Süper Anneler - 2011

orkiş tabiki bulantın olucak.
bende çok hastanelik olup oğlu olan biliyorum...takma onları kafana...

evett mimozaa az once annemle konustumm
bende ayva ve nar yemis hastanelik olmus
ikinci kiz kardesimdee hic bisey yiyemememis hastanelik olmusss
ucuncu erkek kardesimde can erigi yemis hastanelik olmusss
4. erkek kardesimdee lokum limon yemiss hastanelik olmuss
5. erkek kardesimdee serum falan yemisti yine hatirliyorumm bundada eksi yedi bol bol
bide kil kili bilirmisin toprak

offf kizlar yine bana geldiler yaaasizide usandirdim boyle aglayip zirlayarak,ben dayanamiyorum yine kendimi gucsuz hissediyorummmkizlarrr ne zamana kadar beklicemmmdua edin bana,yarin gidecem yanina gecmiyo saatler,ya ona bisey olursaa

offf kizlar yine bana geldiler yaaasizide usandirdim boyle aglayip zirlayarak,ben dayanamiyorum yine kendimi gucsuz hissediyorummmkizlarrr ne zamana kadar beklicemmmdua edin bana,yarin gidecem yanina gecmiyo saatler,ya ona bisey olursaa

delimisin sen yaaa ne demek sizi usandirdimm
tabiiki bize diyeceksin canim uzulme ne olurr
anlatki teselli verelim kapanma icinee
dua et annesi bol bol kendini yipratma bu kadar sen guclu olki hissetsin o daha sana bagli senin ruh halini tasiyor bunu unutma
neseli pozitif ol tabii demesi kolay ama
olsun guzel dusunn guzel olsunn
nasil hareket ediyomu cnm yaa fotosu varmi cok merak ediyorum

canım ALLAH sana güç kuvvet versin işallah
bacım duamdasınız küçük adama maşallah hızla büyüyor iyi şeyler düşün iyi olsun
oglun aslan gibi deli kanlı olacak rabbimin izniyle

selam kızlar çok heyecanlı burası..:122:

kardelen74'çüm bişey sorcam senin iki kızın var sanıyordum oğlun da mı var
bayağıdır araştırıyordun sen allah gönlüne göre versin

bide arkadaşlar diğer topikte milkgirl vardı kızı mı oldu onun:) bilen var mı ??
bizim gelin kız istiyor, olsa ne güzel olur, bir tane oğluş yeğenim var da

canımsın okuyunca çok etkilendim demek öyle dedi haaa.bu benim başıma gelen gibi olmuş doktor 2. kızımda vagi_c vermişti ben kullanırken hamile kaldım kızıma fitil ph ı düşürüyormuş tabii ben yıllar sonra bu topikte öğrendim bunu aynı senin gibi ama kader demek böyle vesile olacak mış kızlarımıza......iyiki de olmuşlar işallah tosun gibi de kardeşleri olur....​

arkadaşlar kimse çocuğuna kızdığını yok bilmem dövdüğünü yazmasın lütfen.herkes zannediyorki sanki erkek çocuk olmuyor diyemi dövüyor yani.belki terbiye etmek için belki çok bunalttı.hepimiz çocuk büyüttük büyütüyoruz.sadece çocukmu bizim sorumluluğumuz yemek,bulaşık,çamaşır,eşlerimiz var,toplum baskısı.keşke kız doğurana erkek adamın kızı olur deselerdide kızı olanlarda oğlu olanlar kadar rahat olsaydı.unutmayın erkek isteme sebebimizin büyük nedeni toplum arkadaş,çevre o bu aman laf etmesin.yoksa kızlarımızla mutlu değilmisiniz mutlu aile her zaman mutludur kızı olsada oğlu olsada.kimse çocuğunu dövmek yada üzmek istemez.çocuklar çok masumlar onlar karşılık bile veremiyorlar orantısız güç uygulamayalım.bunu yazmayalım.herkes kendinde olmayanı istiyor insan fıtratı bu yaratılış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…