- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 78
- 358
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #18.221
çevırı yok yaa
nasil olayim canim gelgitler yasiyorummm ooff ki ne offfff
sidikle cisle ugrasmaktan bir hal oldummm
sağolun umudumu kaybetmemek zorundayım
haşimatoyu iyce inceleyin çok illet bi hastalık
vucut kendi dokusu olan troit bezini yok etmek için sürekli antikor üretiyor.yani benim bi kaç seneye troit bezim kaybolacak kadar küçülecek.hemde troit yetmezliğine sebep oluyor.yani bağışıklık sistemim kafayı yemiş kısacası.malesef bunun çaresi yokmuş kızlar.ölümcül bi hastalık değil ama otoümmün bi hastalık...haşimato diye bi japon bulmuş adı o sebepten haşimato.
bazı ilaç destekleriyle bebeğini doğuranlar var ama ben hatayı en başta endokrine gitmemekle yapmışım.inşallah bundan sonrası için çok ii bi drla devam ederim.
biz daha cok yeniyiz kardelenn
7. haftada dkkat edin diyo mimos ya bakalimm
idrarin beh 7 ve uzeri olunca erkek ihtimali yuksek oluyomus
sanırım 12 haftadan önceki idrardan bahsediyorlar özellikle 7 8 9...dimi orkiş
Keşke hayatta herşey istediğimiz gibi olsa acaba ozaman dahamı mutlu oluruz bilmem ozaman neyle uğraşırdık neyle sınaf olurduk bende güzel bir hamilelik geçirseydim mutlu mutlu bebeğimi bekleseydim hani diyorlarya cahiliyet devrindeki insanlar gibiler keşke anlaya bilseler eşlerimizi mutlu etseydik bizmi cahiliz istemekmi suç oof off
sanırım 12 haftadan önceki idrardan bahsediyorlar özellikle 7 8 9...dimi orkiş
kızlar bişi sorabilirmiyim cinsiyeti nasıl öğreniliyodu biliyomusunuz ?bu topiktemiydi o acaba değişik bi takvimdi galiba bilen varsa cvp verirmi ?
bioritmimi diyosun canim kim icin bakilcakti
canim ya ben anladiyima kadar buda fazla dogru degil ph yemeye bagli bence tuzlu yersen ph koyulasir ben diet de fark etdim canim....
adı omu cnm bilmiyorum ben ewt arkadaşım için biliyomusun bakarmısın nasıl oluyo cnm ya?
dogum tarihlerini birde net iliski gunlerini ver bakayimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?