Süper Anneler - 2011

nasil olayim canim gelgitler yasiyorummm ooff ki ne offfff

sidikle cisle ugrasmaktan bir hal oldummm

hayırdır cnm ben fransız kaldım kusura bakma açıklarmısın bu arada hamişsin hayırlısı olsun cnm allah kucağına alamyı nasip etsin inşallah

çok geçmiş olsun mimoza bir an evvel sağlığına kavuşursun umarım.sonrada istediğin erkek evlada .......

Yıllardır bir ebe olarak görev yaptı ...

yes, ph at the early part of pregnancy has been pretty accurate as to what you are having. evet, gebeliğin ilk kısmında ph yaşadığınız ne gibi oldukça doğru olmuştur. I recently looked back at 30 files and all but 2 are correct. Geçenlerde 30 resimler bakıp tüm ama 2 doğrudur.

4-6 girl 4-6 kız

7-9 boy 7-9 çocuk

you do want to make sure the urine in concentrated though... Gerçi konsantre idrar emin olmak istiyoruz ... if its too watery from overload of water, it will not correctly. suyun aşırı yüklenmeden onun çok sulu olursa, doğru olmaz. so morning urine is best sabah idrarı iyi yani

biz daha cok yeniyiz kardelenn

7. haftada dkkat edin diyo mimos ya bakalimm

idrarin beh 7 ve uzeri olunca erkek ihtimali yuksek oluyomus

hım anladım.arada sen bana tercüme et.ben algılayamıyorum fazla galiba.ama benim belirtiler değişti sanki.mesela midem bulanmıyor artık.eskisi kadar uykumda yok.

Keşke hayatta herşey istediğimiz gibi olsa acaba ozaman dahamı mutlu oluruz bilmem ozaman neyle uğraşırdık neyle sınaf olurduk bende güzel bir hamilelik geçirseydim mutlu mutlu bebeğimi bekleseydim hani diyorlarya cahiliyet devrindeki insanlar gibiler keşke anlaya bilseler eşlerimizi mutlu etseydik bizmi cahiliz istemekmi suç oof off

sanırım 12 haftadan önceki idrardan bahsediyorlar özellikle 7 8 9...dimi orkiş

benımde aklımda olsun bakalım bu iş:)

ben olacagımı duşunmuştum arkadaşım.ne bilim belkıde bana oyle geldı..off..(

kızlar bişi sorabilirmiyim cinsiyeti nasıl öğreniliyodu biliyomusunuz ?bu topiktemiydi o acaba değişik bi takvimdi galiba bilen varsa cvp verirmi ?

canim ya ben anladiyima kadar buda fazla dogru degil ph yemeye bagli bence tuzlu yersen ph koyulasir ben diet de fark etdim canim....

canim zaten sabah idrari diyorlarr gun icinde ph degisebiliyor
iste isin eglence kismi sanirim
o intelligender testi varya oda ph a gore ayarlaniyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…