- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 78
- 358
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #18.961
içinde bişey gıcır gıcır ediyo,ta fransadan ne geldi böyle diyi
ay ne güldüm sınıfa çıknca bi göstersemiydim acaba hocma gelin sizede bakalım deseydim
ALLAH RAZI OLSUN CANIM SENDEN......
kardeşim sen o kadar gerçeksin ki,şu anda sana dokunduğumu hissediyorum....
hayırlısı.nasıl şikayetlerinde artma,azalma değişme varmı.
kizz deli karii adamin seyinide mi olcecennnnn (gerci adammiii bilmiyomda ):)
ne demekk canim benimm duan yeter banaaa nurumm eksik etme neolurrrrr dualarinii
canimsinnnn cookkkk opuyorummm seniii bu hafta sonuu olayy var deseneeee sonuclari yaz burayaaaa
bugun cok dinc hissediyorum kendimii canim bulantim falan yok cok sukurr
acabaa bebike mi bisey olduu:44::44:
aynennnn rabbimm affetsinnnnn biran cokk tutuyoo falannnn
kan hesabidaa oyle ona bakarsannn
ben sana gece gündüz dua ediyorum...
aasıl sen bana et lahzaa dan haberini aldım,ağladım resmen sevinçten...
şimdi öğrendim daha doğrusu ama araya senin posta girdi,iyikde girdi,çok mutluyum.
adet olamıyorum orkiş nolur bana bi çare.
geçen hafta bende öyleydim.cumaya kadar.bende senin gibi düşündüm.ama gayet iyi dedi doktor.
kardelencimm oglunla bu gebeligin nasilll
hislerin nasilll
ben kendimi cok dinliyorum bi kiz bi erkekk hatta alti pempe donlu ustunde ve basinda mavi sapkali bebek gordum tuhaftim yanii
nurseyimm meselaa ogle vakti gorulen ruyaa yorulurmu
ay cok hoşsun yaa ne güldürdün benikardelencimm oglunla bu gebeligin nasilll
hislerin nasilll
ben kendimi cok dinliyorum bi kiz bi erkekk hatta alti pempe donlu ustunde ve basinda mavi sapkali bebek gordum tuhaftim yanii
hislerin nasilll
hislerin nasilll
onda çok rahattım.mide şikayetim hiç yoktu.ama duyglarım karışıktı.doktor erkek dediği halde hiç inanamamıştım.acaba yanlışmı diye hep dşündüm.birde kızlarda hamile olduğumu öğrenmeden önce adet belirtileri gibi belirtiler vardı.özellikle kasık ağrısı.oğlumda hiç olmadı.bunda 1-2 gün önce oldu geçt.bu çok karışık.bunda çok gaz şikayeti oldu 2 hafta.sizdede gaz şikayeti oldumu.kızlarda hiç olmamaıştı.oğlumdada yoktu.
benim kalbi duran bebeğimdede inanılmaz gaz şikayetlerim vardı ama kızımda hiçç yoktu canım
bende bunda çok oldu.kimsenin yanında duramıyodum.iki gündür burunda kuruma var.oğlumdada olmuştu.
aynen canım ağzım da burnumda kuruyordu benimde.....o kadar ki namaza vallahi zor sabrediyorum bazen sünnetle farzın arasında tekrar abdest alıyordum.
bebeğin kaç haftalıktı.
sata göre 11 bebğin gelişimine göre 10 du....
aynen canım ağzım da burnumda kuruyordu benimde.....o kadar ki namaza vallahi zor sabrediyorum bazen sünnetle farzın arasında tekrar abdest alıyordum.
cinsiyeti için herhangi bişey yapmışmıydın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?