- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #18.921
hoş buldum cnm cümlemize oğlum demeyi nasip etsin. üye olmadan öncede seni takip ediyordum cnm bebeğini kaybettiğin haberini verdiğinde inan çok üzüldüm gözlerim yaşardı.ALLAH sana ve böyle şeyler yaşamış insanlara bir daha böle üzüntüler yaşatmasın.bu aradada sabrına ve tevekkülünede hayran kaldım.
eylülümmmmmmmmmmm güzelim Allaha sükür iyiyim gibiyim ama cok yoruluyorum ya
diet süt ürünleri fazla tüketmedim 3 ay falan ve yumurtlama güne 1 gün önce bence iliski oldu gülen yüzüm yokdu evde tahminem
insAllah sanada nasip eder yüce Allahim hepimize
fatmaaazehraa oncelikle hosgeldinnn 40 gunum dolmak uzeree bacimsinnn yaz acikcaa gizlimiz saklimiz kalmadii
ozelden yazmana gerek yokkkkk
rabbim gönlündekini nasip etsin.bende seninle aynı durumdayım.bende 1 gün önce oldu.dua namaz bişey yapmadınmı peki.
fatmacım hoşgeldin bende bekliyorum paylaşımını lütfen. Nur tüşüğünmü vardı canım geçmış olsun allah yaşatmasın bidaha işalllh.
şimdi şöyle; bu sölediğim şeye perşembe sabahı gusul abdesti alarak başlıyosun. Sonra sabah namazından 1 saat önce kalkıp 2 rekat allah rızası için, 2 rekat peygamber rızası için.2 rekatta hacetin için yani erkek bebek için namaz kılıyosun. Daha sonra sabah namazını kılıyosun.sonrada küçük kağıtlara 7 tane peygamber ismi yazıyorsun. Ama her seferinde illa bir tanesi hz muhammed mustafa olacak bu kağıtları daha sonra yutuyosun.bu yapılanları gusul abdesti dışındakileri 7 gün ara vermeden yapıyorsun .bunu kardeşime bi komşumuz vermiş. Kardeşimin 2 kızdan sonra oğlu oldu ama o yapmadım dedi. O komşumuzda kardeşimden sonra bunu yaptı şuan doğum yaptı yapacak çok az kaldı oğlu olacakmış ben inandım herşey dua ile inananlar yapabilir ...allah bunu vesile ederek bizlere erkek evlatlar nasip eder inşallah
kardelenn 40 gun ne zaman doluyor benim mesela iliski gununu mu hesapliycazz oyleyse daha dolmadi benimm
kizlar reyhanin yas hesabi inanilmaz sekilde tutuyor tutmayanda cok tabii ama %15 20 tutmayann
fatmacim uc kizin varmiss
esinin senin dogum tarihlerini birde kizlarina gebe kaldigin yillari verirmisinn
ismi nasil yazicaz ki baka baka yazzsak olurmu
arapcada hazreti nasil yazilirki :44::44:
TABİ CNM benim d.t:28.12.1980
eşimin9.8.1975
büyük kızım eylül yada ekim 1999 yılında hamile kaldım
ortancaya nisan 2002de
küçüğe ise mart son yada nisan başı büyük ihtimalle nisan 2006da
merakla bekliyorum sonucu ama bence tutmuyo
banada bakarmısın canım .ben 20. 07.85 eşim 15.09.79 1. 1. eylül 2003 2.kasım 2009 merak ettimkizlar reyhanin yas hesabi inanilmaz sekilde tutuyor tutmayanda cok tabii ama %15 20 tutmayann
fatmacim uc kizin varmiss
esinin senin dogum tarihlerini birde kizlarina gebe kaldigin yillari verirmisinn
MERHABA HEPİNİZE
Benimde iki kızım var dünyalar tatlısı
çok isterdim bi oğlumda olsun die ama kısmet değilmiş napalım
erkek torun severim inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?