Süper Anneler - 2011

ben bu isi cozdum galiba kizlarr gebe kaldiginiz yasinizii esinizle

verirmisiniz
mesela sene olarak girdiniz ama ay olarak girmedinizz o zaman onceki yasinizi vereceksiniz

ben verim orkis coz bakemmm
kizimda 2009 da hamistim ay olarak 22 yasindaydim,esimde 30 yasindaydi eeee nasil yapcan 6. ayda hamis kaldim

insAllah oglun olur canim yaaaa bosver inanama ben en iyisi önce kizlarin bir baktirayim dogru cikarsa bunada baktiririm

Yaa kızlar olsa gorunurdu dimi. 19 mart iliski gunuydu yumurtlama gunumdu. Bugun yaptim 11 gun olmus. bu aptal test negatif cikiyor silik hayalet gibi bile degil. Hic bisey yok galiba olmayacak bu ay erken mi yaptim yoksa adetime 2 gun var (

orkdm az bana da bakar msıın

benım dogum tarıhım:17/05/1986
esımın dogum tarıhı:24/07/1986
sat tarıhı: 18/10/2011 merak ettım

Yaa kızlar olsa gorunurdu dimi. 19 mart iliski gunuydu yumurtlama gunumdu. Bugun yaptim 11 gun olmus. bu aptal test negatif cikiyor silik hayalet gibi bile degil. Hic bisey yok galiba olmayacak bu ay erken mi yaptim yoksa adetime 2 gun var (

canim olsa cikardi evet ama kimilerindede gec cikiyor yaa bidahaki aya insallahhh

beksuu baktimm kiz cikiyooo

orkiş soylemıon kesın erkek cıktı sende bızım esımle yaslarımız aynı ya ondan her hesapda cıkmıyor bence:44:

yok valla ben saklamam oyle kiz diyorr
ama gecen senede kalsaydimm kizmiss
2012 dede yanii bu kiz deseydi yine deneyecektimm
hayirlisii yaa benim rabbimm coook daha buyukkkkkkk

geçmişi okuyamadım orkiş reyhanın hesabı nasıl.sayfasından bi bana bak merak ettim bacım ölenler neymiş kızım tutuyormu..hadi kuşum yatmadan bi bakıyım

kız meraak ettim reyhanın hesabını onu sorcaktım.bana bi bak merak ettim kuşum.reyhanın sayfasında.bakta yatıcam kız uykum geldi hade

kız meraak ettim reyhanın hesabını onu sorcaktım.bana bi bak merak ettim kuşum.reyhanın sayfasında.bakta yatıcam kız uykum geldi hade

msni actik yoksunn

hanginiz once dogdugunu ay olarakk onun cinsiyeti baskin cikiyor ucundedee

nurr sen napionnn kuzumm

kocisin geldimiii

ver tarihleri bide sana bakalimm

kizina gebe kaldiginda senin ve esinin tam yasiini ver helee

nurr sen napionnn kuzumm

kocisin geldimiii

ver tarihleri bide sana bakalimm

kizina gebe kaldiginda senin ve esinin tam yasiini ver helee

geldi kociş geldi
belli olmuyomu zaten,sesim soluğum çıkmıo yazamıom pek
benim dt:14 ekim 1986
eşim;14 ağustos 1982
kızım hamiş kaldığım ay ocak 2005
son hamişliğim ocak 2012
hadi bakalım ne çıkıo

kalanlar aynii bu durumdaa esin once dogmuss erkek cikiyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…