- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #19.001
yapdim canim 2 rekat namaz kilmisdim ve dua etmisdim Allahim insAllah kabul eglemisdir
ama adet geçer geçmez başlamak lazım değilmi.
kardelen zaman sölememiş sadece aynen yazdığım gibi
oglusun mu var canim erkek cikiyodaaa:44::44::44:
inş.olmuştur.diğer gebeliklerinden farklı belirtiler varmı.
Kardelen canim senin 2 kiz 1 oglun mu var? dogrumu anladim? bak benim bu hamileligim bel agrisinla gecdi kizlarda kasik agrim vardi ama bel agrisi olanin kizi olanda var yani her hamileleik farkli gecermis ya...
karnim sanki kizlardaki gibi hic fark yok
benim bu hamileliyim tek iliskilen kaldim bide o fark var kizlarda sik iliskiydi hep...
hayirlisi artik kizim olursada oglum olursada haber edeceyim sizlere insAllah hayirlisinla görünür de ben oglumla basi cekerim
ben sana gece gündüz dua ediyorum...
aasıl sen bana et lahzaa dan haberini aldım,ağladım resmen sevinçten...
şimdi öğrendim daha doğrusu ama araya senin posta girdi,iyikde girdi,çok mutluyum.
adet olamıyorum orkiş nolur bana bi çare.
orkişşş reyhan bu sene erkek demiş biraz önce senin yazdığını düzeltmiş okudun mu
Walla kızlar benim gördüğüm kadarıylada kız fazla bu sene doğanlardada, hamişlerdede :) Orkidem sennin ne çıkıyo şu takvimlerde..
Walla kızlar benim gördüğüm kadarıylada kız fazla bu sene doğanlardada, hamişlerdede :) Orkidem sennin ne çıkıyo şu takvimlerde..
benim iki kızım var.oğlum doğuma iki gün kala karnımda öldü.hayırlısı dediğin gibi.
canim benim diger takvimlerin hepsi erkekk bu bolme islemi kiz diyor
ama taaaki 4 seneye kadar kiz zatende denerdim kiz demis olsa bilee mesela seneye 23 oluyorum yine kiz
sonra 24 kalanlar ayni once ben dogdum yine kizzz
suzancimm sen dememismiydin bu sene kiz senem diye benim hesap yanlis olmus evet 37 yi 34 ten hesapladim ben :s
evet 1 oglusum var cok şükür rabbim cümlesini ve benimkinide esirgesin yanlız 2.ye hamişim odamı erkek?
Orkdm ben bu takvimi anlamadım benim 09.01.1980 (32).
Esim 05.03.1972 (40)
Mart 2012 gebelik
Eee reyhan bana erkek dedi ama bu yasları dörde böldüğümde kalan 0. Oncede ben doğmuş oluyorum bu durumda Ocak ayı reyhan niye erkek dedi ki bana acep anlamadım ben bu ısı yaa
Orkdm ben bu takvimi anlamadım benim 09.01.1980 (32).
Esim 05.03.1972 (40)
Mart 2012 gebelik
Eee reyhan bana erkek dedi ama bu yasları dörde böldüğümde kalan 0. Oncede ben doğmuş oluyorum bu durumda Ocak ayı reyhan niye erkek dedi ki bana acep anlamadım ben bu ısı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?