Süper Anneler - 2011

hoşbuldum cnm bende senin gibiyim kıs 2 tane oğluşum var 1 tane kızzzz bebiş istiyommmm amin cnm inşallah bakalım hayırlısı tatlım

ayyy çok sevindim yaaa....
oğlan anaları çoğaldı topiğimizde yaşşaaasıııııııııınnnn
senin çocuklar kaç yaşındalar ve ne zaman denemeyi düşünüyosun tatlım

Hos buldum....senin oglanlar kac yasindalar...su an hamilemisin yoksa ????bende ikincimi kiz olur belki diye yaptim ama cokk tatli bir pasam oldu:)))üc ayimiz bitecek...ilk oglumda sekiz yasinda....sen nerde yasiyorsun,,hangi sehir???

canım ben k.maraştayım,sen nerdesin...
gündüz okuldayım,akşamda pek vakit bulamıyorum o yüzden pek yazamıyorum
aynen ben de senin gibi ikinciyi kız bebiş olsun çok istedim ama olmadı,nasip...
benim miniğimde 1,5 yaşında,büyük oğlumda 9 yaşının içinde...
şimdi üçüncüyü düşünüyorum,yaş farkı çok olmasın diye çalışmalara başlayayım diyordum
ama phım hep yüksek çıkıyor...bi türlü düşüremedim phımı,o yüzden cesaret edemiyom
canım,sen de arayı açma fazla inşaallah prensesleri buluruz bacımmm

sabah ekmegimi yedim ama, öglende tuzsuz pilv ve karniyarik yaptim onuda yedim yogurtla bukadar gerisi,su,cay,kizilcik, haplar ve süt..vitamin hic almiyorumki

naaaz niye karnıyarık yedin bakiiim sen
canım c vitamini almamız gerekmiyomuydu,niye almıyosun...
söylediğin pek çok ilaç burda yok,keşke senle en azından aynı ülkede olsaydık bariiiiiii.....
ben birkaç gündür okul çıkışı eve yürüyorum,45 dak.sürüyorrr
şimdiden 2 kilo gitti...sabah çeyrek simid,öğle yoğurt,süt,akşam marol salatasııııııı,çok az sebze yemeğiii....
ne zormuşşş kız bebiş doğurmak yaaaaaaaaaaa

Colpotrophine® Vajinal Yumusak Kapsül,aldım ama içim rahat değil
Östrojen eksikliğine bağlı vajinal atrofiler,
vajinalpH’yı düsürerek pH’yı çocuk doğurma yası değerlerine yaklastırır.
yazıyor içeriğinde,sence kullansammı ki yaaaa.....
östrrojen eksikliği vajen phını alkali yaparmış,7nin altına düşmezmişş
o zaman orkişim,östrojen yüksekliği değil,östrojen düşüklüğü erkek bebiş için olmazmıydııııı
MİMOOOOŞŞŞ sende de var ya östr.eksikliği ,belki sen bilirsinnnn

insAllah olur canim benim Prenzessin, ben valla kizlarda hep rejim yapardim yani fazla yemek yemezdim kiloma dikkat ederdim bide fark etdim ki bilmeden süt ürünleri tüketiyormusum

ama simdi diet falan yapmadim insAllah birde oglusum olur hayirlisinla tabikii

ben her sabah is yerinde meyveli yogurt varya ondan yerdim hem evdede

Son düzenleme:

canimcim oylemimiymis cok sasirdim

ondan dusmuyodur seninde

ozamann adacayi ic sen dogal arttiriciymis

aslinda bu konuyu arastirmk lazim pkolularda osjrojen eksikligi olmuyomuyduu:44:

kardelenn saydam sivinin geldigi gun iliski oneriliyoo

kizlarr
sinekoc banlanmiss haberiii olan varmiiiiii:44::44::44::44::44:

duaları kabul olan arkadaslarım ne kadar sanslısınızzz barı bızede dua edın bızler yarım kaldık

Öyle söyleme arkadaşım..Herkes kendince yarım bende yarım olduğumu ne zamanki kızım olursa o zaman tamamlanacağımı düşünüyorum..Ama diğer yandan sağlıklı evlatlarım olduğu için Rabbime şükrediyorum. Ya evlatlarımızdan yana imtahanımız büyük olsaydı Rabbim AL İŞTE ÇOK İSTEDİN SANA BUNU REVA GÖRDÜM deseydi..Rabbim hayırlısını versin elbet seninde yüzünü güldürür yaradan

Canim bende Almanyadayim...Sen Gündüz okuldayim derken???Benim kücük daha cok yeni:)))Daha üc ay oldu dogum yapali canim..Acikcasi ben bir istiyorum bir vazgeciyorum....Bu ph denilen sey nedir???Forumun ilk baslarinda bir takvimden bahseden arkadaslar var..ve birde bir cok yöntemden bahsedilmis...Uygulayan ve tutturan varmi bari:)))birde kimler hamile:)))

dilosh hoşgeldin
vajinanın belli bir ph ı var .
erkek bebek için bu ph ın bazik yani 7 üzeri olması gerekir
kız bebek için ise 7 altında olması lazım
ph ı değiştirmek içinse vajinal duşlar yapılabilir yada beslenmeye dikkat edilebilir
örneğin ''alkali yönünden zengin şeyler yersen ph yüksek olur'' gibi.

daha önce bir çok yöntem deneyen olmuş
başarılı olan 4-5 kişi biliyorum eski yorumlardan

Selam kızlar.
Dün çatlatma iğnesinden tam 36 saat sonra çalışma yaptım. Aslında iğneden 24 saat sonra düşünüyordum belki erken çatlar diye ama uygun zaman olmadı resmen.
Doktoruma sordum , erken çatlaması münkün değil dedi. En erken 36. saatte çatlıyormuş yumurtalar.
Bu arada eşimin 3 günlük perhizi vardı.
redbull, kahve içti ilişki öncesi.
Ayrıca keçi boynuzu kürü yaptım ona , yaklaşık 5,6 günlük bir kürdü.
Öncesinde eşim ve ben namazımızı kıldık , duamızı ettik.
Ben vajinal duş yapmadım.
sıkı olmayan bir diyetim vardı.
Domates suyu ve karbonatlı su içtim , onun dışında normal beslendim.
Hayırlısı olsun , bakalım hamile kalabilecek miyim ?
Geçen aydan 3 yumurta ile kalamamıştım. Bu ay 2 yumurta ile bakalım ne olacak.
Hadi ikiz olsun, biri kız , biri erkek :))
öptüm hepinizii.

Hos buldum canim,,peki bunu nasil anlayabiliriz...yani bu ölcüm nasil yapiliyor.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…