Süper Anneler - 2011

kizz altta yazmayinca bilmiyoruzz ama benle kimm denemisti yaww ayni gunlerdeeee:44:

ozaman kizlar sizin bulantilar cok normal benim daha kucuk ama inss olmazzz

:)) benim canım aradığın sat 07 Mart iliski 19 martti. Bende de hiç belirti yok belim ağrıyor sadece birde göğüslerde hassasiyet adet olacakmışım gibi devam ediyor. Ama daha erken kizimdada 7. Haftada başlamıştı bulantılar. Birde havadan mı nedir ellerim şişiyor şimdiden uzun süre dolasinca. Bu aralar icime bı şüphe düştü erken davrandım galiba ben ya yumurtlama için aman neysee.

Arkadas yanlış anlamış galiba. evlat ayrımı falan yaptığımızı düşünmüş. Gizli okumuş ama yeterince okumamış. Burada erkek için uğraşanlar kadar kız icinde araştırmalar yapan var. Herkesin kız ya da erkek bebek istemek için nedenleri var. Burada yeri geliyor ailemize arkadaslarımıza anlatamadığımız seyleri anlatıp rahatlıyoruz. Tevekkülü bilirmisin kardes bizim yaptığımız bu elimizden geleni yapıp gerisini Allah'a bırakıyoruz. Bunda kötü bisey yok cahillik de değil bu. Kız cocuklarımızı topraga gommuyoruz bizlerde kadinız. böyle bir haksızlık istesek de yapamayız çünkü anneyiz...sen rahat ol...

aynı şeyleri yaşamışız suzan bende fitil kullanırken hamile kaldım
ama bu ph işi mantıklı sanki
benim 2 kızımdada iltihap problemim vardı
oglumda ise tertemizdim
ama iyiki 2 prensesimde var birde prens olursa iyi olur ama olmazsada napalım
aslan gibi damatlarımız olur

cnm ne guzel yazmissinyaa aynen valla cnimiz ya cocuklarimiz ben onlarin sacinin teline zarar gelsin istememm
cnm senin siklus kactiii:44:cnm benimde goguslerim dolgunlastii sankii,agri yokkk,kasiklarim surekli sizliyorr bazen belime bazende bacagima vuruyoo okadarrr
baskada bi belirti yok ama bencede daha erkenn,sen dr nezaman gidicennn

kizlarya bugun rdv aldim 10 mayisa verdiyawwwcookkk varr ben belki baska bi dr a giderim bu aradaa

LAHZA bahsettiğin hesaplama yaşları bölüp kalanlarına bakmak ise benim ilk çocuğum kız diğerleri erkek olması gerekirdi. halbuki 3 tane kızım var bence böle şeylere takılma

takıldıgımdan degil aslında ama işin eglence kısmındayım canım
bende küçük kızımda bi sürü takvime uydurmuştum ama kızım oldu
bidaha hamile kalmak istersem tersini uygulayacagım

Canlarim kiz kardesim rüya görmüs 2. kizim yanindamis 3.kizmis besik arabasin 8 aylikmis falan pembe pembe giydirmisim insAllah tersi cikar hayirlisinla mavi mavi giydiririm insAllah

Zaten ilk isim ögrenirsem erkek se eger hemen kizlarimla mavi tulup alacam ilk önce

Ben ilkinde 5 haftalikken gitmiştim keseyi görmeyince alttan bakmıştı gicik olmuştum o yüzden Nisan 15ten sonra randevu alacam.Çok ileri bir tarihe atacaklarını sanmıyorum burada.
10 Mayıs geç sanki canım ya keseyi görüp kalp atışını duymak lazım zamanında Allah korusun dış gebelik falan olur geç kalmamak da lazım.

Siklusum ort 26 bu arada. Erken olmuş mudur 13. Gün

bernurummmmmmmmmm cano naber canimmmmmmmmm?hissin ne bana karsi az kaldi kizlar ya 10.04. randevum ilk önce insALlah hersey yollundadir o önemli ama insAllah hayirlisinla erkek der ama demesede ne yapalim :18:

Son düzenleme:

işallah rüyanın tersi çıkar canım
alırsın mavilerini işallahhhh

canım tebrik ederim allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin çok sevindim

ben de 2 nisanda ilk adetimi gördüm. kürtajım 2 marttı. mayıs sonu denemelere başlıyacağız hayırlısıyla inşallah..... artık eskisi kadar giremiyorum psikolojim biraz bozuldu bu aralar. herşey üstüste geldi en sonunda kendimi psikiyatri bölümünde buldum. şu an antidepresan hapı kullanıyorum........

orkiş kime baksam tuttu.ben bu hesaba göre oğlum olması imkansızda ondanya eşit çıkıyoruz ya 0 0

aslinda sanslisinn delii niye dee

sonuclar ayni cikiyosa tutmayabiliyooooo

Mimoza Orkidem banada baktı ama hep kız çıktı yani bende tutmadı..Orkidem canım benimkini hatırlıyomusun 0 0 olma ihtimali nedir sence

bernur cok zor deliricem,gunler gecmiyor

Canımmmmmmmmmmmm geçecek yeter ki sen güçlü olmaya çalışşşşş
Aklına kötüsünü asla getirme
Allahın izniyle olmayacak inşallahhhhhhhhhhhhh
Bebişinde güçlü bir paşaymış maşallahhhhhhhhhhh
En kısa zamanda eve gideceksiniz beraber
Ama ne olur kendini çok bırakmamaya çalış

psciii demek beni sormazsın sen haaaa

bacılar 20'sinde gel demişti doktor, gitmesem olmaz mı ya

Seni soranlara sanki cevap mı veriyon bacımmmmm

Evet ben nisan 28 sabahı tek ilişki günü kesin yaniiiiiiii

Sen burda göbek atacan orkiş cimmmmmm
Senin paşan olacak Rabbim yapılan onca duayı boşa çevirmez

