Süper Anneler - 2011

herkese hayırlı cumalar.
önceki gün çizgi kopkoyuydu,dün akşam ikinci çizginin koyuluğu kaybolmaya başlamıştı. bu sabah iki çizgi aynı koyulukta
inşallah yumurta çatlamıştır

dün gece şansımızı denedik bakalım
Allah hepimizin gönlünden geçeni kucağımıza almayı nasip etsin .....

amin canım ....
yalnız ben şunu anlamadım...çizgi silikleşmeye başladıktan sonra tekrar nasıl koyulaşıyor...silikleşmeye başlayınca iyice silik hale gelmiyor mu??biri yazsın bana...
o zaman gördüğümüz ilk koyuluğu kale almayalım mı???
yumurta çatladığı gün koyuluk nasıl oluyo??

canım inşallah Allah gönlüne göre verir cuma günün hürmetine inşallah...
cnm toplanmda kaç gün 2 çizgi görünüyo kaçıncı gün silikleşiyo?yani handi gün uygun cins ilşki için.
mesela arkadaşım 16 17.saatte erkeği buldu dedin yahangi 17. saat bu ilk 2. çizgiyi gördğkten sonraki 17.saat mi?

nurseynurcum,
gel biz de ov. testi alalım....
ben aşağıya kopyaladım,onu alcam...

LABOQUICK 20 ADET OVULASYON + 2 GEBELİK + KARGO GittiGidiyor'da 53747084

bi bak istersen...

amin canım.ben şöyle anlatayım
21 mart öğle silik çizgi
21 mart akşam çok koyu (diğerinden daha koyu)
22 mart sabah çok koyu
22 mart öğle koyu
22 mart akşam koyu
22 mart gece diğer çizgiyle aynı(birlikte olduk)
23 mart sabh diğer çizgiden silik

güzel bi zamanlama olmuş...çizgi koyuyken denemeden sonra silikleşmiş...süper walla...tahminen bugün senin yumurtan çatladı ya da çatlayacak...kasık ağrısı falan var mı ya da akıntın da azalma??

kendimi cinsiyet bilimcisi gibi hissettim,

sorular lütfen:)))))))))))))))

Son düzenleme:

19 marttan bu yana kasık ağrısı var akıntı pek olmdı bu ay geçen ay olmuştu

yaaa ezgin sana cook kiziyorumm kiz diye diye diyeeeee kiz doguracann gordugun ruyalari anlatmaa iyiye yorrrr

ayy seni okuyunca ates basiyoo benii

dualarina guven canim benim rabbimin izniyle senin oglusun olcakk
neler yapmistin anlat bi heleee

olmadı arkadaşlar ben yumurtlamayı beklerken ilk reglimden 13 gün sonra yine regl oldum dün acildeydim sancım kasık ağrım vardı...doktor stresten olmuşsun anormal hiç bir durumun yok dedi her gün civanperçemi,kekik biberiye çayı içtiğimi anlattım onların yapıp yapmadığı konusunda bişey demedi tedbir için artık içme dedi .....koca koca 4 yumurtan var dedi kanın kesilmesi için hormon hapı verdi bitince tekrar regl olcam o gün yine durumuma bakacak.....​

canimm cok gecmis olsunn uzuldum valla
o acimasiz kocan gormuyomu durumunu
stresten tabiikii
sanki kendi doguracakkk hey allahim yaaaa
allah yardimcin olsun suzancim

heidi0683
hadi hayırlısı olsun cnm ALLAH nasip etsin gölündekini .....sende mart annesi oldun ..

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ben pek iyi değilim
düşük tehlikem var
evde yatıorum
progesteron iğne yapıldı
bana çok dua edin
ara ara girip haber veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…