir isim acaba o çocuk ileride o ismi hakkı ile taşıyabilecekmi ben hep onu düşünürüm.
okulda muhammed isimli öğrencilerim var.
hiç haketmiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?