Canımmmmmmmmmmmm
İnan çevrende senin hiç çocuğun olmaz denipte hamile kalan ve
bebeği olan hatta bebeklei olan o kadar örnek var ki?
Ümidini yitime ve dua et bol bol
Gurbet gibi bitkisel ilaçlar denesen
Bak tıbbi ilaçlardan çok daha fayda göreceğine inanıyorum ben
Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallahhhh
Hakkında ne hayırlıysa o şekilde hamile kalırsın inşallah canım
Dualarım seninle inşallahhhhhhhhhhh kabul eder Rabbim
topik ağası şimdi nasılda gülüyodur

Kızlar ağa kimdi kiiiiiiiiiii?:44::44::44:

katılıyorum

offf kizlar yine bana geldiler yaaasizide usandirdim boyle aglayip zirlayarak,ben dayanamiyorum yine kendimi gucsuz hissediyorummmkizlarrr ne zamana kadar beklicemmmdua edin bana,yarin gidecem yanina gecmiyo saatler,ya ona bisey olursaa
Canımmmmm
Yukarda da yazdım
Sabret inşallahhhhhhhhhh sabrının sonu selamet olacak
olay değil seni asla anlamamız mümkün değil ama hepimiz anneyiz
Rabbim kimseye yaşatmasın size de tez vakitte şifa versin
Sağlıcakla eve dönün inşallah oğluşunla beraber (amin)

bernurummmmmmmmmm cano naber canimmmmmmmmm?hissin ne bana karsi az kaldi kizlar ya 10.04. randevum ilk önce insALlah hersey yollundadir o önemli ama insAllah hayirlisinla erkek der ama demesede ne yapalim :18:

Rabbim hislerimde yanıltmasın beni inşallahhhhhhhhhhhh

Psci de yanılabilirim ama Onun da gönlünce versin inşallahhhhhh

kızlar iltihabı olupta erkek sahibi olacak bir akrabamız var!!!!!!!!!!!!!!doktor senin bu iltihapla hamile kalman bile mucize demiş. yüce rabbim ol diyor oluyor işte..............

Mayısta bebek düşünüyorsan antidepresan ilaçları kullanma canımmmm
Onun yerine rahatlatıcı çaylar kullan
Kişinin en iyi doktoru yine kendisidir
Umrım en kısa zamanda istediğin hayırlsıyla olur canım

Allah razi olsun olsun cnmya,adet olduguna sevindim cnm,inss en kisa zamanda sende hamis kalirsin
buaralar hepimizin psikolojisi bozukyasende kendini birakma ,kendine dikat et cnm guclu ol

doktor 1 ay kullanacaksın mecbur dedi. napcam ben ya zararı olurmu gerçekten yaaaaaaaaaaa kafayı yicemmmmmmmm bi daha olursa kaldıramammmmmmmmm

Benden sonra ikinci kapatma davası çıkmış

Aman Orkişşşşşşşşşş topic kapanacak

Kızlar herkes düşüncelerini yazmakta özgür
Ama bu düşünce özgürlüğü karşıyı rencide etmeyecek kırmayacak şekilde kullanılmalı
Bizimle aynı düşünce de değil diye bizler de kimseyi rencide etmemeliyiz kızlar
Aslında ben her iki taraflarında mesajlarını çok beğenmedim açıkcası
Lütfen daha anlayışlı olalım birbirimize karşı

Yazan arkadaş bizleri tanımadan yazdığı belli
Direkt orkişin o mesajına odaklı yazmış ama yanılmış
Aslında burdaki bayanların hepside Allah tan hayırlısını diliyor
Bilinen herşeyi uygulayıp sonucu Allah'a bırakıyoruz hepimiz de

Orkide sanıyorum burada bulunan bayanlardan yaş olarak en küçüğü
Ama yüreği çoğu zaman çok olgunnn , çok iyi niyetli
Bu konuda bazen abartılı duyguları var evet
Ama bunu sadece burda belirtiyor zaten
Kızında da böyle yoğun yaşadı ama kızı şimdi canııııııı
Bu bebeğide ne olursa olsun yine canıııııı olacak
Asla şüphem yok , kimsenin de yok

doktor 1 ay kullanacaksın mecbur dedi. napcam ben ya zararı olurmu gerçekten yaaaaaaaaaaa kafayı yicemmmmmmmm bi daha olursa kaldıramammmmmmmmm

Canım ilaçlar zaten başlı başına zarar
Mecbur kalmadıkça kullanmamak lazım
Antidepresan ilaçları da malummmmmmmm
İlaçlarını kullanmak istersen bence bebeği sonraki aylara ertele

Sen bilirsin benim ki sadece öneriiii canım
Rabbim hakkına hayırlısını versin inşallahhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…