- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 78
- 358
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #17.841
Canim icim hep ferah valla ama sirf esim icin biraz üzülürüm onuda mutlu olur biliyorum hani esde istemez kendi cinsiyetini dimi....benim 2 oglum olsaydi nasil kizim olmasini isterdim hem de nasil..insAllah Allah bize ve isteyenlere nasip egler
Orkidem sorabilirmiyim senin duan nasil ben hayirli saglikli evlat diyorum hep hayirlisisa oglum olm asini nasip egle Allahim diyorum insAllah Allahim kabul egler
duam ayni canim
eminim hepimizin duasii ayni
hayirli sagliklik sihhatli vatanina anasina babasina dinine kitabina bagli bir evlatt
bilmiyorum ezgincim yaa
kizlarinla nasil bu gebeligin bi farki var mii
Ay canim benimm ne yapacaz biz böyle hadi benim 2 haftam var of bakalim ozaman ögrenecekmiyim..... ama sen?????Allah sabir versin canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmezgin kafayi yedim arastirmaktann yarabbimm buyuksuun bak ne buldumm
Risale-i Nurlarda ahir zamanda kız çocuklarının çokluğundan söz ediliyor.
Bunada sebep olan faktör olarakta bayanların aşırı özgür davranışları ve evde daha baskın konumda olmalarının etkisinden dem vurulmuş.
Yani bir bayan olarak bile evde söz sahibi olarak baskın rolün bayanda olmasını fıtraten uygun bir durum olduğunu düşünmüyorum.
Evdeki kararlar istişare edilmeli ama aile reisi erkek olmalıdır.Aksi taktirde hayat kanunları bile değişip allak bullak olmakta ve dengeler bozulmaktadır.Tıpkı kızların çok olması gibi...
Demek ki çocukların kız veya erkek olmasında erkek kromozomlarının etkili olduğu tezi birgün çürüyecek...
Safinaz demişti dersiniz
Kaynak: Çocuk Cinsiyeti Belirleme Cetveli - Sayfa 2 - MUHAKEME.NET FORUMU
ezgin kafayi yedim arastirmaktann yarabbimm buyuksuun bak ne buldumm
Risale-i Nurlarda ahir zamanda kız çocuklarının çokluğundan söz ediliyor.
Bunada sebep olan faktör olarakta bayanların aşırı özgür davranışları ve evde daha baskın konumda olmalarının etkisinden dem vurulmuş.
Yani bir bayan olarak bile evde söz sahibi olarak baskın rolün bayanda olmasını fıtraten uygun bir durum olduğunu düşünmüyorum.
Evdeki kararlar istişare edilmeli ama aile reisi erkek olmalıdır.Aksi taktirde hayat kanunları bile değişip allak bullak olmakta ve dengeler bozulmaktadır.Tıpkı kızların çok olması gibi...
Demek ki çocukların kız veya erkek olmasında erkek kromozomlarının etkili olduğu tezi birgün çürüyecek...
Safinaz demişti dersiniz
Kaynak: Çocuk Cinsiyeti Belirleme Cetveli - Sayfa 2 - MUHAKEME.NET FORUMU
bak ben hep bu sayfadaki duaları yaptım..Erkek Çocuk Olmas1 için yusuf süresini okumaya başladım her gün bitane 40 gün boyunca ...bi dene ..ayrıca orkidee senin bu takvim kızıma erkek diyor cnm
Allah kabul etsin canim bende okumaya basliyayim yusuf duasini bari ...1 kere okudum ama hamile degildim bide istihareye yatsam diyorum yine ama?
ıkı kızımdada tututo kız orkısYAŞ OCk ŞBT MRT NSN MYS HAZ TEM AĞS EYL EKM KSM ARL
18 o x o x x x x x x x x x
19 x o x o o x x x x x o o
20 o x o x x x x x x o x x
21 x o o o o o o o o o o o
22 o x x o x o o x o o o o
23 x x o x x o x o x x x o
24 x o x x o x x o o o o o
25 o x x o o x o x x x x x
26 x o x o o x o x o o o o
27 o x o x o o x x x x o x
28 x o x o o o x x x x o o
29 o x o o x x x x x o o o
30 x o o o o o o o o o x x
31 x o x o o o o o o o o x
32 x o x o o o o o o o o x
33 o x x x o o o x o o o x
34 x o x o o o o o o o x x
35 x x o x o o o x o o x x
36 o x x o x o o o x x x x
37 x o x x o x o x o x o x
38 o x o x x o x o x o x o
39 x o x x x o o x o x o o
40 o x o x o x x o x o x o
( KIZ : O ERKEK : X )
NOT: Kadının yaşı doğru olarak belirlenir ve hangi ayda hamile kaldığına bakılır. Yaş ve hamile kalınan ayın kesiştiği kutucuk bulunur ve sağa doğru 9 kutucuk sayılır. 9. kutucuktaki işaret (o) ise kız, (x) ise erkektir
dogrumu bu yavvv
YAŞ OCk ŞBT MRT NSN MYS HAZ TEM AĞS EYL EKM KSM ARL
NOT: Kadının yaşı doğru olarak belirlenir ve hangi ayda hamile kaldığına bakılır. Yaş ve hamile kalınan ayın kesiştiği kutucuk bulunur ve sağa doğru 9 kutucuk sayılır. 9. kutucuktaki işaret (o) ise kız, (x) ise erkektir
dogrumu bu yavvv
YAŞ OCk ŞBT MRT NSN MYS HAZ TEM AĞS EYL EKM KSM ARL
dogrumu bu yavvv
Teravet canim naber? Senin bildiyin varmi o idrarda Test kiz yada oglan Testi bi ara haberlerde göstermisdi
hayırlı olsun cnm bebeısın rabbım gonlundekınden nasıp etsın .
EZGIN CNM NOLUR UZULME INS RABBIM DILEDIGINI NASIP EDET TESTLERE GUVENME BENCE BOL BOL DUA ET TATLIM .
TERAVET SEN NASILSIN BCM NASIL GIDIYOR HAMISLIK SENIN IDRARIN RENGI NASIL :) VALLA PROF OLCAZ YAKINDA
Canim Testin adi gendermarker, bakarsan sevinirim almanlar fazla yapmamis canim, bilgileri fazla yok
pembe cok koyu cikdi ve azicik mavi yada lila icinde
Allah razi olsun canim benim ne dileyin varsa olsun insAllah bir oglusun yolldadir canim kusura bakma ya onu yap bunu yap artik sakinim
idrarim acik cay gibiydi bugün sabah sanki acik sariydi testi yaparkene
kusura bakmayin canlarim artik son birsey yok bosu bosuna yap yap sonra zaten bekliyecem 10.04 kadar
sizleri cok seviyorum dua edelim artik baska birsey yapamayiz
evet lavaba testi kahverengidi ama?Hemen oldu ay igrenc kokdu
Benim 3. cocuk ve son Allahim dualarimizi kabul eglesin insAllah gönlümüzdekini versin insAllah
canım Allah dileklerini kabul etsin ...
bana hiç mantıklı gelmedi bu idrar koyu-açık meselesi. bana göre bu tamamen beslenme ile sıvı tüketimi ile ilgili bir durum. tamam kanda bazı hormonların seviyesi artar ve idrara karışabilir ama bu koyuluk açıklık yapar mı ? pek mantıklı gelmedi bana.
içini rahat tut Allah büyük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?