- 11 Kasım 2011
- 621
- 1
- 68
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #18.641
mavi masal arkadaşım merhaba nasılsın bir ara sanki çin takvimine takmış durumdayım ona dikkat ediyorum gibi bir yazını okudum.bende acayip takıntılıyım çin takvimine.yalnız yaş işini nasıl bakıyorsun genelde nasıl bakınca tutuyor.bitirdiğin yaşmı doldurduğunmu yıl olarak içinde bulunduğun yaşmı.mesela ben 21.10.1981 doğumluyum hangi yaşa bakayım.nisan ayı için bu ay
selam kızlar nasılsınız?????? ben işte bildiğiniz gibi. dualarınıza ihtiyacım var. bu aralar evde de herşeyimiz ters gitmeye başladıen geç cuma günü regl olursun normalde demişti doktor. ama 2 gün geçti ben hala olamadım. kürtajdan sonra 31.gün bugün. normale dönmezse ben nasıl deniyecem mayısta ya da haziranda yaaaaaaaaa heryerlerimi sivilce bastı kızlar çok stresteyimmmmmm moralim çok bozuk.
geçen gün bi tanıdık sen ümmü sübyan olmayasın dedi. annen de 2 tane erkek düşürmüş dedi. bildiğim çok iyi bir cami hocası var boylama yapalım sana dedi. rüyayla korkutulmuşsun sen dedi. biliyorsunuz rüyamda 2 kere hırsız görmüştüm nefesim kesilmişti. kafam allak bullak çok kötüyüm kızlarrrrrrrrrrr
selam kızlar nasılsınız?????? ben işte bildiğiniz gibi. dualarınıza ihtiyacım var. bu aralar evde de herşeyimiz ters gitmeye başladıen geç cuma günü regl olursun normalde demişti doktor. ama 2 gün geçti ben hala olamadım. kürtajdan sonra 31.gün bugün. normale dönmezse ben nasıl deniyecem mayısta ya da haziranda yaaaaaaaaa heryerlerimi sivilce bastı kızlar çok stresteyimmmmmm moralim çok bozuk.
geçen gün bi tanıdık sen ümmü sübyan olmayasın dedi. annen de 2 tane erkek düşürmüş dedi. bildiğim çok iyi bir cami hocası var boylama yapalım sana dedi. rüyayla korkutulmuşsun sen dedi. biliyorsunuz rüyamda 2 kere hırsız görmüştüm nefesim kesilmişti. kafam allak bullak çok kötüyüm kızlarrrrrrrrrrr
Bu arada tahminlerimden biri daha tuttu
Başka bir forumdan tanıdğımbir arkadaş hamileydi
Bir kızı vardı ve içime erkek doğuyor demiştim
Şehzadem geliyor diye yazmış :))))))
Çok sevindim
Allahım burdaki arkadaşlarımız içinde sevinmemeizi nasip etsin hayırlısıyla (amin)
70bin besmeleye başladım hergün inşirah suresi okuyorum yok yok içim daralıyorrrrrrrrrr[/Q
canım işallah atlatırsın o boylama dedikleri şeyi çocuğu olmayan eltimin kızına yapmışlardı senelerce belinde taktı olmadı tabi sonra tüp bebek yaptırdı boşver onları sen bol bol oku canım
bu martta ne varsa bende sıkıntıdan hormonlarımı bile bozdum canım...ama benimki kimseyle konuşamamaktan oldu ...eşim okuyo diye
buraya fazla girmedim...söyleyeceklerimi içime attım ..ondan oldu ....
burada oğlum olsun istiyorum diye yazmak bile beni rahatlatıyor çünkü çevremde kimseyle konuşamıyorum...
düşündümde sonra eşim benim yazdıklarımı gerçekten okuyorsa ...neler yaşadığımı ve hissettiğimi bilip te hiç bir şey yapmı
yorsa demekki o benim eşim değil sadece aynı evde yaşayan konuşamayan insanlarız ....sırf bu sebepten okumadığını düşünmeye başladım
belki tesadüf bir iki sayfa açıldı ama herhalde öylesine takıldığımı düşündü ....yoksa bu kadar çaresiz olduğumu bilecekte beni
rahatlatmayacak boşarım herhalde.....neyse canım ya sen zaten sıkkınsın bi de ben uzattım iyice...bu aralar netten kuran dinlemeye
başladım o da iyi geldi bana canım tavsiye ederim....
canım Allah razı olsun verdiğin bikgi için.ne olur ne olmaz önce araştıralım tabii,çokk sağol.
bişey soracam cnm,cevap vermek istemezsen anlarım,ismin knya ya,bana KONYA yı çağrıştırıyor,doğru mu anlamışım?
