Süper Anneler - 2011

kahvaltılarda okuyoryum genelde devam sütü yazıyor devam sütü derken aptamil hazır mamamı yoksa direk süt gib kutuda satılan devam sütümü birde bu devam sütünü direk içiriyomusunuz biberonla çok acemiyim ve yanlış yapmak istemiyorum yardım lütfen

kız valla aşk olsun ya bi görünüyon bi kayboluyon hiç tınladığın yok haa
seni bekliyorum burda ya

ahahaha deluuuu

kahvalti hazirliyom bi yandanda kuzumm yaa

istahim hic yokk gun boyu yemesem aramamm

kizim anne cucuklu yumurta yap diyoo :))))

neden bahsediyosun canim anlamadim
ben tr yede deilim
burada devam sutu denildimi direkt suttur anne sutu gibii
mama toz gibi olur su katarsin
bilen arkadaslar yardimci olur belki

Allah bagislasin canim tek iliskimiydi? Bende tek iliskiyle 3 kaldim hayirlisi 2 kizlarim var Allah bagislasin...

anamm simdide nursey gitmissss

neyse bende kizimi doyurayim evimi tekrar elden gecireyimm disari cikalim barii havaa coookk guzellllllllllllllllllllllllllll

hem süt gibi şişede var hemde toz hali var mama gibi hazırlıyon..bebelac junior var hero beby var hangisi istersen al kutuyunun üstünü iyice oku bebeğin yaşına göre al.junior yazanlar bir yaş sonrası olan çocuklar için devam süyüdür...her türlü içir ister biberonla ister bisküi katıp mama gibi yedir bebeyinin yaşını bilmediğim için aklıma ilk gelen bunlar...ben kızıma gece yatarken içirirdim..yada bisküi ile verirdim..yada sadece eline verirdim biberonu alır içerdi ...çok kararsızsan çocuk doktorunuza bi danış

anamm simdide nursey gitmissss

neyse bende kizimi doyurayim evimi tekrar elden gecireyimm disari cikalim barii havaa coookk guzellllllllllllllllllllllllllll

kızzz zeytin yersem bebeğimin gözleri karamı olur ...canım istiyo ama yemiyecem sarışın bi delikanlı olsun sen nerden bağlanıyon tr değilse hangi memleket way almancı seni ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Lahza basin sagolsun ALLAHim sana bi oglanda bagislasin

Canim Testin adi gendermarker, bakarsan sevinirim almanlar fazla yapmamis canim, bilgileri fazla yok
pembe cok koyu cikdi ve azicik mavi yada lila icinde

kiz ezgin o testlere sakin inanma hepsi palavra,bundan 1,5 sene önce bi topic vardi yapanlarin %90 yanlis cikti

sen içini rahat tut.....herşey yoluna girecek merak etme bak görürsün alacağız tosunlarımızı kucağımıza ALLAHIN izniyle

sinekoc tebrik ederim umarim rahat bi hamislik gecirirsin :)

esmerkiz sen nerelere kayboldun de bakiyim

sağol rabia senin varmı beben

Sen neler yapiyosun rabis kiz. Valla hic girmiyodum bu bolume cocuk olayindan vazgectim diye simdi yine hevesleniyomda cesaret edemiyorum.sen buldun oglusu rahatsin tabi allah bagislasin tatlim.D

Mimozacim napiyosun canim cok gecmis olsun tatlim.alla h hayirlisini versin sana.cinsiyet belirlemede okadar kisi vardi hepsi kayboldu gitti kizi bulanlar ugramaz oldular ya.o elara hatun nerelere kayboldu acaba

kızlar selam..
orkiş tebrik ederim canım yeni gördüm.
pc başına oturasım yok.
kusura bakmayın kızlar.kendi halime daldım .annemlerde kaldım bi kaç gün.
hala lekelerim geliyor.genetik sonucum hala çıkmadı.
düşünmekte istemiyorum zaten.ama en azından sebebini bilicem vede cinsiyetde belli olur heralde.sonuçta genetik inceleme.bilgisi olan varmı bu konuda..
başka bi forumda bi arkadaş vardı bebeği kızmış.oda neler yaptı neler.tam detayı soramadım ama tek rus takvimi kızdı diğerlerini erkeğe göre ayarladı.ilaçsız ğneyle 36.saat deneme yapmıştı.ilk bebeği ama dr kız demiş.bugün öğrendim onuda.bizi burdan okuyor.canım benim halimi düşün tesellin olur dedim yine diyorum.herşey boş zaten.allahın dediği oluyor.
ben bu konuyu biraz
kafamdan uzaklaştırmak istiyorum kızlar o sebepten nete girmiyorum.en azından reglim düzene girene kadar zaten 1 senede ancak toplanır.tam bir seneolmuş neredeyse bundan önceki kürtaj.bunuda 1 seneye ancak toparlarım heralde.sonrasınıda bilemem.dediğim gibi aynı olayları tekrar yaşamıycam.
arada hamişler için bakarım.

sağol rabia senin varmı beben

benim 3 tane en ufagim 10 aylik

Sen neler yapiyosun rabis kiz. Valla hic girmiyodum bu bolume cocuk olayindan vazgectim diye simdi yine hevesleniyomda cesaret edemiyorum.sen buldun oglusu rahatsin tabi allah bagislasin tatlim.D

sen tektar bebis düsün burdaki herkes yaninda olcak canim ,cok güzel arkadaslik dayanismasi var

bak ufaginda büyüdü yavas yavas aklina koymaya basla istersen

canım bunda rüyaya yatılmıyor.. istiharede rüyaya göre yorumluyorsun...
ama şöle bişe olabiliyor...özellikle gece bu namazı kıldıktan sonra yatınca yapılan ibadete karşılık Allah cc rüyada çok güzel şeyler gösteriyor...
istihare gibi renkler falan değil,bildiğin gün ışığı gibi ak sahih rüyalar...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…