Süper Anneler - 2011

nasıl yapılıyor bu lavabo açıcı testi. hani şu bildiğimiz mr. masıl olan lavabo açıcımı yoksa benmi yanlış anladım.

Orkidem canimmmmm icimi biraz rahatlatdin canim Allah razi olsun canim Allahim sana gönlündekini versin canimmmmmmmmmmm
Allah sanki beni deniyormu ki yaa bu ara cok test mest yapdim valla rahat durmuyorum isde yaaa Allahim sabir ver
ben simdi disariya cikiyorum kizlarla hava cok güzel Anneme ugrayim biraz bari kafami yormam biraz böyle seylerle

sen içini rahat tut.....herşey yoluna girecek merak etme bak görürsün alacağız tosunlarımızı kucağımıza ALLAHIN izniyle

nasıl yapılıyor bu lavabo açıcı testi. hani şu bildiğimiz mr. masıl olan lavabo açıcımı yoksa benmi yanlış anladım.

Ben normal bir lavaba acisi vardi boru var üstünde canim Plastik bardak varya hani atilanlardan ona idrar yapdim sonra 2 yemek kasiyi kadar tozu dökdüm baya pis bi koku oluyor sorma igrenc cami ac banyoda öyle yap yada cam kavonosu varsa onunla yap canim kapakli hemen kapatirsin bende yokdu

yapacakmisin?

Son düzenleme:

evet yapacam valla akşam üstü cıkıp bitane alacam deniyeyim merak işte

Sinekoc Allah razi olsun sendende insAllah canim sende seninde 2 kizmi?Dua edelim canlarim birbirimize lütfen saglikli sihatli insAllah

yok benim bi kızım var ama ablamın iki kızı var ve çok laf işitti kız doğduğu için ...:2:ben bi deniyecem eğer olursa onada aynı uygulamaları yapacam

ezginim icini rahat tut dua dua duaaaa boolca dua et
bir hikaye vardi
inanin tam bilmiyorum bir zaata sormus kadin gunaha girmeyeyim allah sana bir erkek cocuk verecek demiss
kadinin dogumuna az bir sure kala ikindi namazinin sonundaki duasi allahim hayirli evlat ver demesi kabul olmuss
dogdugunda o da ne cocuk kiz
tekrar gitmis sormus siz bana oglunuz olacakti demistiniz
kizim oldu
senin yaptigin bir dua kabul oldu ve allah sana bir kiz evlat verdi demis

bu kadarini hatirliyorum bilen varsa eksiksiz yazssin
hani demem o kii dua et elbette bilimsel olarak herseyin sebebi var olumun bile bahanesi var
ama gercekte oyle deil
zamani geldimii kimse engel olamazz
sen dualarinii yuregini ferah tut ezginim rabbimiz cook buyuk elhamdulillah

ooo ney tatli bisey bu ya, yerim ben onu...

adetim daha tam bitmedi canim..yarin leke gelir biter, ama iki gündür vajinal dus kremiyle temizliyorum tuvaletten sonra, yikiyorum, faydasi olurmu bilmiyorum artik görcegiz...

kızlar ben bugün hiç iyi degilim
25 mart 2009 oglumu kaybedeli bugün 3 yıl oldu bu acı hiç geçmeyecekmi dinmeyecekmi daha dün gibi
nurşeynur egeada ve mimozaya başsaglıgı bile dileyemedim nur un yazılarını okudukça agladım hep benimde içim yanıyor rabbim ahirette kavuşturacak yavrularımıza işallah
ama bugün bir geçseeee

canimm allah sabir versinn

duymamistim ben neden nasil kaybettin inan cok uzuldum
hayat iste ne desem boss

canimm allah sabir versinn

duymamistim ben neden nasil kaybettin inan cok uzuldum
hayat iste ne desem boss

orkidem söylemiştim aslında sende annenden bahsetmiştin canım
karnımda ölmüştü 35 haftlık yaşasa 3 yaşına az kalmıştı kuzumun afff yarabbim affffff
seninde hayırlı olsun hamileligin ALLAH gönlündekini nasip etsin canım

evet evet simdi hatirladimm kusur abakma canimm

ybm var burada oda aynen senin gibi
kardelen onunda oglu karninda oldu
ne diyeyimki gercekten sabir versin mevlamm

o yuzden erkek istiyosun demi
insallah tekrar gelir oglun sana

Canim icim hep ferah valla ama sirf esim icin biraz üzülürüm onuda mutlu olur biliyorum hani esde istemez kendi cinsiyetini dimi....benim 2 oglum olsaydi nasil kizim olmasini isterdim hem de nasil..insAllah Allah bize ve isteyenlere nasip egler

Orkidem sorabilirmiyim senin duan nasil ben hayirli saglikli evlat diyorum hep hayirlisisa oglum olm asini nasip egle Allahim diyorum insAllah Allahim kabul egler

YAŞ OCk ŞBT MRT NSN MYS HAZ TEM AĞS EYL EKM KSM ARL
18 o x o x x x x x x x x x
19 x o x o o x x x x x o o
20 o x o x x x x x x o x x
21 x o o o o o o o o o o o
22 o x x o x o o x o o o o
23 x x o x x o x o x x x o
24 x o x x o x x o o o o o
25 o x x o o x o x x x x x
26 x o x o o x o x o o o o
27 o x o x o o x x x x o x
28 x o x o o o x x x x o o
29 o x o o x x x x x o o o
30 x o o o o o o o o o x x
31 x o x o o o o o o o o x
32 x o x o o o o o o o o x
33 o x x x o o o x o o o x
34 x o x o o o o o o o x x
35 x x o x o o o x o o x x
36 o x x o x o o o x x x x
37 x o x x o x o x o x o x
38 o x o x x o x o x o x o
39 x o x x x o o x o x o o
40 o x o x o x x o x o x o

( KIZ : O ERKEK : X )

NOT: Kadının yaşı doğru olarak belirlenir ve hangi ayda hamile kaldığına bakılır. Yaş ve hamile kalınan ayın kesiştiği kutucuk bulunur ve sağa doğru 9 kutucuk sayılır. 9. kutucuktaki işaret (o) ise kız, (x) ise erkektir

dogrumu bu yavvv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…