- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #17.681
herkese hayırlı cumalar.
önceki gün çizgi kopkoyuydu,dün akşam ikinci çizginin koyuluğu kaybolmaya başlamıştı. bu sabah iki çizgi aynı koyulukta
inşallah yumurta çatlamıştır
dün gece şansımızı denedik bakalım
Allah hepimizin gönlünden geçeni kucağımıza almayı nasip etsin .....
canım inşallah Allah gönlüne göre verir cuma günün hürmetine inşallah...herkese hayırlı cumalar.
önceki gün çizgi kopkoyuydu,dün akşam ikinci çizginin koyuluğu kaybolmaya başlamıştı. bu sabah iki çizgi aynı koyulukta
inşallah yumurta çatlamıştır
dün gece şansımızı denedik bakalım
Allah hepimizin gönlünden geçeni kucağımıza almayı nasip etsin .....
canım inşallah Allah gönlüne göre verir cuma günün hürmetine inşallah...
cnm toplanmda kaç gün 2 çizgi görünüyo kaçıncı gün silikleşiyo?yani handi gün uygun cins ilşki için.
mesela arkadaşım 16 17.saatte erkeği buldu dedin yahangi 17. saat bu ilk 2. çizgiyi gördğkten sonraki 17.saat mi?
amin canım ....
yalnız ben şunu anlamadım...çizgi silikleşmeye başladıktan sonra tekrar nasıl koyulaşıyor...silikleşmeye başlayınca iyice silik hale gelmiyor mu??biri yazsın bana...
o zaman gördüğümüz ilk koyuluğu kale almayalım mı???
yumurta çatladığı gün koyuluk nasıl oluyo??
benim ilk önce 2.çizgi diğerine yakındı , sonraki gün 2. çizgi kopkoyuydu ,sonraki gün de (yani dün )koyuluğu biraz gitmiş diğer çizgi ile aynı hatta daha silikti
bu sabah yaptım dün akşamki ile çok az fark var
amin canım ....
yalnız ben şunu anlamadım...çizgi silikleşmeye başladıktan sonra tekrar nasıl koyulaşıyor...silikleşmeye başlayınca iyice silik hale gelmiyor mu??biri yazsın bana...
o zaman gördüğümüz ilk koyuluğu kale almayalım mı???
yumurta çatladığı gün koyuluk nasıl oluyo??
benim ilk önce 2.çizgi diğerine yakındı , sonraki gün 2. çizgi kopkoyuydu ,sonraki gün de (yani dün )koyuluğu biraz gitmiş diğer çizgi ile aynı hatta daha silikti
bu sabah yaptım dün akşamki ile çok az fark var
inş. ii bi zamanlama olmuştur....Allah gönlündekini versin...
canım inşallah Allah gönlüne göre verir cuma günün hürmetine inşallah...
cnm toplanmda kaç gün 2 çizgi görünüyo kaçıncı gün silikleşiyo?yani handi gün uygun cins ilşki için.
mesela arkadaşım 16 17.saatte erkeği buldu dedin yahangi 17. saat bu ilk 2. çizgiyi gördğkten sonraki 17.saat mi?
inş. ii bi zamanlama olmuştur....Allah gönlündekini versin...
amiinnn inş canım
hepimizin gönlüne göre olur inallah
amin canım.ben şöyle anlatayım
21 mart öğle silik çizgi
21 mart akşam çok koyu (diğerinden daha koyu)
22 mart sabah çok koyu
22 mart öğle koyu
22 mart akşam koyu
22 mart gece diğer çizgiyle aynı(birlikte olduk)
23 mart sabh diğer çizgiden silik
güzel bi zamanlama olmuş...çizgi koyuyken denemeden sonra silikleşmiş...süper walla...tahminen bugün senin yumurtan çatladı ya da çatlayacak...kasık ağrısı falan var mı ya da akıntın da azalma??
kendimi cinsiyet bilimcisi gibi hissettim,
sorular lütfen:)))))))))))))))
19 marttan bu yana kasık ağrısı var akıntı pek olmdı bu ay geçen ay olmuştu
su an dukan diyetu yapiyom 65 olsam ins yeterrr
Canlarim herkese hayirli cumalar
canim benim 3.hamileliyim 2 kizlarim var Allah bagislasin Allah Annali Babali büyütmemize nasip etsin insAllah, ama benim karnim baya cikdi 4 aylika giryorum ve 3. hamileliyim diye karnim büyük onun icin yorumladi.....neyse hayirlisi zaten kiz olacak gibi icimden öyle geciyor hayirlisi olsun o önemlisi
olmadı arkadaşlar ben yumurtlamayı beklerken ilk reglimden 13 gün sonra yine regl oldum dün acildeydim sancım kasık ağrım vardı...doktor stresten olmuşsun anormal hiç bir durumun yok dedi her gün civanperçemi,kekik biberiye çayı içtiğimi anlattım onların yapıp yapmadığı konusunda bişey demedi tedbir için artık içme dedi .....koca koca 4 yumurtan var dedi kanın kesilmesi için hormon hapı verdi bitince tekrar regl olcam o gün yine durumuma bakacak.....
kızlar ben pek iyi değilim
düşük tehlikem var
evde yatıorum
progesteron iğne yapıldı
bana çok dua edin
ara ara girip haber veririm
düşük tehlikem var
evde yatıorum
progesteron iğne yapıldı
bana çok dua edin
düşük tehlikem var
evde yatıorum
progesteron iğne yapıldı
bana çok dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?