Süper Anneler - 2011

tam yumurtlama zamanı ph yüksek oluyo zaten. aynı hesap yani.

yumurtlama zamanı gelen yoğun akıntıdan olmalı...
canım bişe sorcam erkek bebk için yumurta çatlamadan önce mi yoksa çatladıktan hemen sonra mı ilşki denenmeli??hangi ihtimal daha yüksek???

caannımmm
ne kadar istiyoruz değilmi valla düşüne düşüne transa geçtim haaa...
inşallah bu sefer sağlıklı olduğu için belirtilerin azdır
sen takvime falan denk getirmişmiydin eylülüm ya?

cnmmm inss cnmmm
vallaa benim cin,kameri cin,rus erkekk
bio esimede banada kiz diyo,yorumcuda sinirdi yani galiba 24 e kadar kiz sonrasi erkekti,bizimde o saatlerde oldu
ama ben pek inanmiyo cnmyaa,cine inaniyom cunku kizlarimdada tutuyo,bunlar sadece eglence bence
bakalim hamis kalimde inss rabbim gonlumuze gore vericektir inssss
nurummm birbirimizi dualirimizda unutmayalimm cnmm,inss en kisa zamanda ogluslarimiza kavusuruzz

canım bişe sorcam erkek bebk için yumurta çatlamadan önce mi yoksa çatladıktan hemen sonra mı ilşki denenmeli??hangi ihtimal daha yüksek???

Bu iki ihtimalde de spermlerin vajinaya girdikten sonra yumurtaya ulaşmalarının 10 saat sürdüğü baz alınmalı bence. Spermler boyutlarına göre bilmem kaç km yol alıyorlarmış yumurtaya ulaşmak için ve bu is yaklaşık on saati buluyormuş. Bu arada eğer çatladıysa yumurtanın ömrünün bitmemeis olması da gerekir yani zamanama kesinlikle çok önemli nasıl tutturacaz bilmiyorum ki. Ben 19 martta deneme yapmıştım hala beklemedeyim. Zaman gecmiyoooor

Allah gönlüne göre versin....çok vesvese de ii değil,ama elde değil işte((

yumurtlamadan 3-4 saat öncesi ile 3-4 saat sonrası arasına denk getirmeye çalışmak lazım bence.

alıntı

merhaba hocam nasılsınız afyondan sevgi hatırladınızmı tüp bebek için gelmiş ve tek embriyo transferiyle gebe kalmıştım oğlum tuğberk 15 aylık oldu ilk bebeğimiz tedaviyle oldu ikinci olmaz diye korunmadık oda ne 5 haftalık hamile kalmışım tuğberk küçük diye çok sevinemedim ama yinede normal yollardan olması güzel tabi ilk gebelikte çok dikkat ediyordum ama şimdi rahatım doktora gittim kese göründü dedi çok dikkat etmelimiyim bebiş var çalışan bayanım haliyle dinlenemiyorum

anlamadim teravett eee ne icin bu

orkiş idrar kouysa erkektir diyo ama
en üstteki yazıda "Benim için sürpriz benim ph renk gerçekten yüksek ve karanlıktı" yazıyo. erkek olmuş.

teravett daha oncede demistim koyu olupta oglu olan cok ama ben aksini ariyorumm acik olupta kizi olan varmi diye
Iyi aksamlar
Eger idrar parlak sariysa erkektir
yani bulanik degilse

sevilcim gun boyu su resmen su gibi benimki
ama ici bazen bulanik bazen duru oluyoo
vc ye bi kavonoz koydumm her cisime bakiyomm
bu sabah sariydi cook deil ama berraktii

Orkdm bugun iliskiden sonra phmi ölctüm 7 cikti hemen vajinal dus yapmadim , tek simdi vajinal dus cremiyle yikadim...yatmadan ölcerim gene bi...

bugun yürüyüs yaptim, insallah faydasi olur...kizilcik suyunuda suyla karistirip iciyorum bir cay bardagi hergün yetermi ya...

ph ve diyet tabiiki zamanlamada oldumu sans artiyo

ama yabanci kadinlar birtek bunlari yeterli gormuyor
dus iyonlar takviyeler hepsinii baz aliyor
ayin konumu vs vss.......

aslinda ben bile cook eksigim d iyorum kendimee keske daha siki tutsaymisim diyorum
artik daha ne kadar tutabilcektim bende bilmiyorum

rabbim bir kiz verirse yine ayni yontemle oglum icin denerim ama insallah rahatlamasina yaparim onu oglum olurda

iliski aninda orgazm olmusmuydun
diyete devam eger bu sekilde olduysa ph sin dusuyor demekk yok orgazm olmadiysan phin yuksek

iliski sonrasi 5 6 gibi olursa daha iyi olur

cunki benim iliski sonrasi 8 9 cikardii orgazm biliyosunki alkali yapiyo o ortami nazcim

orgazm olmadim ,ama ölctügümde daha akinti vardi icinde yani..simdi ölctüm 5 cikti canim...vajinal fitil var onuda kullansammi, sperminlere hic zarari yok hamileler bile kullana biliyor bu fitili...alman sayfasinda bunu yumurtlamaya dogru kullaniyorlar ph düsük kalsin dieye, diyete devam ediyorum, bugun resmen ac kaldim zaten, ac ac nasil yaticam ben, bir bardak süt ictim, dondurmada aldim ama hic canim istemiyor...

gülen yüz cok am acok hafif ikinciyi gösteriyor, sasirdim ama....yarin sabah gene gülen yüz yaparim..

kızlar benin ilşkiden sonra belim çok ağrıyor kasıklarımda da var
canım çok sıkılıyor

sinekoçun da öyle olmuş ve düşük yaptı .

teros bana mail yazidiginda i nisan yaziyor..sen bir nisanmi catlicak yazmak istedin?? yoksa ikimi??

monitor tek cizgide gülen yüzde negatif, agrim felanda hic yok

canim yaa kiyamamm valla

ac bile kaliyoruz demi ugruna

o kadarda eziyet etme kendine nazcim kalitesiz gidalarla beslen

vitaminli seyler yeme mesela fitilin zarari yoksa kullanabilirsin ustelik ph dusuruyomus

canim yaa kiyamamm valla

ac bile kaliyoruz demi ugruna

o kadarda eziyet etme kendine nazcim kalitesiz gidalarla beslen

vitaminli seyler yeme mesela fitilin zarari yoksa kullanabilirsin ustelik ph dusuruyomus

sabah ekmegimi yedim ama, öglende tuzsuz pilv ve karniyarik yaptim onuda yedim yogurtla bukadar gerisi,su,cay,kizilcik, haplar ve süt..vitamin hic almiyorumki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…