Süper Anneler - 2011

selam kızlar nasılsınız?????? ben işte bildiğiniz gibi. dualarınıza ihtiyacım var. bu aralar evde de herşeyimiz ters gitmeye başladı en geç cuma günü regl olursun normalde demişti doktor. ama 2 gün geçti ben hala olamadım. kürtajdan sonra 31.gün bugün. normale dönmezse ben nasıl deniyecem mayısta ya da haziranda yaaaaaaaaa heryerlerimi sivilce bastı kızlar çok stresteyimmmmmm moralim çok bozuk.

geçen gün bi tanıdık sen ümmü sübyan olmayasın dedi. annen de 2 tane erkek düşürmüş dedi. bildiğim çok iyi bir cami hocası var boylama yapalım sana dedi. rüyayla korkutulmuşsun sen dedi. biliyorsunuz rüyamda 2 kere hırsız görmüştüm nefesim kesilmişti. kafam allak bullak çok kötüyüm kızlarrrrrrrrrrr

merhaba nesrincimm..ben googleye giriyom çin takvimine göre yaş hesabı diye yazıyorum
yabancı bi sitede otomatik hesaplayıcı çıkıyor ordan bakıyorum
bu sayfada sana yardımcı olur Çin Takvimine Göre Yaş Hesaplama | gebelik doğum hamilelik yumurtlama günü

sen çin takvimine göre 32 yaşındaymışsın ve nisan ayı erkek çıkıyor ..

aynen bende beklemedeyim cnm bu 3 gün içerisinde adet olmam lazım,ama belirti bile yok inşallah en geç 3-4 nisan arası adet olurum,inşallah sende cnm...çünkü aynı endişeler bende de var.düzenimin değişmesinden çokk korkuyorum:18:
dedikelrine de çok şaşırdım ya Allah Allah...hiç duymamıştım böyle şeyler,için nasıl rahat ediyorsa öyle yap ama mutlaka önce caiz olup olmadığını kesinlikle araştır canım benim...
Allah önce sabır sonra selamet versin sana,hepimize inşallah...

Son düzenleme:
bilgecim özelden sana mesaj gönderdim aldın mı ben seninkini aldım teşekkür ederim o takvim tamda benim yumurtlama günlerimi gösteriyor.

CANIM NAS VE FELAK SURESİNİ ÇOK OKU....
CİN SURESİNİ DE OKUYABİLRİSİN...
BU ARADA HER SÖYLENENE İNANIP CANINI SIKMA...
BİZİM MİLLETE ADET OLMUŞ ZATEN,HEMEN HACIYA HOCAYA KOŞUYOLAR...,gittikleri hoca da gerçekten hoca mı acaba??o da var...

Allaha sığın canım sen
Hiçbirşeycik olmaz
Stres etmemeye çalış
Reglinde düzensizlik olması gayet doğal vucut toparlama çalışuyor kendini
Haziranda olmazsa Temmuz da olsun ..geç olsun güç olmasın
Bek bana nerdeyse 1 seneye yakındır siklusu düzene sokmaya çalışıyorum ama olmuyor ((
Demekki zamanı değil hala ....
üzülüp stres ettikçe daha da sıkıntı olur bu
Oluruna bırak bir süre
öpüyorum

Bu arada tahminlerimden biri daha tuttu

Başka bir forumdan tanıdğımbir arkadaş hamileydi
Bir kızı vardı ve içime erkek doğuyor demiştim
Şehzadem geliyor diye yazmış :))))))
Çok sevindim

Allahım burdaki arkadaşlarımız içinde sevinmemeizi nasip etsin hayırlısıyla (amin)

amin canım cümlemizin

Son düzenleme:
egeada
inanma canım öyle şeylere senin inancın tam çok şükür ALLAH izin vermez belki hayırlı degildi
bende 35 hftlık oglumu kaybettigimde herkes neler dedi neler ne hastalıklar uydurdular ama ben hiiiç inanmadım
genetik testimde kan pıhtılaşması olabilecegi söylendi coraspin kullandım hamileligim boyunca kızımı kucagıma aldım çok şükür
belki sende ve nurda da biraz olabilir die geliyor benim aklıma
ALLAHIM acılarınızı bi nebze dindirsin işallah dışardakilerede kulaklarını tıka

evet canım konyadayım şuan burdamı ikamet ediyorsun .

