- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #17.801
Bilgecigim cok sag ol evet haklisin ama Allah beni deniyormu ki ?hep kiz cikiyor rüyam kiz sagda bebek idrarim parlak degil
Bilmiyorum canim..
Doktora sorsak Orkidem biliyor o bi sorsun acaba gercekden idrarda belli olurmu cinsiyetii merak etdim
bacısı sen neler denemiştin? tek ilişki miydi? zamanlama nasıldı? v. duş var mıydı?
sinekoç
hayırlı olsun canım
Allah tamamına erdirsin
Orkişşşşşşşşşşşşşşşş
hadi hayırlısı...ben şimdiden senin için çok meraklandım vallaaaaaaaaa
şu zaman geçse de
hepinizinkini birbir öğrensek hayırlaaaa
nazzzzzzzzzzzzzzzzzz
sabret bacımmmmmmm
olacak ben inanıyorum
kızın yola çıkacak hayırlısıyla
Bilgecigim cok sag ol evet haklisin ama Allah beni deniyormu ki ?hep kiz cikiyor rüyam kiz sagda bebek idrarim parlak degil
Bilmiyorum canim..
Doktora sorsak Orkidem biliyor o bi sorsun acaba gercekden idrarda belli olurmu cinsiyetii merak etdim
günaydin canlarim dün ben bir kiz yada oglan olacak mi diye bir test almisdim ebayden (gendermarker testi adi) özel Amerikadan geldi 15 Euro verdim ama yapmiyacakdim sonra ama geldi..valla dayanamadim yapdim idrar koyuyorsun siringa var ufak neyse pembe kiz mavi erkek oluyor benim ki pembe cikdi yani 3.kizim olacak....
Hayirlisi insAllah dogrulu nasil bilmiyorum ama bira eglence gibi ama dogru cikanda var....
Yine de Allahima dua edicem sizlerede .....
deneyen arkadaşlar
orkdm psci ve teravet
erkek bebiş için çift çizgiden ne kadar sonra ilişki olmuştu senin
benim 29. saatte oldu
2.çizgi çok koyu olmuştu çizginin en koyu hali gitmeye başlayınca (iki çizgi birbirine yakınken) ilişki oldu
sizce zamanlama nasıl
Bilmiyorum canim..
canim tek iliski ve vag dusu yapmadim karbonatli su icdim.. tam yumurtlama günü yanilmiyorsam iliski oldu tek iliskiydi
canimmm o testlere guvenme yuzdeligi yokkii cinsiyett ultrason haricc
kanda belli oluyorr
idarar yediklerine gore reaksiyon gosteriyor ezgincimm
ben hic inanmiyorum bu idrar testlerine
intelligender mi aldigin bi arastirayim yabanci sitelerden
ama su lahana testi tamamenn yalanmis yabanci siteden arastirdimm
hatta kimisii idrari alkali olan erkek bebek cikiyo diyor kimiside tersini savunuyor
ama su lavoba aciciyi denesenn bunun hakkinda bayaa sasirtici yorumlar varr
bir cam kavonaza idrarini koy uzerine azicik lavoba acici ekle iki corba kasigi kadar cikan renki yaz burayaa yapmiycam diyodun ama yapmissinnn bileeee
nasil yanilmiyorsam emin degilmiydin ezgin
idrarin cok koyumu rengi nasil cok soruyorum canim kusura bakma yokmu bi ozel bakan yer gitsende ogrensen
Canim Testin adi gendermarker, bakarsan sevinirim almanlar fazla yapmamis canim, bilgileri fazla yok
pembe cok koyu cikdi ve azicik mavi yada lila icinde
gülen yüz yokdu evde bide Pazardi ama doktorum dedi 19.yumurtlamissin bebeyi ölcerek söyledi haftasina göre dedi 18.12 gece agrim vardi,
ben o lavaba testide yapdim ama bénim toz biraz eskidi yapisik gibi olmus kahverengi oldu ama?
su an idrarim acik sari oldu
ay valla Allahim sabir ver hepimize insAllah
esim tuhaf yorumlar var diyor ezgin
yani sacmalik diyor
birisine mavi cikmis kizi olmus
cin takvimi gibi diyorlarmis %50 ye %50
hatta biri zaten iki secenek var adam bu yolla tuttugunu iddia ediyor demis
biride dr una sormus
oda ilk defa duyuyorum boyle biseyi demis yani ha cin takvimi ha bu test ezgin
piyasada milyonlarca cinsiyet testi var hepsini deneyecek olsak birinden birinde mutlakaa sasar booolca dua ett
valla kiz diye diye bizim hislerimizide oldurdun hic bisey dusunemiyorum suanda
senin o kagitta bisey olmasin kiz...bi yogurtu bandir bak ne cikicak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?