Süper Anneler - 2011

duam ayni canim
eminim hepimizin duasii ayni
hayirli sagliklik sihhatli vatanina anasina babasina dinine kitabina bagli bir evlatt
bilmiyorum ezgincim yaa

kizlarinla nasil bu gebeligin bi farki var mii

duam ayni canim
eminim hepimizin duasii ayni
hayirli sagliklik sihhatli vatanina anasina babasina dinine kitabina bagli bir evlatt
bilmiyorum ezgincim yaa

kizlarinla nasil bu gebeligin bi farki var mii

insAllah kabul eder Allahim insAllah Orkidemmmmm
valla bu gebeligimde 3 ay bel agrim oldu yoksa farki yok yaaa
kizlarda yokdu bel agrisi bide cok agridi ya ama bel agrisi olan ve kizi olanda cok.....arasdirdim

Takvim erkek diyor bende

ama 1 kizin dogru 1 kizin yanlis

ezgin kafayi yedim arastirmaktann yarabbimm buyuksuun bak ne buldumm

Risale-i Nurlarda ahir zamanda kız çocuklarının çokluğundan söz ediliyor.

Bunada sebep olan faktör olarakta bayanların aşırı özgür davranışları ve evde daha baskın konumda olmalarının etkisinden dem vurulmuş.

Yani bir bayan olarak bile evde söz sahibi olarak baskın rolün bayanda olmasını fıtraten uygun bir durum olduğunu düşünmüyorum.

Evdeki kararlar istişare edilmeli ama aile reisi erkek olmalıdır.Aksi taktirde hayat kanunları bile değişip allak bullak olmakta ve dengeler bozulmaktadır.Tıpkı kızların çok olması gibi...

Demek ki çocukların kız veya erkek olmasında erkek kromozomlarının etkili olduğu tezi birgün çürüyecek...
Safinaz demişti dersiniz

Kaynak: Çocuk Cinsiyeti Belirleme Cetveli - Sayfa 2 - MUHAKEME.NET FORUMU

Ay canim benimm ne yapacaz biz böyle hadi benim 2 haftam var of bakalim ozaman ögrenecekmiyim..... ama sen?????Allah sabir versin canimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Ama var ya benim sözüm baya geciyor yani Esim sag olsun 1 dediyimi 2 etmez Allah hepimize mutluluk huzur versin

Son düzenleme:
canım benim başınsağolsun.Allah başka acı göstermesin.
hergün hergün hatırlıyor insan aklından çıkması mümkün değil ki...
sen bizi biz seni çokk iyi anlarız.
bunun bi yolu olsa unutabilsek ama olmuyor.asılnda ben unutmakda istemiyorum..
bişeye güldüğümde vicdanım sızlıyor sonrasında.
hergün aklıma başka bişey geliyor;acaba bana benzermiydi,elleri nasıl olurdu,saçları nasıl olurdu,kızım ona nasıl yaklaşırdı,bana nasıl anne derdi.......
ama kısmet Allah başka keder vermesin canım,
dediğin gibi elbette kavuşacağız yavrularımıza.
onlar Rabbimize emanet,o yüzden içim o kadar rahat ki anlatamam...
inşallah Rabbim sana tekrar oğlunu gönderir ve bu unutturmaz belki ama acını hafifletir inşallah.

burda söylenen said nursi hz sözüdür,aslında said nursi hazretleri benim mürşidim değildir ama kendiside mubaret bir zattır.bu sözde doğrudur.
peygamber efendimizin bi hadisinde;"Erkeğin suyu beyazdır. Kadının suyu ise sarıdır. İkisi birleşir ve erkeğin menisi kadının menisine üstün gelirse Allah'ın izniyle çocuk erkek olur. Kadının menisi erkeğin menisine üstün gelirse çocuk Allah'ın izniyle kız olur" .cümleleri geçer. ama burda anlatılmak istenen hangi üstünlüktür onu tam bilemiyorum.tabi yorum yapabliriz ama ne derece doğru anlatırız bilemem:44:

bak ben hep bu sayfadaki duaları yaptım..Erkek Çocuk Olmas1 için yusuf süresini okumaya başladım her gün bitane 40 gün boyunca ...bi dene ..ayrıca orkidee senin bu takvim kızıma erkek diyor cnm

Allah kabul etsin canim bende okumaya basliyayim yusuf duasini bari ...1 kere okudum ama hamile degildim bide istihareye yatsam diyorum yine ama?

ıkı kızımdada tututo kız orkıs

kardesim haric diger herkesinkine baktim hep dogru bu takvim, bu alman cin takvimi kiz...

chinesischer Empfaengniskalender - Kinderwunsch, Schwangerschaft, Geburt und Baby auf 9monate.de

kızımda tutmuyor orkişim yavf:44:

idrarımı incelemedim hiç bacısı. cinsiyetle ne alakası olabilir ki?

ezginim insallahh oglusum oluyorr haberleriyle gelirsinnn

nurseynur nasilsin canim hic pas vermiyon kustun mu bana

takvim icin tesekkurler kizlar
bende dini bi takvim sanmistim
oda alman takvimimiymis megerseee pehhhh

teravett idrarin cook acik sariysa ozellikle sabahlari erkek diyorlarr sanirim bilimsel aciklamasida var erkek cocugu idrari kisacasi vucuda alkalin salarmis
kizda asidik tabii idrari koyu olupta oglu olanda var arastirdim ama onlarda vitamin almislarrr

canım Allah dileklerini kabul etsin ...

bana hiç mantıklı gelmedi bu idrar koyu-açık meselesi. bana göre bu tamamen beslenme ile sıvı tüketimi ile ilgili bir durum. tamam kanda bazı hormonların seviyesi artar ve idrara karışabilir ama bu koyuluk açıklık yapar mı ? pek mantıklı gelmedi bana.
içini rahat tut Allah büyük.

haydicim

bu zaten sabah idrari diyor
yok gun icinde olan sa zatenn olmazzzz
benim dedigim koyulukk baaayaaaa bi koyuu
acikliktaa bayaaaa bi acik

ama rabbim bilir tabiikii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…