Süper Anneler - 2011

anladım cnm şakalaşıyoruz işte
Allah razı olsun cnm zaten bu iş olursa birbirimize ettiğimiz dualar sayesinde olacak inşallah
ayrıca rüyada dua etmek,ettiğin duanın kabul olacağına işarettir.bak ben yorumladım oğluşun olacak inşallah

kız amiiiiiiinnnnnnnn....

bu arada reglime 3 gün var....
nurseynurcum,hala tetikte bekliyorum,anlarsın ya
:18::18::18:

nurseynuuuuuuuuurrrr,
rüyamı doğru yorumlamışsın..bak ne buldum:

İbn-i Kesir demiştir ki: Rüyada dua ettiğini görmek, uyanık iken edeceği duanın kabul edileceğine alâmettir.
Dua rüyası aynen zuhur eder.

kız amiiiiiiinnnnnnnn....

bu arada reglime 3 gün var....
nurseynurcum,hala tetikte bekliyorum,anlarsın ya
:18::18::18:

valla en soracaktım sen söyledin ya...inşalalh vaktinde olursun hayatım,innşşallaahh.
insanın içinde bişey kalması çokk kötü.
nolur dua et benimde bugün yarın regl olmam lazım dr un dediğine göre,normal süresi bu yani küretajdan sonra...korkuyorum düzenin değişir,bozulur diye:18:inşallah vaktinde gelir ikimizinde.
hadi kız ikimiz birlikte regl olalım

evet kız biliyorum,öylesine yorumlamadım zaten,bildiğim için yorumladım
innşşaaaaaalllaahhh da aynen öyle çıkar.
başıma geldi bi kez,aynende çıktı yani

inş. canım..Allah gönlümüzdekilerden uzak eylemesin bizi...
benim sancılarım,kasık ağrım falan kaç gündür var...benimki biraz nazlı,10 gün önce haber verip,sonra geliyor...
senin bi belirtin yok mu??
kız bi de aynı günde yumurtlayıp hamile kalırmışız...o zaman da beraber gebelik şikayetlerimizi anlatırız

keşke öyle bişey mümkün olsaydı ama benim ara vermem lazım ayrıca bende şimdilik istemiyorum,
aslında istiyorum,özlüyorum burnumun direği sızlıyor resmen ama ara vermem şart,isteğimi bastırıyorum

canım tabi ki sağlık daha önemli..sen herşeyi bi oturttur yerine,gerisi gelir...
SENİN İÇİN DE RÜYAMDA DUA EDERİM

doktora nihayet ulaştım ulaşmaz olaydım korun dedi tabii ben internetten araştırdım hap çok risk teşkil etmiyormuş diyemedim...çaresiz tamam dedim .....ben istedikçe önüme engeller çıkıyor hayırlısı Rabbim....​

pscim . mart ayında aşırı stres yapmışım reglim bittikten 1 hafta sonra sancılı tekrar regl oldum doktor testesteron içeren bi hap verdi bitince tekrar regl olacakmışım ben hapı araştırdım çok riskli değilmiş ama doktorum korun bu ay dedi napalım bekliyecem mart ayı çok zor geçti yaa hatta paronaya bile yapmıştım..... ama şimdi rahatladım​

Son düzenleme:

cnm geçmiş olsun
bence de bekle
mayısda denersin
risk alma.. sonra bebeğini düşürürsün falan Allah korusun o daha acı biliosun
bekle 1 ay hiç bişey olmaz..
inşallah o zamana kadar kocan da yumuşar biraz..

Selam kızlar nasılsınız?

Beni soran olursa ki soran pek yok sanırım
iyi sayılırım bu ay siklus daha da uzadı
hala olmayı bekliyorum

önemli bir gelişme yok sanırım

psciii
sen herkesi say ama beni adını sayamadıklarım arasına koy aşkolsun sana

Burda bulunan herkesin gönlündekileri en kısa zamanda gerçekleşir inşallah

içinde de benim ....bende gelişmeler olursa yazarım mutlaka

mavi masal arkadaşım merhaba nasılsın bir ara sanki çin takvimine takmış durumdayım ona dikkat ediyorum gibi bir yazını okudum.bende acayip takıntılıyım çin takvimine.yalnız yaş işini nasıl bakıyorsun genelde nasıl bakınca tutuyor.bitirdiğin yaşmı doldurduğunmu yıl olarak içinde bulunduğun yaşmı.mesela ben 21.10.1981 doğumluyum hangi yaşa bakayım.nisan ayı için bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…