Süper Anneler - 2011

bu gitgelleri bende inanaılmaz şekilde yaşadım hala da yaşıyorum orkişim
dr bana da erkek dese doğana kadar kesinlikle inanmazdım bende

amin cnm benim hepimizin muradını versin Rabbim,seninde

emremirim dün aksam ph ölctüm 4-5 arasi olmali benimki, artik vajinal dus cremindenmi bilmiyorum, ama yumurtlamaya kadar onu kullancam cünkü vajinal dus yapmicam bu kez....

Allah kabul etsin canim bende okumaya basliyayim yusuf duasini bari ...1 kere okudum ama hamile degildim bide istihareye yatsam diyorum yine ama?

ezgincim istihareye yatmak la eline bişe geçmez...istihare namazı,sadece o işin hayırlı olup olmadığını gösterir..bi dua değildir...bak sana hacet namazını yazıyorum buraya..istek ,dua namazıdır..benim bu namaz vesilesiyle çok duam kabul oldu..şuan da bi oğlum olsun diye kılıyorum...yakınında türbe varsa git orda kıl,Allah orda yatan zatın hürmetine kabul eder inş.

ilk önce niyet edilcek
HACET NAMAZI
1. Rekât: Subhaneke + Fatiha + 3 Âyetel Kursî
2. Rekât: Fatiha + İhlâs + Felâk + Nâs
Oturuş: Ettehiyyatu
3. Rekât: Fatiha + İhlâs + Felâk + Nâs
4. Rekât: Fatiha + İhlâs + Felâk + Nâs
Oturuş: Ettehiyyatu + Allahumme Salli + Allahumme Barik + Rabbena
DUASI: BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM ve la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim.Allahümme inni es’elüke ya kadimu,ya daimu,ya ferdu,ya vitru,ya ehadu,ya samedu,ya hayyu,ya kayyumu,ya zel celali vel ikram fe in tevellev fe kul hasbiyallahu la ilahe illahu aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azim...

Cok sag ol canim hergün mü kiliyorsun canim burda türbe falan yok canim kilarim hergün...

Cok sag ol canim hergün mü kiliyorsun canim burda türbe falan yok canim kilarim hergün...

hergün kılmıyorum..özellikle gece çok makbul..ben her cuma kılıyorum... namaz için cuma salası verilir ya o an sala ile cuma namazı arası kılıyorum ve tüm içtenliğimle peygamberimizin sav de adını söyleyerek yani onun hürmetine istiyorum...

bu namazı ev almayı çok isteyen bi arkadaşım vardı,yıllardır alamıyordu,bu namazı kıldıktan sonra aldı ve örnekleri çoğaltabilirim..sadece bebek için değil,herhangibir duanız da olabilir...inanarak yapınca olur...

kötüsünü düşünme canım iyi olur inşallahhhhhhhh
çok geçmiş olsun
kanama bazen gebeliklerde olabiliyor
her kanama düşükle sonuçlanır diye bişeyde yok
Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin

(Posta gazetesinden alıntı )

2 bardak çay gebeliği artırıyor
ABD'de yapılan araştırmalar, günde 2 bardak çay içen kadınların hamile kalma oranlarının arttığını ortaya çıkardı

Boston Üniversitesi’nde 3 bin 600 kadını inceleyen bilim adamları, günde 2 bardak çay içenlerin gebe kalma oranlarının yüzde 27 oranında arttığını açıkladı.

Araştırmayı yürüten Profesör Elizabeth Hatch çalışmaların devam ettiğini belirtti. Şekerli, gazlı içecekleri de inceleyen bilim ekibi, düzenli olarak bunları tüketen kadınların hamile kalma olasılığının ise azaldığını açıkladı.

emremirim dün aksam ph ölctüm 4-5 arasi olmali benimki, artik vajinal dus cremindenmi bilmiyorum, ama yumurtlamaya kadar onu kullancam cünkü vajinal dus yapmicam bu kez....

Ben bi şey kullanmıyorum benimde normal zamanda 4.5-5 yumoşa hemen önce ve hemen sonrası 7 ye çıkıyor,duş beni korkutuyor yapmak istemiyorum kullandığın kremin adı nedir..?

canim sen biseyler denemismiydinn

iki kizinin gebeliginde farkliliklar varmiydii

çok güzel bi bilgi vermişsin cnm. bende kılmıştım bu namazı son hamileliğim için.hem hamile kalmadan önce hem hamile kaldıktan sonra,ama işte nasip değilmiş.mükafatını diğer dünyada verir inşallah Rabbim.
bişey sorucam bu namazı kılnca rüya da görmek önemli.sen rüyasını görmüşmüydün cnm?

cnm bennniiiiiiiiimmmmmmm.
bak karşılaştık işte:13:
napıon bakiim sen nasıl gidiyor?rahatsızlığın falan var mı bebeiiimm..?

cnm bennniiiiiiiiimmmmmmm.
bak karşılaştık işte:13:
napıon bakiim sen nasıl gidiyor?rahatsızlığın falan var mı bebeiiimm..?

yok kuzum cok sukur rahatsizligim falan yokk
boyle olunca dahada umutlaniyorum yavv

ama daha erken bide kizimda 5 haftalikken baslamistii bulantilar kusmalarr

cok guzel ruyalar goruyorum nurumm yaaaaa

ben bisey diyimmii bu topikten bi suru oglan cikacakk bu kadarini diyim insallahhhh

canim sen biseyler denemismiydinn

iki kizinin gebeliginde farkliliklar varmiydii

Bisey denedigim soylenemez. Yumurtlama gunune denk getirmeye calistim bide iliskiden sonra sagima yatmistim okadar.pek fazla bisey bilmiyodum.bi arkadasimiz vardi burda helenx gecen sene baya yazismalar olmustu burda oda cok sey denedi ama tutmadi.insallah sizinki tutar arkadaslar.

bekliyorum,anlatt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…