Süper Anneler - 2011

yok bacım 2 hafta önce gitmiştim doktora.
hamdolsun iyiyim bulantım az. geçen akşam karnımda solucan gezer gibi hareket hissettim. tuhaf oldum yaa. unutmuşum hamileliği :)
Darısı isteyen herkese.

ii olmana sevindim cnmmmsllh senin kerataya zipliyo simdidennn
insss olucak terosumyaa iki kizdan sonrada ogluss cok guzelll oluryaaa
bende denememden beri hic belirtim yok cnmya normalmi acepp,ara ara kasiklarim agriyo okadar,inss hamisimdirya
kizlar yarin 9. gun olucak iliskiden sonra,test yapsammiki:26:ama acele etmicemmm galibaa

Son düzenleme:
CAnim napim iyim sen nasilsin buyuttuk kizlarida napacaz simdi helen buzdemu denesek bacim ikimiz ayni anda kalalim kiz

kız ben kocayı ıkna etsem yapacagım ınşallh.ama gecen yıne konuştum atma benım başıma bı kız daha dıyo..ınanmıyokı oglumuzun olacagına.bız yıne deneyelım yıne kızımız olur.boşver ıkı kız yeter bıze dıyo

eylul az dahamı beklesen bacım.bazen geç dollenme olup çıkmıyo testte.:)

Kiz senin kide ayipp etmiz ha allahin isi napalim yani olmuyosa.benimkide simdi istemiyo biraz buyusunler oyle yapariz diyo kizlarina cok duskun illede erkek olsun demiyo.ben cok istiyorum balim insallah bizimde olur kiz allah tum isteyenlere nasip etsin.himalia diye bi bayan vardi ucuncuye hamileydi doktorlar once kiz dedi sonra erkek dedi sonra yine kiz dediler ne ildu hatirliyomusun.

yok esmer ya erkek çocuk çok ıstıyo..olmayacak dıyede odu kopuyo.cesaret edemıyo off..bende bılemıyorum elbetrabbım en ıyısını bılır ama eşim az cesaret verse bana ah..(
canım hımalıa nın kızı oldu ..

geçmişe dönük baktığımda doĞru çıktı..

Son düzenleme:

senin kağıt yanlış olmasın...başka bişe de bi dene....içme suyunu ölç mesela...bakalım aynı mı çıkacak??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…