- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #17.881
hayali bile guzel dimi pscimm
valla bu dusunceyle yatip bu dusunceyle kalkiyorumm
gece ruyamda cop bile gorsem yorumuna bakiyorumm
cokk tuhafim yaa
acaba dr oglunuz olcak derse ne yaparim diye dusunuyorumm
kesin heyecandan giderim
yada kalkar iki gobek atarim aglarmiyim ki
yoksa donup kalirmiyimm
yok yokk dogana kadar inanamamm heraldee
off yaaa ALLAHIM BUYUKSUNNNN
nur cum yine aglattın beni canım zaten senin yazıların çok dokunuyor bana kader arkadaşı oldugumuzdan sanırım
aynen bende senin gibiyim 3 yıl oldu hala dinmiyor acım unutmak istemiyorum ama rahatlamak istiyorum artık
kısmet degilmiş bu dünya onlara,bizde yaşıycakmışız bu acıyı ne yapalım nasipten ötesi olmuyor işte
acımı anlayan yazan yazmayan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim
ALLAH gönlünüzdekini versin tez zamanda ben bi hamileligi daha kaldırabilirmiyim bilmiyorum ALLAH önce sizlere versin
Allah kabul etsin canim bende okumaya basliyayim yusuf duasini bari ...1 kere okudum ama hamile degildim bide istihareye yatsam diyorum yine ama?
ezgincim istihareye yatmak la eline bişe geçmez...istihare namazı,sadece o işin hayırlı olup olmadığını gösterir..bi dua değildir...bak sana hacet namazını yazıyorum buraya..istek ,dua namazıdır..benim bu namaz vesilesiyle çok duam kabul oldu..şuan da bi oğlum olsun diye kılıyorum...yakınında türbe varsa git orda kıl,Allah orda yatan zatın hürmetine kabul eder inş.
ilk önce niyet edilcek
HACET NAMAZI
1. Rekât: Subhaneke + Fatiha + 3 Âyetel Kursî
2. Rekât: Fatiha + İhlâs + Felâk + Nâs
Oturuş: Ettehiyyatu
3. Rekât: Fatiha + İhlâs + Felâk + Nâs
4. Rekât: Fatiha + İhlâs + Felâk + Nâs
Oturuş: Ettehiyyatu + Allahumme Salli + Allahumme Barik + Rabbena
DUASI: BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM ve la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim.Allahümme inni eselüke ya kadimu,ya daimu,ya ferdu,ya vitru,ya ehadu,ya samedu,ya hayyu,ya kayyumu,ya zel celali vel ikram fe in tevellev fe kul hasbiyallahu la ilahe illahu aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azim...
Cok sag ol canim hergün mü kiliyorsun canim burda türbe falan yok canim kilarim hergün...
kızımda tutmuyor orkişim yavf:44:
orkişimmm yerim seni yaaaaaaa
paşamız dio
paşamız ii gibi
kontrolüm cuma günü
kanamam kesildi cnm zaten çok az gelmişti
şimdi de enfeksiyondan şüpheleniyorum
sarımsı ve kokulu akıntım var
dr a sorucam gittiğimde
hamilelikte enfeksiyon çok tehlikeli
dün gece de kötü kötü rüyalar gördüm büyük ihtimalle vesvese yapıorum
eylülem cnm sanırım ben de öğrenir öğrenmez buraya koşucam
sevincimizi acımızı hep beraber paylaşıoruz
ne güzel bir topik burası
herkes çok sıcak çok samimi
maşallah diyeyim nazarımız değmesin
emremirim dün aksam ph ölctüm 4-5 arasi olmali benimki, artik vajinal dus cremindenmi bilmiyorum, ama yumurtlamaya kadar onu kullancam cünkü vajinal dus yapmicam bu kez....
Sizleri cok iyi anliyorum allah gonlunuzun muradini versin.benimde iki kizim var ben cesaret edemiyorum sahsen.bu donemler cok sikintili oluyo acaba kizmi erkekmi dusunup duruyo insan ben ikinci kizimda doktora sormaya korkuyodum. Ama sonunda orrenmistim. Beynimden asagi kaynar sular dokuldu doktor kiz deyince eve nasil dondum hatirlamiyorum agla agla eve kendimi zor attim. Dokuz ay boyunca acama supriz olurmu dusuncesiyle kendimi yedim bitirdim.ama simdi dusunuyorumda iyikide iki kizim olmus cok seviyorum ikisinide allah uzun omurler versin evlatlarimiza.
ezgincim istihareye yatmak la eline bişe geçmez...istihare namazı,sadece o işin hayırlı olup olmadığını gösterir..bi dua değildir...bak sana hacet namazını yazıyorum buraya..istek ,dua namazıdır..benim bu namaz vesilesiyle çok duam kabul oldu..şuan da bi oğlum olsun diye kılıyorum...yakınında türbe varsa git orda kıl,Allah orda yatan zatın hürmetine kabul eder inş.
ilk önce niyet edilcek
HACET NAMAZI
1. Rekât: Subhaneke + Fatiha + 3 Âyetel Kursî
2. Rekât: Fatiha + İhlâs + Felâk + Nâs
Oturuş: Ettehiyyatu
3. Rekât: Fatiha + İhlâs + Felâk + Nâs
4. Rekât: Fatiha + İhlâs + Felâk + Nâs
Oturuş: Ettehiyyatu + Allahumme Salli + Allahumme Barik + Rabbena
DUASI: BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM ve la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim.Allahümme inni eselüke ya kadimu,ya daimu,ya ferdu,ya vitru,ya ehadu,ya samedu,ya hayyu,ya kayyumu,ya zel celali vel ikram fe in tevellev fe kul hasbiyallahu la ilahe illahu aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azim...
hamile kalınan aydan itibarenmi 9 ay sağa sayılacak.
cnm bennniiiiiiiiimmmmmmm.
bak karşılaştık işte:13:
napıon bakiim sen nasıl gidiyor?rahatsızlığın falan var mı bebeiiimm..?
canim sen biseyler denemismiydinn
iki kizinin gebeliginde farkliliklar varmiydii
yok kuzum cok sukur rahatsizligim falan yokk
boyle olunca dahada umutlaniyorum yavv
ama daha erken bide kizimda 5 haftalikken baslamistii bulantilar kusmalarr
cok guzel ruyalar goruyorum nurumm yaaaaa
ben bisey diyimmii bu topikten bi suru oglan cikacakk bu kadarini diyim insallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?