Süper Anneler - 2011

yok bacım 2 hafta önce gitmiştim doktora.
hamdolsun iyiyim bulantım az. geçen akşam karnımda solucan gezer gibi hareket hissettim. tuhaf oldum yaa. unutmuşum hamileliği :)
Darısı isteyen herkese.
hay maasallahh oglana bak oglanaaa
anasinin karninda bile durmuyooo
netten bakıyım bi o zaman sağol cnm kesin çok düşük çıkar benimm

benimde cok dusuktu diyetle falan yukselttim bide vj duss

orkiş bacı merak etme seninki erkek.
zaten seninki erkek olmazsa bizimki hiç olmaz.

orkiş bacı merak etme seninki erkek.
zaten seninki erkek olmazsa bizimki hiç olmaz.

oyle deme teravett ne kadar emin konusuyosun
ne demek o kiz seninki olmaz ise bizimki hic olmazz
tovbe de cabukkk
ALLAH bilir kime ne verecegini ben bu yaptiklarimin hic birine bel baglamiyorum terosum

herseyi yapipta olmayann bi dolu insan var

nasip meselesi kuzum bunlar

bacımsın benim de 2 kızım var ve 3. yü denedim. halim az çok anlaşıldı sanırım.

canim hcg deilde testte gunumden once ciktii normal dolenme gibi sayarsak 3 gun once yanii
yuksek yanii
ama kizimdada bir hafta sonra cikmistii:44:

sen ne hissediyosun giymatlim

kizinla bunda fark varmi

ben adetimi 4 gün geçince yaptırdım kan tahlili beta hcg 4+3 te 2275 çıktı.
kızımla aradaki farkı şu an bilemiyorum ama kızımda çok istifra ederdim sürekli öğürürdüm
bu hamileliğimde henüz başlamadı mı bilmiyorum. arada midem tuhaflaşıyor ama istifra etmdim şimdiye kadar hamdolsun
çok uykum oluyor.. hep gözüm yatakta

benimde inanilmaz uyku halim var
ama hic bi belirtim yok daha erken mi yoksa aklima kotu seyler getirmek istemiyorum
bayaa yuksek cikmis hcgn bu arada

kızzzlaaar nasılsııınıızz
siz süpersinizzz gerçektensüpeer annelerrr
Allah'ın izni ile gelsin forumumuzun bebişlerrii, sırayla ve isteyene kız isteyene oğlan

nereeden bakıyosun tabirine?

merhaba süper anneler :)) maşallah gerçekten süper annelersiniz.daha önce görseydm keşke burayı.yeni hamleyim bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum.kız olmasını çok çok istiyorum ama yumurtlama günü ilişkide erkek olma ihtimali çok yüksekmiş sanırım.onu okuduğumdan beri erkekmiş gibi hissediyorum.hayırlısı artık ikinci bebeği burdan çalışır yaparız :))

kız bacı tabi ki Allah bilir. ben yanlış ifade ettim sanırım

bilgecim benimde bu konularda bilgim az değildir,önce saadatlar vesilesiyle onların bilgisine yakın olsun inşallah.
bu namaz mürşid aramak için ve gerçekleşmesini istediğimiz mühim işlerimiz için kılnır,öncesinde gusül alınır sonra namaz hakkıyla eda edilir bi iznillah.sonrasında (teferruata girmeyeyim) aynı istiareye yatılır gibi şekil olarak,yatılır kalpten ALLAH ALLAH diyerek sessiz zikir yapılarak uyunur.
mürşid için yatılırsa kişinin mürşid görmesi beklenir,dilek için yatılırsa dileği ile ilgili şeyler görmesi beklenir.
her perşembe rüyasını (mürşid ya da dilek) görene kadar devam edilir.kalp kanaat getirdiğinde şükür edilir....
anlatabilmişimdir inşallah cnm.belki senin dediğin farklıdır ama bende bildiğim şeklini belirtmek istedim.
bide şu linke bakabilirsiniz isterseniz;
http://www.hacetnamazi.com/

Son düzenleme:

ben sana dua ediyorum içini ferah tut meleğimm
ayrıca gördüğün rüyadan etkilendim,gerçekten boş işlerle mi uğraşıyoruz acaba yavf...

Son düzenleme:
benimde inanilmaz uyku halim var
ama hic bi belirtim yok daha erken mi yoksa aklima kotu seyler getirmek istemiyorum
bayaa yuksek cikmis hcgn bu arada

orkişim napıon yaa.
ben geldim yine yoksun
sana diyorum bak dualarımız büyük inşallah Rabbim kabul eder.
tevekkülünü bozmak istemiyorum ama....
dua ediyorum işte anla

yok bacım 2 hafta önce gitmiştim doktora.
hamdolsun iyiyim bulantım az. geçen akşam karnımda solucan gezer gibi hareket hissettim. tuhaf oldum yaa. unutmuşum hamileliği :)
Darısı isteyen herkese.

ah canım yaa.ben ınanıyorum senın oglun olacak.erkek bebek erken hareketlenırmış.erken hıssedermışsın.hadı hayırlı olsun ınşallh.çok merak edıyom yaa.sankı benım hamıle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…