- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 78
- 358
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #18.421
arkadaşlar merhaba, bugün burada bioritim ile cinsiyet tahmini konusunu gördüm oradanda bu konuya ulaştım, ben hamile değilim henüz kız-erkek bebiş için değilde hamile kalmak için uğraşıyorum
ay takvimi ilgimi çekiyordu zaten, çıkartmıştım internetten. geçen sene tedavi olduğum ilaç kullandığım zamanlarda ay fazına göre ovulasyon günleri benim gerçek ovu. günleri hiç çakışmadı. hiç hamilelik olmadı. aşılama olduğum ay da çakışmadı. daha sonra 4-5 ay uzun sürelerle döngüm oldu,yani 35-40günde...ama böylelikle ay fazına göre yumurtlama günüyle çakışıyorum 3 aydır yaklaşık,ve geçen ay sanırım kimyasal gebelik yaşadım- ilk defa-
şimdi bioritime rastlayınca şöyle birşey düşündüm;
örneğin nisanda eşimle ben erkek bebek için yatkın görünüyoruz, erkek spermler hızlı olur ovulasyona yakın ilişki şansı arttırır sanırım, ve alkali beslenme bu gibi şeylere dikkat etmem lazım, doğru mu anladım ki :26:
yani madem ki o ay ikimizde erkek için yatkınız, erkek bebek olması için yapılması gerekenleri yaparsak hamile kalabilme olasılığım daha mı artar?
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...insiyetini-ogrenmek-ister-7.html#post23857656
kizlar bu linke gecmise donuk baktirirmisini gebe kaldiginiz sene
ve tam yaslarinizii vereceksinizz
kime baktiysa tuttu bu
canim erkek bebek diyeti gebeligi arttiriyomu bilinmiyoo ama geciktiriyo biliyorum ben ee haliyle tek iliski falan
bayaa zor yani
Bernurummmmmmmm canim naber kiz?
valla insAllah 2 hafta sonra belli olucak insAllah
Hacet namazinada basladim ama hayirlisinla oglum olmasini nasip egle diyorum degilse verme diyorum
A.S. cnm,iiyiz sukur sen nasilsinnn:26:belli bi gelisme yok daha hamisler cinsiyet icin beklemede
bende hamisimmi diye beklemedeyimm
Ay baktirayim mi ki canim ya biktim artik test mestlerden valla
sana ne dedi canim insAllah erkek demisdir baktim ama göremedim?
AY canim benim Allah sana insAllah oglunu versin canim benim sen nerde buldun bunu ?????valla helal olsun kiz
Ben zaten artik kafa takmiyorum canlarim....
Hacet namazi ne kadar kilinacak canlarim
Bilge sen ne kadar kildin ?
Orkişşşşşşşşşşş
Şükürler olsun sorunsuz gebe kaldın ya
Bu bizler için nimet aslında
Rabbim tüm olmayanlarada versin
Artık bebişin göbeğine kondu gerisi gerçekten boş
Kim ne demiş nasıl davranmış umrunda olmasın
Rabbim inşallahhhhhhh seni sevindirir hayırlıısyla
Ben sanki hiç hamile kalamayacağım gibi geliyor
çok üzülüyorum ama üzülmek çare olmuyor
Şu idrar yolları iltihabı illetinden bir türlü kurtulamıyorum
canım hacet namazının belli bi sayısı yok,ister 1 kıl,ister 1000.....
önemli olan içten dua etmek...ama hacetimiz gerçekleşene kadar kılmamızda fayda var..ben her cuma kılıyorum canım..bazen haftada 2 kere..özellikle gece kılmaya çalış...
Allah mutlaka sevindirecek bizi:))
biz onu ümit ediyoruz çünkü....
Bernurummmmmmmm canim naber kiz?
valla insAllah 2 hafta sonra belli olucak insAllah
Hacet namazinada basladim ama hayirlisinla oglum olmasini nasip egle diyorum degilse verme diyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...insiyetini-ogrenmek-ister-7.html#post23857656
kizlar bu linke gecmise donuk baktirirmisini gebe kaldiginiz sene
ve tam yaslarinizii vereceksinizz
kime baktiysa tuttu bu
bu tutmuyor bende zaten bende hıcbırı tutmuyordu
ozelden mi baktirdinn ayy cok sevindim tutmamasinaa(yani benim adima ) aslindaa seytani bunlar kafa karistiriyoo
ozelden mi baktirdinn ayy cok sevindim tutmamasinaa(yani benim adima ) aslindaa seytani bunlar kafa karistiriyoo
yoo ozleden baktırmadım yas hesaplayıp olan var ya yalnıs olana mı alıntı yapmısım kendım cıkarıp yaptım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?