Süper Anneler - 2011

içinde bişey gıcır gıcır ediyo,ta fransadan ne geldi böyle diyi
ay ne güldüm sınıfa çıknca bi göstersemiydim acaba hocma gelin sizede bakalım deseydim
ALLAH RAZI OLSUN CANIM SENDEN......

kizz deli karii adamin seyinide mi olcecennnnn (gerci adammiii bilmiyomda ):)

ne demekk canim benimm duan yeter banaaa nurumm eksik etme neolurrrrr dualarinii

kardeşim sen o kadar gerçeksin ki,şu anda sana dokunduğumu hissediyorum....

canimsinnnn cookkkk opuyorummm seniii bu hafta sonuu olayy var deseneeee sonuclari yaz burayaaaa

hayırlısı.nasıl şikayetlerinde artma,azalma değişme varmı.

bugun cok dinc hissediyorum kendimii canim bulantim falan yok cok sukurr

acabaa bebike mi bisey olduu:44::44:

kizz deli karii adamin seyinide mi olcecennnnn (gerci adammiii bilmiyomda ):)

ne demekk canim benimm duan yeter banaaa nurumm eksik etme neolurrrrr dualarinii

ben sana gece gündüz dua ediyorum...
aasıl sen bana et lahzaa dan haberini aldım,ağladım resmen sevinçten...
şimdi öğrendim daha doğrusu ama araya senin posta girdi,iyikde girdi,çok mutluyum.
adet olamıyorum orkiş nolur bana bi çare.

canimsinnnn cookkkk opuyorummm seniii bu hafta sonuu olayy var deseneeee sonuclari yaz burayaaaa

bugun cok dinc hissediyorum kendimii canim bulantim falan yok cok sukurr

acabaa bebike mi bisey olduu:44::44:

geçen hafta bende öyleydim.cumaya kadar.bende senin gibi düşündüm.ama gayet iyi dedi doktor.

aynennnn rabbimm affetsinnnnn biran cokk tutuyoo falannnn

kan hesabidaa oyle ona bakarsannn

kan hesabıda inanılmaz tutuyo hakketen. bendede tuttu. ama düşününce aslında hepsi zeka sorusu gibi hazırlanmış oyun .arkadaşımın 1 yaş arayla olan erkek bebişleri var ve bunun gibi biçok örnek var . 7 oğlu olan bi tanıdığım var kadın hiçmi kan yenilemedi nerdeyse hersene doğurdu . ama yinede acabamı ki diyorum

canimm stres yapma sakinnnn
oluruna birakkk hani bitki caylari falan ic diycem ama yapmaa dogal akisina birakk gelir o benim 3 hafta surmustu doldu demi uc haftann
kimisinin 40 gunu buluyoo aynenn lohusalik gibi

geçen hafta bende öyleydim.cumaya kadar.bende senin gibi düşündüm.ama gayet iyi dedi doktor.

kardelencimm oglunla bu gebeligin nasilll
hislerin nasilll
ben kendimi cok dinliyorum bi kiz bi erkekk hatta alti pempe donlu ustunde ve basinda mavi sapkali bebek gordum tuhaftim yanii

nurseyimm meselaa ogle vakti gorulen ruyaa yorulurmu

hislerin nasilll
ben kendimi cok dinliyorum bi kiz bi erkekk hatta alti pempe donlu ustunde ve basinda mavi sapkali bebek gordum tuhaftim yanii

öğle vakti görülen rüya...
yatış şekli amacına bağlı biraz da.mesela peygamber efendimiz gibi öğle namazından sonra abdestli yarım saat uyuduğunda gördüğün rüya başka.
hiç kalkmadan gündüz 12 de kalktığında gördüğün rüya başka yorulur.
ama ben öğlen gördüğüm rüyaların hiç düzgün olduğunu görmedim inan...:44:

hislerin nasilll

rüyan bana bilinç altı gibi geldi. kızmı erkekmi diyo çok düşünüyorsun.nedensi senin oğlun olacak gibi işşallah isteyen herkese versin.

hislerin nasilll

onda çok rahattım.mide şikayetim hiç yoktu.ama duyglarım karışıktı.doktor erkek dediği halde hiç inanamamıştım.acaba yanlışmı diye hep dşündüm.birde kızlarda hamile olduğumu öğrenmeden önce adet belirtileri gibi belirtiler vardı.özellikle kasık ağrısı.oğlumda hiç olmadı.bunda 1-2 gün önce oldu geçt.bu çok karışık.bunda çok gaz şikayeti oldu 2 hafta.sizdede gaz şikayeti oldumu.kızlarda hiç olmamaıştı.oğlumdada yoktu.

benim kalbi duran bebeğimdede inanılmaz gaz şikayetlerim vardı ama kızımda hiçç yoktu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…