Süper Anneler - 2011

Kur' an-ı kerimde mealen, (Allah
dilediğine kız, dilediğine erkek çocuk bahşeder. Kimine hem erkek, hem
kız çocuğu verir, dilediğini de kısır bırakır. Her şeyi hakkı ile bilen
ve her şeye gücü yeten ancak Allah�tır) buyuruldu. (Şura 49, 50)

hayırlı olsun cnm bebeısın rabbım gonlundekınden nasıp etsın .

EZGIN CNM NOLUR UZULME INS RABBIM DILEDIGINI NASIP EDET TESTLERE GUVENME BENCE BOL BOL DUA ET TATLIM .

TERAVET SEN NASILSIN BCM NASIL GIDIYOR HAMISLIK SENIN IDRARIN RENGI NASIL :) VALLA PROF OLCAZ YAKINDA

ediyorum canim ediyorum...kizi yapmadan rahatlik yok bana, hep aklima senin komsun geliyor..o dayandiysa bende dayancam diyorum..benim tickerim yenilermisin bugun 5.günüm 21.3 adet oldum....

ezgin kendini cok strese sokuyorsun sunu bunu yaparak , rahat olmaya bak..biliyorum demesi kolay ama bebis icin kendini üzme canim...

ezgincim cnmm benimde iki kizim varr,seni coookk ii anliyorummm cnmmm,her ne olursa olsun kendini birakma cnmm,biliyorum demesi kolay ama guclu ol sonucta oda senin bi parcannn
kizlar burda arap bi komsum var tam 4 tane kizi var,kazayla simdi 5.ye hamileeeve sok saskinnn
ezgin yani demek istedigim benim etrafimda 3 4 oglu olanda var hep kiz icin denediler olmadi,3 4 kizi olanda varr ,hakattende allahin taktiri o ne verirse alip opucez,bak bi akrabamda isvicrede 8 9 yildir evliler gitmedikleri tup bebek yerleri kalmadi,ulkeleri gezdiler olmadi olmadi,kadin bitanecik bebegim olsun,ne olursa olsun diyorrr
sukurler olsunki saglikliyiz,mutluyuz ve cocuklarimizda cok sagliklilarrrr

zamanlaman cok guzel olmus canim benimde 31. saatte olduu

canimmm o testlere guvenme yuzdeligi yokkii cinsiyett ultrason haricc
kanda belli oluyorr
idarar yediklerine gore reaksiyon gosteriyor ezgincimm
ben hic inanmiyorum bu idrar testlerine
intelligender mi aldigin bi arastirayim yabanci sitelerden
ama su lahana testi tamamenn yalanmis yabanci siteden arastirdimm
hatta kimisii idrari alkali olan erkek bebek cikiyo diyor kimiside tersini savunuyor
ama su lavoba aciciyi denesenn bunun hakkinda bayaa sasirtici yorumlar varr
bir cam kavonaza idrarini koy uzerine azicik lavoba acici ekle iki corba kasigi kadar cikan renki yaz burayaa yapmiycam diyodun ama yapmissinnn bileeee

bizim burada ciekci bugunde acik valahi gider ordanda bitane alirim, bu hafta dayansin yeter...evimde hic canli cicek yok hemen ölüyorlar

canim tek iliski ve vag dusu yapmadim karbonatli su icdim.. tam yumurtlama günü yanilmiyorsam iliski oldu tek iliskiydi

nasil yanilmiyorsam emin degilmiydin ezgin

idrarin cok koyumu rengi nasil cok soruyorum canim kusura bakma yokmu bi ozel bakan yer gitsende ogrensen

Canim Testin adi gendermarker, bakarsan sevinirim almanlar fazla yapmamis canim, bilgileri fazla yok
pembe cok koyu cikdi ve azicik mavi yada lila icinde

nasil yanilmiyorsam emin degilmiydin ezgin

idrarin cok koyumu rengi nasil cok soruyorum canim kusura bakma yokmu bi ozel bakan yer gitsende ogrensen

gülen yüz yokdu evde bide Pazardi ama doktorum dedi 19.yumurtlamissin bebeyi ölcerek söyledi haftasina göre dedi 18.12 gece agrim vardi,
ben o lavaba testide yapdim ama bénim toz biraz eskidi yapisik gibi olmus kahverengi oldu ama?

su an idrarim acik sari oldu

ay valla Allahim sabir ver hepimize insAllah

Canim Testin adi gendermarker, bakarsan sevinirim almanlar fazla yapmamis canim, bilgileri fazla yok
pembe cok koyu cikdi ve azicik mavi yada lila icinde

resmini koyabilirmisinn ezgincimm
ama bisey diyimmi sana lavoba acici kahverengi ciktiysa erkek ilk 10 saniye icindemi cikti
esim bakiyor canim kullananlarin yorumlarina yazarim sana

esim tuhaf yorumlar var diyor ezgin
yani sacmalik diyor

birisine mavi cikmis kizi olmus
cin takvimi gibi diyorlarmis %50 ye %50
hatta biri zaten iki secenek var adam bu yolla tuttugunu iddia ediyor demis
biride dr una sormus
oda ilk defa duyuyorum boyle biseyi demis yani ha cin takvimi ha bu test ezgin
piyasada milyonlarca cinsiyet testi var hepsini deneyecek olsak birinden birinde mutlakaa sasar booolca dua ett
valla kiz diye diye bizim hislerimizide oldurdun hic bisey dusunemiyorum suanda

Son düzenleme:

suanki degil ezginimm
sabah idrarin nasildi
mesela ben kizimda cay gibiydii acik cay gibi resmenn sabahlari

Allah razi olsun canim benim ne dileyin varsa olsun insAllah bir oglusun yolldadir canim kusura bakma ya onu yap bunu yap artik sakinim
idrarim acik cay gibiydi bugün sabah sanki acik sariydi testi yaparkene

kusura bakmayin canlarim artik son birsey yok bosu bosuna yap yap sonra zaten bekliyecem 10.04 kadar
sizleri cok seviyorum dua edelim artik baska birsey yapamayiz

evet lavaba testi kahverengidi ama?Hemen oldu ay igrenc kokdu
Benim 3. cocuk ve son Allahim dualarimizi kabul eglesin insAllah gönlümüzdekini versin insAllah

senin o kagitta bisey olmasin kiz...bi yogurtu bandir bak ne cikicak...

ah keşke dediğin gibi yanlışş olsayydı...sirkeli suda ve karbonatlı suda denedim,doğru çıktı....
sen reglden sonra phını ölçtünmü canım kaç çıkıyor seninki...

şu tatlı minnoştan bana ve isteyen arkadaşlarıma nsipp et rabbim.....

Eklentiler

• $topiğeeee.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 74
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…