- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #18.401
Canim ben Almanyada yasiyorum,,Buradada gecen hafta iyiydi hava..ama suan cok kapali yagmurlu malesef...Eylüle cocugun varmi senin??kiz ,oglan??
benimde iki kizim varr
Allah onlara uzun omur versin,birde erkek kardes istiyolarrr
daabbii bizde cooookkkk istiyoruzzz,kizlarr banada dua edin nolurr oglusumda gelsin yuvamiza
senin kac taneydi cocuk:26:
Amin canim,,benimde iki oglum var..Bende kizim olmasini diliyorum allahtan:)))Sende erkek bebek istiyorsun,,insallah gönlündeki olur canim..ne zaman hamilelik düsünüyorsun peki????ben ücüncüde cok kararsizim,,hem bir kizim olmasini cok istiyorum ama bazende iki yeter diye düsünüyorum...senin kizlar kac yasindalar..sen kac yildir oradasin canim.....Insallahhhh bir tosuncugun olur canim benim:)))
ben nefti yeşil görüyorum :))))))) ancak bir eczacı komşumla bu testler hakkında istişare yaptık testi sattıklarını fakat şimdiye kadar çok olumlu geri dönüşle karşılaşmadıklarını söyledi kesinlikle almamamı tavsiye etti bilgine.......bu test genelde sonucu yeşil veriyor...bide gender maker isimli bi test var oda sonucu pembe yani hep kız olarak veriyor testlerin kullanım kılavuzu ingilizce olduğu için orada eğlence amaçlıdır yazısı dikkatten kaçıyor bilgine..............
test yap artık ya valla heyecanla beklıyom ıns hamılesındır ıns oglun senınledır
AY canim benim Allah sana insAllah oglunu versin canim benim sen nerde buldun bunu ?????valla helal olsun kiz
Ben zaten artik kafa takmiyorum canlarim....
Hacet namazi ne kadar kilinacak canlarim
Bilge sen ne kadar kildin ?
cnmm ben bu ay denememi yaprtimbikac gune belli olur
ya benimkilerde kucuk aslinda,buyugum 5 bucuk,ikinci 2 yas 2 aylik yani olursa aralar 3 yas olucak
ayy inss cnmya sen bana erkek dile,bende sana kiz dileyeyim
ben 7 yildir burdayim,sen:26eki seninkiler kac yasindalar,bence denemeye deger,her anneye kiz cocugu lazzim,
inss Allahim hepimizin gonlune gore verir
Benim büyük oglum sekiz yasinda kücük oglumda üc ayi bitti dörde girdi...ben sekiz bucuk yildir buradayim canim....Sana gönülden bir tosuncuk diliyorum canim....Bu sene izin varmi???
masllhh cnm senin tosunlara,baya ara koymussun sen ama,,,
izin yok cnmya,gecen sene arabayla gittik ve baya kaldikkk,busene gitmiyoken bebemi(oglumu)yapim dedimm
senin bebisi yerim benya cok kucukk,op benim icin olurmuu
sen nezaman deneme yapmayi dusunuyosun:26:
Evet canim,,ara verdim ama bir yönden iyi oluyor...büyük oglumun bana cok yardimi oluyor yani:))))tabiki öperim canim seve seve...zaten en tatli zamanlari bu zamanlari bence:)))ben eger kesin kararimi verirsem,ufaklik bir yasina gelir ondan sonra diye düsünüyorum canim...yani önümüzdeki yilin baslari gibi....sen kizlarinda bir yöntem denemismiydin peki:))???
S.A. kızlar
Ne var ne yok
Belli bir gelişme var mı bizim kızlarda
hergun kil ezginimm
valla ben hep dualarimda kendimden once gunu yakin olanlaraa ediyorum
yani sana teravete pscye cok cokkk cokkkk dua ediyorum sonra gonlumdeki isimleri siraliyorum
sonra genellleme herkese yapiyorumm
en sonda kendime ediyorum
rabbim kabul etsin insallahhh
S.A. kızlar
Ne var ne yok
Belli bir gelişme var mı bizim kızlarda
sag ol canim benim bende öyle Teravette pscye orkideme bilgiye eylüle yani hepimize canlarim
Allahim kabul egler insAllah
10.04 randevum kizlar az kaldi heycanliyim yaaaaa....ilk basdan insAllah hersey yollundadir ve oglun olacak der insAllah hayirlisinla ama demese ne yapayim demek nasip degilmis.....derim kizlarimida götürecem o günü ay valla sanki yarinmis randevum heycanlandim..
yabancida mi buldun o test üzerine yazilani... ver yerini kiz bende bakayim...
yok cnmya ben yontem falan bilmiyodumama ilk kizimda sik sik iliskim olmustu ve adetime bikac gun kala hamile kalmisim
ikincide ise kiz vala kaza resmen ,haplarim bitmisti ve bi hafta sonra bilet kesmisim turkiyeye gitcem,sadece bi kes iliski oldu ve ben ikisindede orgazm olmadim
ama ovum 12 mis benim 18. gun iliskim olmus,yani nasilsa turkiyeye gidecem hapa gerek yok dedim ve bi iliski ilede kalacak degilim dedim amaaa
sen neler yaptin anlatsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?