- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #18.661
bilgecim özelden sana mesaj gönderdim aldın mı ben seninkini aldım teşekkür ederim o takvim tamda benim yumurtlama günlerimi gösteriyor.
canım malesef mesajın gelmedi((
özellikle senin bana ve de benim sana göndermem sorun oluyor,editöre mi bildirsek!!!!
Nesliiremeeeeeeeee
canım özele bak..
Inş. Bu sefer gitmiştir...
insanların içine haşa şeytan girmiş sanki hiç kimseden hayırlısı böyleymiş duymadım canım hep bi eksiklik arama zaten için yanıyor inancım tam çok şükür ama yinede acaba diye düşünmedim degil
enson bana bazı kadınlar erkek doguramaz dediklerinde ençok o acıttı içimi doguma 5 hafta kalmış 35 hafta taşımışımda son 5 haftadamı doguramıycakmışım dr sordum adam güldü kızı nasıl dogurmuşsun die gülünce okadar utandımki sordugum sorudan
bende tam kamsamlı bi araştırma yapılmadı en az 3 defa yaşamam lazımmış ki degerlendirme yapılsınmış
dogumdan sonra bebek incelendi hiçbişey çıkmadı benden bi sürü kan alındı dr kendi tecrübelerine güvenerek bana coraspin yazdı hergün içtim doguma yakın bıraktım kızım dogdu
yine bi hamilelik yaşarsam hemen kullanmaya başlarım coraspin keşke bilseydim de oglumuda kurtarabilseydim
ama taktiri ilahi nasip degilmiş
ahh canım çok uzun yazdım yazdıkça rahatlıyor insan eşimle bile paylaşamıyorum bunları iyiki varsınız
ALLAH hepimizin muradını versin işallah seninde ogluşunu göndersin tekrar canım (hislerime dayanarak hep erkek geliyordu seninki bana)
ayy kimsecikler yokkkyaaa nooluyorrryaaa
kız bernur yirim seni
valla o an yazmayı unutmuşum kusura bakma cnm benim
teroş nerelerde yaa özledim ben
acaba dr a gitti mi?
egeada cnm o cahil insanların sözlerine takılma sakın..
sen duanı et onu bırakma zaten
ama öyle boş boş konuşmaları dinleme umursama..
mrh kizlarrr
bernurcumm nehaberr nasilsinnn,sen bari konuss herkesss nerde yavvvv
teross nerelerdesinnyawwww,orkissssssss:84:
teroş kayıplarda
bebeği evvel allah erkek ama o hala inanmamakta ısrarlı
orkidem kayıplardan değil bence de olmaz
hep görücez onu buralarda
paşasıyla bu kez
orkiş seviyorum ben seni kızzzzzzz
kizz o kesinn cnmmmm,orkis zaten hep buralardaydii,ondan saskinligimmm
nerde bu karuuularyawwww
iiyim be bernurumm bende bi iki gune kadar ogrenirim hamismiyim diyee
ya yarin yada obur gun adet oldumm oldum olmadim,artik yazdan sonraya kalicak hamislik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?