- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #19.401
kizz altta yazmayinca bilmiyoruzz ama benle kimm denemisti yaww ayni gunlerdeeee:44:
ozaman kizlar sizin bulantilar cok normal benim daha kucuk ama inss olmazzz
canımsın okuyunca çok etkilendim demek öyle dedi haaa.bu benim başıma gelen gibi olmuş doktor 2. kızımda vagi_c vermişti ben kullanırken hamile kaldım kızıma fitil ph ı düşürüyormuş tabii ben yıllar sonra bu topikte öğrendim bunu aynı senin gibi ama kader demek böyle vesile olacak mış kızlarımıza......iyiki de olmuşlar işallah tosun gibi de kardeşleri olur....
:)) benim canım aradığın sat 07 Mart iliski 19 martti. Bende de hiç belirti yok belim ağrıyor sadece birde göğüslerde hassasiyet adet olacakmışım gibi devam ediyor. Ama daha erken kizimdada 7. Haftada başlamıştı bulantılar. Birde havadan mı nedir ellerim şişiyor şimdiden uzun süre dolasinca. Bu aralar icime bı şüphe düştü erken davrandım galiba ben ya yumurtlama için aman neysee.
Arkadas yanlış anlamış galiba. evlat ayrımı falan yaptığımızı düşünmüş. Gizli okumuş ama yeterince okumamış. Burada erkek için uğraşanlar kadar kız icinde araştırmalar yapan var. Herkesin kız ya da erkek bebek istemek için nedenleri var. Burada yeri geliyor ailemize arkadaslarımıza anlatamadığımız seyleri anlatıp rahatlıyoruz. Tevekkülü bilirmisin kardes bizim yaptığımız bu elimizden geleni yapıp gerisini Allah'a bırakıyoruz. Bunda kötü bisey yok cahillik de değil bu. Kız cocuklarımızı topraga gommuyoruz bizlerde kadinız. böyle bir haksızlık istesek de yapamayız çünkü anneyiz...sen rahat ol...
LAHZA bahsettiğin hesaplama yaşları bölüp kalanlarına bakmak ise benim ilk çocuğum kız diğerleri erkek olması gerekirdi. halbuki 3 tane kızım var bence böle şeylere takılma
cnm ne guzel yazmissinyaaaynen valla cnimiz ya cocuklarimiz ben onlarin sacinin teline zarar gelsin istememm
cnm senin siklus kactiii:44:cnm benimde goguslerim dolgunlastii sankii,agri yokkk,kasiklarim surekli sizliyorr bazen belime bazende bacagima vuruyoo okadarrr
baskada bi belirti yok ama bencede daha erkenn,sen dr nezaman gidicennn
kizlarya bugun rdv aldim 10 mayisa verdiyawwwcookkk varr ben belki baska bi dr a giderim bu aradaa
Canlarim kiz kardesim rüya görmüs 2. kizim yanindamis 3.kizmis besik arabasin 8 aylikmis falan pembe pembe giydirmisim insAllah tersi cikar hayirlisinla mavi mavi giydiririm insAllah
Zaten ilk isim ögrenirsem erkek se eger hemen kizlarimla mavi tulup alacam ilk önce
işallah rüyanın tersi çıkar canım
alırsın mavilerini işallahhhh
ezgin rüya nda kız bebeişler görmüştün bunlardan bahsetmiştin yanılmıyorsa deilmi?
orkiş kime baksam tuttu.ben bu hesaba göre oğlum olması imkansızda ondanya eşit çıkıyoruz ya 0 0
aslinda sanslisinn delii niye dee
sonuclar ayni cikiyosa tutmayabiliyooooo
bernur cok zor deliricem,gunler gecmiyor
Seni soranlara sanki cevap mı veriyon bacımmmmmpsciii demek beni sormazsın sen haaaa
bacılar 20'sinde gel demişti doktor, gitmesem olmaz mı ya
Evet ben nisan 28 sabahı tek ilişki günü kesin yaniiiiiiiiNESLICIM kesınlıkle katılmıyorum kışın hamıle kalıp kızı olanlar var ya cok sacma etrafımdakı onlarca ınsan bu bılgılerden habersız en az abartısız 5 6 kısı var nısanda hamıle kalıp oglu olan eger rabbım yazdıysa zaten olacak yazmadıysa sen eylul ekım kasım aralıkdada kalsan bos takılma bunlara derım bol bol dua et rabbım gonlundekını gonlumuzdkeını versın ıns cuma hurmetıne..
