- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #17.921
Tek iliski deyildi canim tek iliski derken arada ne kadar perhiz oluyo
Lahza basin sagolsun ALLAHim sana bi oglanda bagislasin
kiz ezgin o testlere sakin inanma hepsi palavra,bundan 1,5 sene önce bi topic vardi yapanlarin %90 yanlis cikti
sinekoc tebrik ederim umarim rahat bi hamislik gecirirsin :)
esmerkiz sen nerelere kayboldun de bakiyim
Hava cok güzel ben sonra kizlari dansa götürücayim,,InsAllah oglum olurda hayirlisinla babasi onu topa götürür insAllah
Kizlar 3. oglum olursa hemen 4 yapacam valla ne bu düsün düsün bugün yine millet sorupduruyor of of of
kızlar selam..
orkiş tebrik ederim canım yeni gördüm.
pc başına oturasım yok.
kusura bakmayın kızlar.kendi halime daldım .annemlerde kaldım bi kaç gün.
hala lekelerim geliyor.genetik sonucum hala çıkmadı.
düşünmekte istemiyorum zaten.ama en azından sebebini bilicem vede cinsiyetde belli olur heralde.sonuçta genetik inceleme.bilgisi olan varmı bu konuda..
başka bi forumda bi arkadaş vardı bebeği kızmış.oda neler yaptı neler.tam detayı soramadım ama tek rus takvimi kızdı diğerlerini erkeğe göre ayarladı.ilaçsız ğneyle 36.saat deneme yapmıştı.ilk bebeği ama dr kız demiş.bugün öğrendim onuda.bizi burdan okuyor.canım benim halimi düşün tesellin olur dedim yine diyorum.herşey boş zaten.allahın dediği oluyor.
ben bu konuyu biraz
kafamdan uzaklaştırmak istiyorum kızlar o sebepten nete girmiyorum.en azından reglim düzene girene kadar zaten 1 senede ancak toplanır.tam bir seneolmuş neredeyse bundan önceki kürtaj.bunuda 1 seneye ancak toparlarım heralde.sonrasınıda bilemem.dediğim gibi aynı olayları tekrar yaşamıycam.
arada hamişler için bakarım.
benim 3 tane en ufagim 10 aylik
sen tektar bebis düsün burdaki herkes yaninda olcak canim ,cok güzel arkadaslik dayanismasi var
bak ufaginda büyüdü yavas yavas aklina koymaya basla istersen
Rabia gülüm nerde o topic kiz??????nerden uydum yapdim yapmiyacakdim mail yazmisdim göndermesinler diye geldi birden insan yapmadan dururmu dimi
Bilmiyorum canim ya kucugu iki yasini doldurdu.valla bebek kelimesini duymak bile istemiyodum. Cunku cok zor iki cocuga bakmak aralarinda iki yas var gorenler ikizmi diyo bazen ikisinide ayni giydiriyom ikiz zannediyolar. Seninde allah yardimcin olsun nasil bas ediyon uc cocukla kiz.S:44:
benim 3 tane en ufagim 10 aylik
sen tektar bebis düsün burdaki herkes yaninda olcak canim ,cok güzel arkadaslik dayanismasi var
bak ufaginda büyüdü yavas yavas aklina koymaya basla istersen
orkidem bile slm yokmu kiz bana
erkek bebeğine hamile kaldığında neler yapmıştın
askolsun kiz sendemi gebesin yoksaa
offf rabiaaa cok tuhafim yaaaaa rabbim yardimcimiz olsunn
valla hicbisey yapmadim ozamanlar neler yapilir bilmiyordum tesadüfen oldu
ay ALLAH korusun kizbenimki daha cok ufak 3,4 sene gecsin öyle :)
neden tuhafsin orkidem ? seni düsündüren ney ?
aslinda hic bisey ama
cok istiyorum yaaa cok istedigimden olmamasindan korkuyorumm
kızlar selam..
orkiş tebrik ederim canım yeni gördüm.
pc başına oturasım yok.
kusura bakmayın kızlar.kendi halime daldım .annemlerde kaldım bi kaç gün.
hala lekelerim geliyor.genetik sonucum hala çıkmadı.
düşünmekte istemiyorum zaten.ama en azından sebebini bilicem vede cinsiyetde belli olur heralde.sonuçta genetik inceleme.bilgisi olan varmı bu konuda..
başka bi forumda bi arkadaş vardı bebeği kızmış.oda neler yaptı neler.tam detayı soramadım ama tek rus takvimi kızdı diğerlerini erkeğe göre ayarladı.ilaçsız ğneyle 36.saat deneme yapmıştı.ilk bebeği ama dr kız demiş.bugün öğrendim onuda.bizi burdan okuyor.canım benim halimi düşün tesellin olur dedim yine diyorum.herşey boş zaten.allahın dediği oluyor.
ben bu konuyu biraz
kafamdan uzaklaştırmak istiyorum kızlar o sebepten nete girmiyorum.en azından reglim düzene girene kadar zaten 1 senede ancak toplanır.tam bir seneolmuş neredeyse bundan önceki kürtaj.bunuda 1 seneye ancak toparlarım heralde.sonrasınıda bilemem.dediğim gibi aynı olayları tekrar yaşamıycam.
arada hamişler için bakarım.
kiz benim digerleri büyüdikipes pese büyüdüler zorluk cektim ama simdi rahatim
hicmi düsünmüyorsun peki canim ?
Bi okula baslasinlar o zaman dusunurum.biraz rahatlayimda
selam canım,ben de o eski topiğin sıkı takipçilerindendim,seni de oradan biliyorum..
malum birilerinin depresif tavırlarından dolayı hiç yazmadım...
elaranın nesi oldu yaa çok merak ediyom...
Ben bi şey kullanmıyorum benimde normal zamanda 4.5-5 yumoşa hemen önce ve hemen sonrası 7 ye çıkıyor,duş beni korkutuyor yapmak istemiyorum kullandığın kremin adı nedir..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?