Süper Anneler - 2011

teşekkür ederim canım.benim tek derdim başıma gelen bu olaydan hayırla çıkabilmek.çünkü bu geçici yalan dünyanın bi sınavı ve ben geçici dünaynın sınavı yüzünden Rabbime mahçup bi şekilde karşısına çıkmak istemem.hala onun derdindeyim,inşallah sabırla tevekkülle teslimiyetle,imanım zedelenmeden çıkabilmişimdir bu olaydan.
vallahi Allah hakkı için söylüyorum tek derdim bu..
Rabbim kısmet ettiyse tekrar olur inşallah bebeğim
tüm isteyenlerle birlikte inşallah..
duana da AMİN diyorum,taaaaaa içimden,ciğerimden

fatmaaazehraa oncelikle hosgeldinnn 40 gunum dolmak uzeree bacimsinnn yaz acikcaa gizlimiz saklimiz kalmadii
ozelden yazmana gerek yokkkkk

yahırlı günler kızlar nasılsınızişlerimi bitirdim geldim .bağımlılıkmı yapıyorsunuz ne

şimdi şöyle; bu sölediğim şeye perşembe sabahı gusul abdesti alarak başlıyosun. Sonra sabah namazından 1 saat önce kalkıp 2 rekat allah rızası için, 2 rekat peygamber rızası için.2 rekatta hacetin için yani erkek bebek için namaz kılıyosun. Daha sonra sabah namazını kılıyosun.sonrada küçük kağıtlara 7 tane peygamber ismi yazıyorsun. Ama her seferinde illa bir tanesi hz muhammed mustafa olacak bu kağıtları daha sonra yutuyosun.bu yapılanları gusul abdesti dışındakileri 7 gün ara vermeden yapıyorsun .bunu kardeşime bi komşumuz vermiş. Kardeşimin 2 kızdan sonra oğlu oldu ama o yapmadım dedi. O komşumuzda kardeşimden sonra bunu yaptı şuan doğum yaptı yapacak çok az kaldı oğlu olacakmış ben inandım herşey dua ile inananlar yapabilir ...allah bunu vesile ederek bizlere erkek evlatlar nasip eder inşallah

rabbim gönlündekini nasip etsin.bende seninle aynı durumdayım.bende 1 gün önce oldu.dua namaz bişey yapmadınmı peki.

fatmacım hoşgeldin bende bekliyorum paylaşımını lütfen. nur tüşüğünmü vardı canım geçmış olsun allah yaşatmasın bidaha işalllh.

kizlar reyhanin yas hesabi inanilmaz sekilde tutuyor tutmayanda cok tabii ama %15 20 tutmayann

fatmacim uc kizin varmiss

esinin senin dogum tarihlerini birde kizlarina gebe kaldigin yillari verirmisinn

ismi nasil yazicaz ki baka baka yazzsak olurmu
arapcada hazreti nasil yazilirki :44::44:

kizlar reyhanin yas hesabi inanilmaz sekilde tutuyor tutmayanda cok tabii ama %15 20 tutmayann

esinin senin dogum tarihlerini birde kizlarina gebe kaldigin yillari verirmisinn

TABİ CNM benim d.t:28.12.1980
eşimin9.8.1975
büyük kızım eylül yada ekim 1999 yılında hamile kaldım
ortancaya nisan 2002de
küçüğe ise mart son yada nisan başı büyük ihtimalle nisan 2006da
merakla bekliyorum sonucu ama bence tutmuyo

MERHABA HEPİNİZE
Benimde iki kızım var dünyalar tatlısı
çok isterdim bi oğlumda olsun die ama kısmet değilmiş napalım
erkek torun severim inş.

aaa evet ilki kiz cikti digerleri erkekk
tutmamasina sevindimm diger sayfada tesadufmudur nedir bayaada tutan vardi ya tabii benim hesaplarimda tutmayanda cokk
rabbim bilir en iyisinii
kizlar bulantilarimm birdenn gectii hayir olsunnn

banada bakarmısın canım .ben 20. 07.85 eşim 15.09.79 1. 1. eylül 2003 2.kasım 2009 merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…