EGERKI BURDAN BI ORNEK ISTIYOSAN Bernur oda nısanda kalmıs yanı rabbım ol desın yeterkı gerısı bos kızlar
dur durr bunlara en guzell cevapp kizim olursada
agliycamm hepde burda haykira haykira aglayacagimmm
icimdekiler neyseeee bir bir dokecegimmmm
yemiycem icmiycemm karnimdan dusup gitsin diyee
o zamann ne yapacakk acabaa cok dusunuyo ya bizim cocuklarimizii
oglum olursada 40 gun 40 gecee gobek aticamm gece gunduz burada halaylar cekicemm
sirf senin gibi dusunennlereeee
sende ver adresini sanada cikolatasini postayalacammmm
iste sizin gordugun insann seklii buu bunu gormek istiyosunuuuuuzzzzz
yapicamm amaaa yapicamm gor bakkkkkk bekle gorrrrrr
Canımmmmmmmmmmmmbirde şunu demeden geçemiycem
uyduruk bi takvim yada çiş rengi olunca 10 tane yorum yapılıyo
dünkü ruh halim okadar kötü iken geldim kızlar hamiş kalmam çok zormuş dedim ilk size yazdım teselliyi sizde bulmak istedim
ama sadece sağolsun kardelen ve gurbet moral vermeye çalıştı bana
topik ağası şimdi nasılda gülüyodur
katılıyorumevet yazılanları okudum kızlar.bence herkes herşeyi düşünebilir.burası açık bi forum.boşverin.arkadaşta kendi penceresinden bakmış.kendnce doğru bişiler yazmış.sırf bunu yazmak için üye olmuş.çok etkilenmiş olmalı.ama unutmayınki bu topiği bizim gibi düşünen, aklından benzer düşünceler geçiren, kafasında acaba birşeyler yapılabilirmi diyenler bulur.
yoksa nasıl bulmuş olabilir burayı sizce.düşünce olarak karşı olsa bile bilinç altında muhakkak birşeyler vardır.ya kendi ya ailesi ya arkadaşı muhakkak konuyla ilgisi olan bi mevzu olmuşturda burayı bulmuştur.veren allah alan allah.
inanç konusuna gelince hiç kimse kimsenin inancını sorgulayamaz.
Canımmmmmofff kizlar yine bana geldiler yaaasizide usandirdim boyle aglayip zirlayarak,ben dayanamiyorum yine kendimi gucsuz hissediyorummm kizlarrr ne zamana kadar beklicemmm dua edin bana,yarin gidecem yanina gecmiyo saatler,ya ona bisey olursaa
bernurummmmmmmmmm cano naber canimmmmmmmmm?hissin ne bana karsi az kaldi kizlar ya 10.04. randevum ilk önce insALlah hersey yollundadir o önemli ama insAllah hayirlisinla erkek der ama demesede ne yapalim :18:
canım tebrik ederim allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin çok sevindim
ben de 2 nisanda ilk adetimi gördüm. kürtajım 2 marttı. mayıs sonu denemelere başlıyacağız hayırlısıyla inşallah..... artık eskisi kadar giremiyorum psikolojim biraz bozuldu bu aralar. herşey üstüste geldi en sonunda kendimi psikiyatri bölümünde buldum. şu an antidepresan hapı kullanıyorum........
canım tebrik ederim allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin çok sevindim
ben de 2 nisanda ilk adetimi gördüm. kürtajım 2 marttı. mayıs sonu denemelere başlıyacağız hayırlısıyla inşallah..... artık eskisi kadar giremiyorum psikolojim biraz bozuldu bu aralar. herşey üstüste geldi en sonunda kendimi psikiyatri bölümünde buldum. şu an antidepresan hapı kullanıyorum........
Mayısta bebek düşünüyorsan antidepresan ilaçları kullanma canımmmm
Onun yerine rahatlatıcı çaylar kullan
Kişinin en iyi doktoru yine kendisidir
Umrım en kısa zamanda istediğin hayırlsıyla olur canım
doktor 1 ay kullanacaksın mecbur dedi. napcam ben ya zararı olurmu gerçekten yaaaaaaaaaaa kafayı yicemmmmmmmm bi daha olursa kaldıramammmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?