- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #18.001
aa esmercım yaa ben senı hep merak edıyosumm..nasılsın ozlemışım yavv.:))
yok bacım 2 hafta önce gitmiştim doktora.
hamdolsun iyiyim bulantım az. geçen akşam karnımda solucan gezer gibi hareket hissettim. tuhaf oldum yaa. unutmuşum hamileliği :)
Darısı isteyen herkese.
CAnim napim iyim sen nasilsin buyuttuk kizlarida napacaz simdi helen buzdemu denesek bacim ikimiz ayni anda kalalim kiz
ii olmana sevindim cnmmmsllh senin kerataya zipliyo simdidennn
insss olucak terosumyaa iki kizdan sonrada ogluss cok guzelll oluryaaa
bende denememden beri hic belirtim yok cnmya normalmi acepp,ara ara kasiklarim agliyo okadar,inss hamisimdirya
kizlar yarin 9. gun olucak iliskiden sonra,test yapsammiki:26:ama acele etmicemmm galibaa
benimde inanilmaz uyku halim var
ama hic bi belirtim yok daha erken mi yoksa aklima kotu seyler getirmek istemiyorum
bayaa yuksek cikmis hcgn bu arada
kız ben kocayı ıkna etsem yapacagım ınşallh.ama gecen yıne konuştum atma benım başıma bı kız daha dıyo..ınanmıyokı oglumuzun olacagına.bız yıne deneyelım yıne kızımız olur.boşver ıkı kız yeter bıze dıyo
Kiz senin kide ayipp etmiz ha allahin isi napalim yani olmuyosa.benimkide simdi istemiyo biraz buyusunler oyle yapariz diyo kizlarina cok duskun illede erkek olsun demiyo.ben cok istiyorum balim insallah bizimde olur kiz allah tum isteyenlere nasip etsin.himalia diye bi bayan vardi ucuncuye hamileydi doktorlar once kiz dedi sonra erkek dedi sonra yine kiz dediler ne ildu hatirliyomusun.
Kizi oldu demek ya. :44:
rabbım herkese hayırlı evlat nasıp etsın...ıyıkıde olmuş dedıtrsın.
rabbım herkese hayırlı evlat nasıp etsın...ıyıkıde olmuş dedıtrsın.
bu takvim , erkeğin ve kadının kan yenilenmesi üzerine kurulmuş bir takvim....
Denediğimiz kişilerde tutuyor...
Sizde bakıp , tutup tutmadığını söylermisiniz?
Kendinizin ve eşinizin doğum tarihini ve son satınızı yazıyorsunuz...
pe ile başlayan yere tıklıyosunuz..o size doğacak bebeğinizin cinsiyetini söylüyor...(tabii bunu Allah dan başka kimse bilemez ama bizimkisi eğlencelik olsun işte.....)
Bu arada aboyka kız, manynk erkek demek...hadi bakalım , kolay gelsin...sonuçları bildirin ama......
Linki Burada : Google Google Translate takvimi bumu bi deneyin derim kızlarr ..
aahhhh blgmm,ben nerelere gideeemmm ahhhhh...
ben de bir sorunmu var acaba yaaaa... phım çok yüksek ya niye mantar oluşmuyoki
bugün yine ölçtüm,kağıt anında morardı
diyeti falan bıraktımmm zatennnn...
böyle giderse başka doğurmam.....
ne ediiimmmm yardım edin kafayı yiyecem artıkkkkkk.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?