Süper Anneler - 2011

geçmişe dönük baktığımda dopru çıktı..

bende baktım kızımı erkek gösteriyo :)

bana takvimler doğru gelmiyor. tüm takvimlerde kızımı erkek gösteriyor

yumurtlama zamanı çok mantıklı yumurtlama öncesi kız olma ihtimali yüksek ancak bu sperm kalitesine de bağlı .spermler uzun yaşarsa erkek de olabilir
yumurtlama gününden sonra da erkek olma ihtimali fazla ama bu oran %40 a %60 civarı yani adete yakın kız olma şansı da var

Son düzenleme:
bir de çevremdekilerden duyduğum adete yakın hamile kalınırsa erkek olma şansı artıyormuş . yumurtlamadan sonra 2-3 -4 gün sonra

ben 15.günden sonra denemiş oldum.
bakalım hayırlısı . ben çok umutlu değilim ama ''elimden geleni yaptım '' gerisi Rabbimin bileceği iş inş bize bunu çok görmez

gunaydın kızlar nasılsınız bende bı cok takvım tutumuyo ya kızlar ne olursa olsun önce rabbım verecek takvımler bos ugramsayalım bence emreemırım gordugu ruya gıbı ınan bos ısler

canım yazdığın mürşid görme olayını biliyorum...
ben herhangibir dua için yazdığım şekilde yapıyorum ve birçok kişiye de aynısını anlattım...Allaha şükür kabul oldu...zaten senin yazdığın da farklı değil canım....dikkat edersen aynı,çok teferruata girmedim..Allah gönlümüze göre versin...dua ederken samimiyet ii olursa,teferruat çok da önemli değil...ufak tefek farklılıklar olabilir
bu arada merak ettim namazdan sonra yatsam rüyamda ne görürüm ki:18:

hadisi şerif:DUA MÜMİNİN SİLAHIDIR..

Son düzenleme:

arkadaşım öle düşünme...biz Allah tan ne istersek Allah onu verir...biz burda sadece yine Allahın vermiş olduğu sebeplere tutunuyoruz,yoksa tutunsak da tutunmasak da Allah ne isterse o olur...
yani biz TEVEKKÜLün alasını yapıyoruz

:46

Allahım bütün arkadaşlarımla beraber emeğimizi boşa çıkarma,sen kalbimizdeki bebeği hayırlı ve sağlıklı olarak kucağımıza almamızı nasip eyle....

Son düzenleme:

amiiinnnnnn inşallah canım

gunaydın kızlar nasılsınız bende bı cok takvım tutumuyo ya kızlar ne olursa olsun önce rabbım verecek takvımler bos ugramsayalım bence emreemırım gordugu ruya gıbı ınan bos ısler

canımmm bennniimm napıosun ya..
hadi bebiş haberleri verin bize,bekliyoruz sizi
Raabbimin izniyle inşaallah...

orkidem benimde rüyalarim cikar kimi gördüysem cikti ama son aylar dogru dürüst rüyada göremez oldum :44::44:

ezgini cok düsünürek yattim mesela ufacik bisey bile görmedim

Ay canim benim cok ama cok sag ol beni düsündüyün icin Allah razi olsun ama niye görmedin ki gülüm ya
olsun hayirdir belki Allahdan ....

iyi günler canlarim cok yorgunum bu ara iyikine hepiniz varsiniz canlarim
sizléri cok ama cok seviyorum .....

Allaha emanet olun

ezgin canım sen ovulasyon testinde gülen yüz çıkmadı demiştin değil mi?
test koyulaşınca mı ilişki olmuştu :44:

yorgun hissettiğin zamanlar şöyle bir dışarı çık canım için açılsın kendine gelirsin belki biraz

Son düzenleme:

Allaha emanet olun

Canim benim,kendini bukadar yipratmamaya bak,guzel Vakit gecir kizlarinla....

Bende calismalara basladim, artik umutla Bile bakmiyorum, Zaten Gene tutmazsa diyorum...

Orkdm bisiklet surmek iyi gelirmi,hava süper ise bisiklet gitsem 5-6 km

Son düzenleme:
Canim benim,kendini bukadar yipratmamaya bak,guzel Vakit gecir kizlarinla....

Bende calismalara basladim, artik umutla Bile bakmiyorum, Zaten Gene tutmazsa diyorum...

Orkdm bisiklet surmek iyi gelirmi,hava süper ise bisiklet gitsem 5-6 km

ayy valla o kadar severim ki bisiklet sürmeyi
ama sen kalori için yapısun galiba;asidiklik için değil mi?
bence de tam sporu,yap valla,hatta eğimli terlerden çıkki vücut iyice eneji harcasın asidik olsun

Allaha emanet olun

canım benim ben de aynı senin gibi düşünüyorum iyiki varsınız...
çokk dua ediyorum hepinize,hele 2 kızı yada 2oğlu olanlar için durum farklı çok çok dua ediyorum inanın buna.inşallah isteyenler 1.de isteyenler 2. de isteyenler 3. de gönüllerine göre evlat sahibi olur,Rabbim kabul etsin inşallahh..

Son düzenleme:
beni unutmayınnnnnnnnnnn
ben deçok seviyorum sizi ben deeeeeeeeee
çok da ozledim zaten muhabbet etmeyi
ama çok fazla nete girmiorum
malum durum..
dinlenmekle geçio zaman
çok şükür hiç bir lekelenme yaşamadım
dualarım sizlerle
sizin de benle olsun

kuzzuuuuumm sen mi geldin...
amman girme nete falan boşver şimdilik topik sakin zaten yakında birer birer cinsiyetler öğrenilmeye başlayınca ısınır yine ortalık...
çokk sevindim iyi olmana,ilk ben verecektim cinsiyet haberini,çoktan öğrenmiş olurduk,ama nasip sizinkilerle sevincem inşaallahhh
dualarımız daaiiimaaaa birbirimizle

ayy valla o kadar severim ki bisiklet sürmeyi
ama sen kalori için yapısun galiba;asidiklik için değil mi?
bence de tam sporu,yap valla,hatta eğimli terlerden çıkki vücut iyice eneji harcasın asidik olsun

Kiz bebis icin spor iyimis,yumurtlamaya doğru bir iki kilo versem iyi olur....

selam kızlar.
Bugün kontrolüm vardı. Yumurtalarım çok iyi gelişmiş , 2 tane varmış , biri sağda, diğeri solda.
hemen çatlatma iğnesi verdi.Yarın akşamada ilişki.
Hadi bakalım hayırlısı.
öptüm hepinizi.
bu ay sıkı bir diyet uygulamadım.vajinal duş yapmayı da düşünmüyorum.Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah.Allah isterse bu ay oğluşum göbüşüme konacak inşallah.Ya da kızım. Artık hayırlısı ne ise o olsun.Aminnnn.

ne kadar güzel ya. herşey güzel gelişmiş cnm.
düşüncelerinde en az bunlar kadar güzel...
inşallah Allah gönlüne göre verir ymbcim,oğlun tekrar annesine gelir....

Heidi canim yokdu bende gülen yüz sirf o normal ucuzdan kalmisdi sag ol canim artik düsünmiyecem olan oldu hayirlisi insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…