- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #17.661
Kizlar ya biraz moralim bozuldu ama kendimi tutyorum bugün kizimi okuldan almaya gitdim burada hava baya sicak ve ice hirka üzerime atdim bi Anne dedi 2 oglu var kendisinin, valla karnin enine gidiyor dedi kiza benziyor dedi bende evet dedim öyle duymusdum dedi, benim kizlarda öyleydi enine büyümüsdü
Oglan anneleri dogru mu ya sivri yukardan oluncami sirf erkek oluyor
Kizlar ya biraz moralim bozuldu ama kendimi tutyorum bugün kizimi okuldan almaya gitdim burada hava baya sicak ve ice hirka üzerime atdim bi Anne dedi 2 oglu var kendisinin, valla karnin enine gidiyor dedi kiza benziyor dedi bende evet dedim öyle duymusdum dedi, benim kizlarda öyleydi enine büyümüsdü
Oglan anneleri dogru mu ya sivri yukardan oluncami sirf erkek oluyor
teravetttt psciiiiii yapalimmiii canlar bunuu bayaaa bi sonuc veriyomussss %99 diolarrrrrrrrrr
avrupada kadinlarr bunu yapiyomuss
bide bir geline kaynanasi uygulamis kiz cikmisssss kizi olmusss
emremirim benim o hap geldi..icini okudum phyi düsürüyormus gercekten canim....zarari hic yokmus 1-2 ay kullanila biliyormus..ben bakicam türkiyedede varmi bu ilactan..
Orkdm bana mart ayina baka bilicenmi bio icin....
Dün eltimin bebegini gördük minicik, cok tatli bisey ya, ne yalan söyleyeim ayni benim ogluma benziyor, herkes esime benzetti amcasi nede olsa tabiki....adinida ilyas koydu..
ben 2. kızıma hamileydim. bir yazı buldum. diyordu ki mısır medeniyetinde hamile kalır kalmaz cinsiyeti biliyorlardı. yöntemleri de şuymuş. 2 kab bulup ikisine de pamuk yerleştiriyosun. birisine arpa diğerine buğday koyuyosun. her gün bir miktar idrarla ıslatıyosun. hangisi önce filizlerse ona göre cinsiyet belli oluyormuş. arpa önce filizlerse kız buğday önce filizlerse erkek. bu sitede yazdım bana neler neler saydılar. nimete yapılır mı diye. şimdi bak herkes yapıyor.
merakıma dayanamayıp yaptım. günahsa tövbeler olsun rabbime. önce buğday filizledi. nasıl seviniyorum bir görseniz. ama kızım oldu. bu sefer hiçbir şey yapmıcam. bekleyip görürüz zamanı geldiğinde Allah'ın izniyle.
maşallah barekallahAllah nazarlardan saklasın adıyla büyüsün inşallah.
Allah bizede nasip etsin peygamber isimleri koyacağımız salih erkek evlatlar
amin canim benim..ilk oglunun adi malik, oda güzel isim...insallah sisteyene pasa isteyene prenses verir rabbim....
emremirim benim o hap geldi..icini okudum phyi düsürüyormus gercekten canim....zarari hic yokmus 1-2 ay kullanila biliyormus..ben bakicam türkiyedede varmi bu ilactan..
Orkdm bana mart ayina baka bilicenmi bio icin....
Dün eltimin bebegini gördük minicik, cok tatli bisey ya, ne yalan söyleyeim ayni benim ogluma benziyor, herkes esime benzetti amcasi nede olsa tabiki....adinida ilyas koydu..
erkek bebek için canım
galenik memnunum ewet bence diğer testlerle aynı işi yapar
aminnn aminnn canımm inşallahh.öyle istiyorumki senden emremirimden kız bebek haberleri almayıtokalar mini etekler kolyeler parfümler içinde kaybolun emi
inşallah nasip eder rabbim şöyle cici bici prenseslerrr sizlere
orkidem ve psci
sizde hamileymişsiniz şimdi okudum.
bende hamileyim Allaha şükür. 3 yıl bekledikten sonra mevlam bu zamanı nasib etti
kaç haftalıksınız kızlar
Buna moral mi bozulur canim ya kac haftaliksin ki sen gobegine bakip karar verecek kadar cikti mi ki karnin. Benim ilk bebegimde 18. Haftaya kadar gobegim cikmamisti hamile oldugum bile belli degildi. Daha erken bence yorum icin boyle seylere takilma benim karnim hep sivriydi hic basenim de buyumedi gorenler erkege benziyor derdi ama bir kizim var coook tatli :)
Sabah duası
Allah’ım! Başlayacağımız bu yeni gün için senden hayırlar diliyorum ve bugünün içindeki şerlerden
sana sığınıyorum,günah işlemekten,bir kuluna haksızlık etmekten, birisinden zulüm görmekten
sana sığınırım, korkaklıktan tembellikten,acizlikten, cimrilikten, hastalıktan,bunaklıktan,şirkte​n
,kabir azabından ve diğer dünyevi,uhrevi kötü hal ve akibetlerden sana sığınırım..
♥ aminnn...♥
selamun aleykum kardeslerım.
Teşekkürler canım dua için:)
bu arada resmini gördüm, fıstık gibim olmuşsun haa
özel bir diyet mi uyguladın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?