ben konyalıyım da
70bin besmeleye başladım hergün inşirah suresi okuyorum yok yok içim daralıyorrrrrrrrrr[/Q
canım işallah atlatırsın o boylama dedikleri şeyi çocuğu olmayan eltimin kızına yapmışlardı senelerce belinde taktı olmadı tabi sonra tüp bebek yaptırdı boşver onları sen bol bol oku canım
bu martta ne varsa bende sıkıntıdan hormonlarımı bile bozdum canım...ama benimki kimseyle konuşamamaktan oldu ...eşim okuyo diye
buraya fazla girmedim...söyleyeceklerimi içime attım ..ondan oldu ....
burada oğlum olsun istiyorum diye yazmak bile beni rahatlatıyor çünkü çevremde kimseyle konuşamıyorum...
düşündümde sonra eşim benim yazdıklarımı gerçekten okuyorsa ...neler yaşadığımı ve hissettiğimi bilip te hiç bir şey yapmı
yorsa demekki o benim eşim değil sadece aynı evde yaşayan konuşamayan insanlarız ....sırf bu sebepten okumadığını düşünmeye başladım
belki tesadüf bir iki sayfa açıldı ama herhalde öylesine takıldığımı düşündü ....yoksa bu kadar çaresiz olduğumu bilecekte beni
rahatlatmayacak boşarım herhalde.....neyse canım ya sen zaten sıkkınsın bi de ben uzattım iyice...bu aralar netten kuran dinlemeye
başladım o da iyi geldi bana canım tavsiye ederim....
suzan seni çok iyi anlıyorum ..benim eşimin haberi bile yok erkek çocuk istediğimden..bir iki defa ağzını aradım
neyapcam dedi oğlanı, kız olsun
kız olursa zorunamı gider falan dedi çok
kızdım o yüzden onunla hiç bişey paylaşmıyorum..
ikinci bebek istiyoruz sadece..
ama ben erkek olsun diyecem.
erkeklere yapılan kürleri falan hiç asla yapamam
o yüzden ALLAHyardımcım olsun tabii hepimizin sonrada benim
egeada
inanma canım öyle şeylere senin inancın tam çok şükür ALLAH izin vermez belki hayırlı degildi
bende 35 hftlık oglumu kaybettigimde herkes neler dedi neler ne hastalıklar uydurdular ama ben hiiiç inanmadım
genetik testimde kan pıhtılaşması olabilecegi söylendi coraspin kullandım hamileligim boyunca kızımı kucagıma aldım çok şükür
belki sende ve nurda da biraz olabilir die geliyor benim aklıma
ALLAHIM acılarınızı bi nebze dindirsin işallah dışardakilerede kulaklarını tıka
evet canım konyadayım şuan burdamı ikamet ediyorsun .
lahzacım canım benim hiisettiklerime tercüman oldun valla.Allah sanada kızının hayırlı uzun ömrünü göstersin,birde aslan gibi bi tosun paşayı tekrar göndersin inşallah.şimdi bana da aynı safsatalar uyduruluyor,neymiş 8-9 sene daha çocuğum olmazmış,artık ölmüş ya bundan sonrada ölür dururmuş,acaba benim rahmim çocuk kabul etmiyormuymuşşş.neler neler yaaa...
ama dediğin gibi Allah için söylüyorum hiç birirni takmıyorum.bence de bizde kan pıhtılaşaması oluşmuş olabilir.en kuvvetli ihtimal bu görünüyor.
seninkini nasıl tespit ettiler ve neler yaptın cnm?
insanların içine haşa şeytan girmiş sanki hiç kimseden hayırlısı böyleymiş duymadım canım hep bi eksiklik arama zaten için yanıyor inancım tam çok şükür ama yinede acaba diye düşünmedim degil
enson bana bazı kadınlar erkek doguramaz dediklerinde ençok o acıttı içimi doguma 5 hafta kalmış 35 hafta taşımışımda son 5 haftadamı doguramıycakmışım dr sordum adam güldü kızı nasıl dogurmuşsun die gülünce okadar utandımki sordugum sorudan
bende tam kamsamlı bi araştırma yapılmadı en az 3 defa yaşamam lazımmış ki degerlendirme yapılsınmış
dogumdan sonra bebek incelendi hiçbişey çıkmadı benden bi sürü kan alındı dr kendi tecrübelerine güvenerek bana coraspin yazdı hergün içtim doguma yakın bıraktım kızım dogdu
yine bi hamilelik yaşarsam hemen kullanmaya başlarım coraspin keşke bilseydim de oglumuda kurtarabilseydim
ama taktiri ilahi nasip degilmiş
ahh canım çok uzun yazdım yazdıkça rahatlıyor insan eşimle bile paylaşamıyorum bunları iyiki varsınız
ALLAH hepimizin muradını versin işallah seninde ogluşunu göndersin tekrar canım (hislerime dayanarak hep erkek geliyordu seninki bana)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?