Süper Anneler - 2011

bilgecim özelden sana mesaj gönderdim aldın mı ben seninkini aldım teşekkür ederim o takvim tamda benim yumurtlama günlerimi gösteriyor.

canım malesef mesajın gelmedi((
özellikle senin bana ve de benim sana göndermem sorun oluyor,editöre mi bildirsek!!!!

Kusura bakmayın lafınıza dalıyorum ama; Benim düşük ve peşine boş gebelik yaşamamdan sonrada BAZI BÜNYELER KIZ BEBEĞİ TAŞIYAMAZMIŞ BUNLAR KESİN KIZ O YÜZDEN DURMUYOOOR ve SEN ÜMMÜSÜBYAN OLMAYASIN lar duydum ve bende dr. sordum ne alaka öyle şey olmaz hatta düşük ve peşine boş gebelik yaşamamında tamamen TESADÜF olduğunu söyledi..Düşükte düşen parçayı suya koyduğum için araştırma yapılamadı suda bozulurmuş alkolde beklemesi gerekirmiş..Boş gebelik te kürtaj sonrası sadece kan pıhtısı olduğu için tahlile gitmedi.Daha sonra dr. gittiğimde önde sağlıklı doğum oldu için tahlil yapılmadığını ancakki ilk bebek ve 3 ün üstü olması gerekmiş..

Son düzenleme:
1 NİSAN ŞAKASININ ARKA YÜZÜ

15. yüzyılın sonlarında, Haçlı ordusu İspanya daki Endülüs müslümanlarının son kalesini kuşatır. Uzun süren bir kuşatma olmasına rağmen, kış aylarının da etkisiyle, kale korunabilmektedir. Durumun zorluğunu anlayan Haçlı ordusunun komutanı değişik taktikler düşünmektedir.

En sonunda 31 Mart gecesi kalenin önüne giderek bir elinde Kur an bir elinde İncil; Şu iki kita...p üzerine yemin ederim ki, teslim olursanız bu akşam size bir şey yapmayacağım der. Gerekli görüşmelerden sonra canlarının kurtarılması karşılığında Müslümanlar kaleyi teslim ederler.
Ertesi sabah, yani 1 Nisan sabahı, Haçlı ordusu komutanı bütün Müslümanların öldürülmesi için emir verir.

Bunun üzerine Müslümanlar Yemin etmiştiniz, bize söz vermiştiniz... dediklerinde Haçlı ordusu komutanı Benim sözüm size dün akşam içindi, bugün için size bir sözüm yoktur diye cevap verir ve BÜTÜN MÜSLÜMANLAR ORADA ŞEHİT EDİLİR.
İşte o gün bugündür 1 Nisan Hristiyanlar arasında Hile Günü olarak kutlanmaktadır.

Maalesef halkımız arasında da yaygınlaşmış, yüzlerce, binlerce Müslümanın katliam günü olan 1 Nisan lar, bir şaka günü olarak kutlanmaktadır.

Nereden geldiğini bilelim.
(İspanya asırlar boyu müslümanların hakimiyetinde kalmıştır)

kız bernur yirim seni
valla o an yazmayı unutmuşum kusura bakma cnm benim

teroş nerelerde yaa özledim ben
acaba dr a gitti mi?

egeada cnm o cahil insanların sözlerine takılma sakın..
sen duanı et onu bırakma zaten
ama öyle boş boş konuşmaları dinleme umursama..

mrh kizlarrr
bernurcumm nehaberr nasilsinnn,sen bari konuss herkesss nerde yavvvv
teross nerelerdesinnyawwww,orkissssssss:84:

aslında içim çok dolu ama içimde kalsın yine de
bazı şeylere çok üzülüyorum
Farklı farklı niyetlere yanlış anlamalara
Ama yine de ben burdaki herkes için hep duacıyım
Herkesin istediği hayırla olur inşallah

Senin içinde aynı canım
İnşallah istediğin hayırlısıyla olur sağlıkla
Sende yanılmayı çok istiyorum
Bak arkadaşta da tuttu bende bişey var

mrh kizlarrr
bernurcumm nehaberr nasilsinnn,sen bari konuss herkesss nerde yavvvv
teross nerelerdesinnyawwww,orkissssssss:84:

malum pazar canım
kocişlerle vakit geçiriyor millet

Birde bebişi bulan eskisi kadar gelmiyor
Örnekler çok malesef
tombilibu
glyhas
daha niceleri

Ben hamile kalsamda burdayım doğursam da
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh ama önce bir gebe kalayım daaaaaaaaaaaaaaaaaa
dua edin bana

teroş kayıplarda
bebeği evvel allah erkek ama o hala inanmamakta ısrarlı

orkidem kayıplardan değil bence de olmaz
hep görücez onu buralarda
paşasıyla bu kez
orkiş seviyorum ben seni kızzzzzzz

teroş kayıplarda
bebeği evvel allah erkek ama o hala inanmamakta ısrarlı

orkidem kayıplardan değil bence de olmaz
hep görücez onu buralarda
paşasıyla bu kez
orkiş seviyorum ben seni kızzzzzzz

kizz o kesinn cnmmmm,orkis zaten hep buralardaydii,ondan saskinligimmm
nerde bu karuuularyawwww
iiyim be bernurumm bende bi iki gune kadar ogrenirim hamismiyim diyee
ya yarin yada obur gun adet oldumm oldum olmadim,artik yazdan sonraya kalicak hamislik

aaaaaaaaaaaa sen denedinmiydi bu ay?
hadi hayırlısı canım
neden yazdan sonraya??:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…