lahzacım canım benim hiisettiklerime tercüman oldun valla.Allah sanada kızının hayırlı uzun ömrünü göstersin,birde aslan gibi bi tosun paşayı tekrar göndersin inşallah.şimdi bana da aynı safsatalar uyduruluyor,neymiş 8-9 sene daha çocuğum olmazmış,artık ölmüş ya bundan sonrada ölür dururmuş,acaba benim rahmim çocuk kabul etmiyormuymuşşş.neler neler yaaa...
ama dediğin gibi Allah için söylüyorum hiç birirni takmıyorum.bence de bizde kan pıhtılaşaması oluşmuş olabilir.en kuvvetli ihtimal bu görünüyor.
seninkini nasıl tespit ettiler ve neler yaptın cnm?

geçmiş olsun canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun sabır ve zaman lazım allahdan sabır iste ve her anında dua et rahatlıyo insan benimde sitresten 5yıl önce sivilcelenme başladı kulanmadığım ilaç kalmadı geçmıyo rahat olmak lazım olan sana olur düşünme fazla afedersin boylama nedir

evet canım konyadayım şuan burdamı ikamet ediyorsun .

evet cnm bende konyada yaşıorum ama öğretmenim ve tayinim konyanın bi ilçesinde,evim-eşim hala konyada.ben eğreti bi ev kurdum kendime kızımla birlikt, ilçedeyiz 2 senedir.gidip gidip geliyoruz bakalım eşimin yanına,eş durumundan tayin olana kadar böyle devam edecekinşallah ağustosta çıkar tayinimde bu işkenceden kurtuluruzz

egeada merhaba ben Nisan 2011 de düşük yaptım 40 günde adet gördüm 26 Eylülde boş gebelikten kürtaj oldum ve yine 40 gün sonra adet oldum..Çocuğun varmı hatırlayamadım ama varsa o zamanki lohusa süren kadar olmaya bilirsin..Canını sıkma sıktıkça terse dönüyor her şey..

insanların içine haşa şeytan girmiş sanki hiç kimseden hayırlısı böyleymiş duymadım canım hep bi eksiklik arama zaten için yanıyor inancım tam çok şükür ama yinede acaba diye düşünmedim degil
enson bana bazı kadınlar erkek doguramaz dediklerinde ençok o acıttı içimi doguma 5 hafta kalmış 35 hafta taşımışımda son 5 haftadamı doguramıycakmışım dr sordum adam güldü kızı nasıl dogurmuşsun die gülünce okadar utandımki sordugum sorudan
bende tam kamsamlı bi araştırma yapılmadı en az 3 defa yaşamam lazımmış ki degerlendirme yapılsınmış
dogumdan sonra bebek incelendi hiçbişey çıkmadı benden bi sürü kan alındı dr kendi tecrübelerine güvenerek bana coraspin yazdı hergün içtim doguma yakın bıraktım kızım dogdu
yine bi hamilelik yaşarsam hemen kullanmaya başlarım coraspin keşke bilseydim de oglumuda kurtarabilseydim
ama taktiri ilahi nasip degilmiş
ahh canım çok uzun yazdım yazdıkça rahatlıyor insan eşimle bile paylaşamıyorum bunları iyiki varsınız
ALLAH hepimizin muradını versin işallah seninde ogluşunu göndersin tekrar canım (hislerime dayanarak hep erkek geliyordu seninki bana)

canım benimmm ya,herşey kısmet işte sen annesin tabiki kurtarmek istersin evladını ama Allah senden çok istemiş oğlunubenide ağlattın kız
inaşşalh gönülden dua ediyorum lahzacım Rbbim tekrar göndersin yavrunu oğlunu sana inşallahhhhh..
ayrıca bu ileri derecede zeka özürlü insanları anlamıyorum;hep başına bu olay gelmiş kimle konuşsam;2-3 kere öldükten sonra araştırılıyormuş,çıldırmak işten değil ya...can taşımıyoruz çünkü biz,makineyiz yaa
yaz yaz lahzacım valla bende aynen böyle rahatlyorum.
bende geçenlerde yazdığım mesajlarımı okudum da o acıyla neler döktürmüşüm
ama yazmasaydım bu kadar çabuk toparlayamazdım.sizin okuduğunuzu,bana destek olduğunuzucevap verdğinizi bilmek.beni iyileştirdi valla.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…