- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #17.901
kız valla aşk olsun ya bi görünüyon bi kayboluyon hiç tınladığın yok haa
seni bekliyorum burda ya
kahvaltılarda okuyoryum genelde devam sütü yazıyor devam sütü derken aptamil hazır mamamı yoksa direk süt gib kutuda satılan devam sütümü birde bu devam sütünü direk içiriyomusunuz biberonla çok acemiyim ve yanlış yapmak istemiyorum yardım lütfen
Bisey denedigim soylenemez. Yumurtlama gunune denk getirmeye calistim bide iliskiden sonra sagima yatmistim okadar.pek fazla bisey bilmiyodum.bi arkadasimiz vardi burda helenx gecen sene baya yazismalar olmustu burda oda cok sey denedi ama tutmadi.insallah sizinki tutar arkadaslar.
Allah bagislasin canim tek iliskimiydi? Bende tek iliskiyle 3 kaldim hayirlisi 2 kizlarim var Allah bagislasin...
kahvaltılarda okuyoryum genelde devam sütü yazıyor devam sütü derken aptamil hazır mamamı yoksa direk süt gib kutuda satılan devam sütümü birde bu devam sütünü direk içiriyomusunuz biberonla çok acemiyim ve yanlış yapmak istemiyorum yardım lütfen
Allah bagislasin canim tek iliskimiydi? Bende tek iliskiyle 3 kaldim hayirlisi 2 kizlarim var Allah bagislasin...
anamm simdide nursey gitmissss
neyse bende kizimi doyurayim evimi tekrar elden gecireyimm disari cikalim barii havaa coookk guzellllllllllllllllllllllllllll
kızzz zeytin yersem bebeğimin gözleri karamı olur ...canım istiyo ama yemiyecem sarışın bi delikanlı olsunsen nerden bağlanıyon tr değilse hangi memleket way almancı seni ..
Canim Testin adi gendermarker, bakarsan sevinirim almanlar fazla yapmamis canim, bilgileri fazla yok
pembe cok koyu cikdi ve azicik mavi yada lila icinde
sen içini rahat tut.....herşey yoluna girecek merak etme bak görürsün alacağız tosunlarımızı kucağımıza ALLAHIN izniyle
Sizleri cok iyi anliyorum allah gonlunuzun muradini versin.benimde iki kizim var ben cesaret edemiyorum sahsen.bu donemler cok sikintili oluyo acaba kizmi erkekmi dusunup duruyo insan ben ikinci kizimda doktora sormaya korkuyodum. Ama sonunda orrenmistim. Beynimden asagi kaynar sular dokuldu doktor kiz deyince eve nasil dondum hatirlamiyorum agla agla eve kendimi zor attim. Dokuz ay boyunca acama supriz olurmu dusuncesiyle kendimi yedim bitirdim.ama simdi dusunuyorumda iyikide iki kizim olmus cok seviyorum ikisinide allah uzun omurler versin evlatlarimiza.
Lahza basin sagolsun ALLAHim sana bi oglanda bagislasin
kiz ezgin o testlere sakin inanma hepsi palavra,bundan 1,5 sene önce bi topic vardi yapanlarin %90 yanlis cikti
sinekoc tebrik ederim umarim rahat bi hamislik gecirirsin :)
esmerkiz sen nerelere kayboldun de bakiyim
Sen neler yapiyosun rabis kiz. Valla hic girmiyodum bu bolume cocuk olayindan vazgectim diye simdi yine hevesleniyomda cesaret edemiyorum.sen buldun oglusu rahatsin tabi allah bagislasin tatlim.Lahza basin sagolsun ALLAHim sana bi oglanda bagislasin
kiz ezgin o testlere sakin inanma hepsi palavra,bundan 1,5 sene önce bi topic vardi yapanlarin %90 yanlis cikti
sinekoc tebrik ederim umarim rahat bi hamislik gecirirsin :)
esmerkiz sen nerelere kayboldun de bakiyim
sağol rabia senin varmı beben
Sen neler yapiyosun rabis kiz. Valla hic girmiyodum bu bolume cocuk olayindan vazgectim diye simdi yine hevesleniyomda cesaret edemiyorum.sen buldun oglusu rahatsin tabi allah bagislasin tatlim.D
çok güzel bi bilgi vermişsin cnm. bende kılmıştım bu namazı son hamileliğim için.hem hamile kalmadan önce hem hamile kaldıktan sonra,ama işte nasip değilmiş.mükafatını diğer dünyada verir inşallah Rabbim.
bişey sorucam bu namazı kılnca rüya da görmek önemli.sen rüyasını görmüşmüydün cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?