Süper Anneler - 2011

takma kafana canim benim, bana da herkes kiz dedi neoldu sonuc erkek...

psci canım dün akşam çok koyuydu çizgi bu akşamda fena değil
bu gece ya da yarın sabah ilişki olabilir.
momofun çizgi silikleşmeye başlyınca ilişkisi ve vajinal duş uygulaması ile erkek bebeği olmuştu değil mi ???

Buna moral mi bozulur canim ya kac haftaliksin ki sen gobegine bakip karar verecek kadar cikti mi ki karnin. Benim ilk bebegimde 18. Haftaya kadar gobegim cikmamisti hamile oldugum bile belli degildi. Daha erken bence yorum icin boyle seylere takilma benim karnim hep sivriydi hic basenim de buyumedi gorenler erkege benziyor derdi ama bir kizim var coook tatli :)

emremirim benim o hap geldi..icini okudum phyi düsürüyormus gercekten canim....zarari hic yokmus 1-2 ay kullanila biliyormus..ben bakicam türkiyedede varmi bu ilactan..

Orkdm bana mart ayina baka bilicenmi bio icin....

Dün eltimin bebegini gördük minicik, cok tatli bisey ya, ne yalan söyleyeim ayni benim ogluma benziyor, herkes esime benzetti amcasi nede olsa tabiki....adinida ilyas koydu..

teravetttt psciiiiii yapalimmiii canlar bunuu bayaaa bi sonuc veriyomussss %99 diolarrrrrrrrrr
avrupada kadinlarr bunu yapiyomuss
bide bir geline kaynanasi uygulamis kiz cikmisssss kizi olmusss

ben 2. kızıma hamileydim. bir yazı buldum. diyordu ki mısır medeniyetinde hamile kalır kalmaz cinsiyeti biliyorlardı. yöntemleri de şuymuş. 2 kab bulup ikisine de pamuk yerleştiriyosun. birisine arpa diğerine buğday koyuyosun. her gün bir miktar idrarla ıslatıyosun. hangisi önce filizlerse ona göre cinsiyet belli oluyormuş. arpa önce filizlerse kız buğday önce filizlerse erkek. bu sitede yazdım bana neler neler saydılar. nimete yapılır mı diye. şimdi bak herkes yapıyor.
merakıma dayanamayıp yaptım. günahsa tövbeler olsun rabbime. önce buğday filizledi. nasıl seviniyorum bir görseniz. ama kızım oldu. bu sefer hiçbir şey yapmıcam. bekleyip görürüz zamanı geldiğinde Allah'ın izniyle.

maşallah barekallah Allah nazarlardan saklasın adıyla büyüsün inşallah.
Allah bizede nasip etsin peygamber isimleri koyacağımız salih erkek evlatlar

amin canim benim..ilk oglunun adi malik, oda güzel isim...insallah sisteyene pasa isteyene prenses verir rabbim....

aminnn aminnn canımm inşallahh.öyle istiyorumki senden emremirimden kız bebek haberleri almayıtokalar mini etekler kolyeler parfümler içinde kaybolun emi
inşallah nasip eder rabbim şöyle cici bici prenseslerrr sizlere

selam kizlarr
dayak yemisgibiyimm fenalik varr uyku hali var yorgunumm
neden boyle oldum birden anlamadimm
bayo yapayim dedimm
sular buz gibi su isitiyorum simdii
asagida tamirat vardii sanirim onlar oynadiii

tamam canim yarin bakayimm suan öl¨gibiyimm gozumden kacmasinnn

erkek bebek için canım
galenik memnunum ewet bence diğer testlerle aynı işi yapar

anladım canım..yalnız bi arkadaş ilk çift çizgiyi gördükten 16-17 saat sonraki denemeyle erkeği buldu,silikleşmesini beklemiycen...ben öle yapcam:))

ben de intenetten laboquick siparişi vercem...adet olmayı bekliyim de bi...12-13 gün kadar var...

orkidem ve psci
sizde hamileymişsiniz şimdi okudum.
bende hamileyim Allaha şükür. 3 yıl bekledikten sonra mevlam bu zamanı nasib etti
kaç haftalıksınız kızlar

gıymatlım seninle birebir konuşmuşluğumuz yok ama hamile olduğunu şimdi okudum.İnan çok sevindim.
yaklaşık iki yıldır takip ediyorum siteyi(önceleri sessiz takipçiydim),seni okuyordum.
Allah gönlüne göre versin canım,Allah tamamına erdirsin...

kızlar napıyorsunuz??ne var ne yok???
bu arada herkese hayırlı cumalar...
bugün yapılan dualar makbuldür...
Allah gönlümüzdeki dualarımıza bu topikteki arkadaşlarla beraber en kısa zamanda hayırlısıyla kavuşmamızı nasip etsin!!!

Canlarim herkese hayirli cumalar

canim benim 3.hamileliyim 2 kizlarim var Allah bagislasin Allah Annali Babali büyütmemize nasip etsin insAllah, ama benim karnim baya cikdi 4 aylika giryorum ve 3. hamileliyim diye karnim büyük onun icin yorumladi.....neyse hayirlisi zaten kiz olacak gibi icimden öyle geciyor hayirlisi olsun o önemlisi

Sabah duası
Allah’ım! Başlayacağımız bu yeni gün için senden hayırlar diliyorum ve bugünün içindeki şerlerden
sana sığınıyorum,günah işlemekten,bir kuluna haksızlık etmekten, birisinden zulüm görmekten
sana sığınırım, korkaklıktan tembellikten,acizlikten, cimrilikten, hastalıktan,bunaklıktan,şirkte​n
,kabir azabından ve diğer dünyevi,uhrevi kötü hal ve akibetlerden sana sığınırım..
♥ aminnn...♥
selamun aleykum kardeslerım.

Son düzenleme:

Teşekkürler canım dua için:)
bu arada resmini gördüm, fıstık gibim olmuşsun haa
özel bir diyet mi uyguladın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…