Süper Anneler - 2011

bu aga E... harfiylemi başlıyor bi kere bende fena zılgıt yemiştimde bi daha giremedim korkumdan

askolsun kizlar banami diyonuzzzze harfi bende var ama
hem artik bende girmiycem topik topiklikten cikmissss,artik kimse kimseyi anlamiyorrr,ve tersliyorrr tekrar ask olsunnn

hem artik bende girmiycem topik topiklikten cikmissss,artik kimse kimseyi anlamiyorrr,ve tersliyorrr tekrar ask olsunnn

anaaaaaaa karuyaa bakkkkk

yavrum biz mazidenn bahsediyoruzzzzz

varyaa tam gebelik modundasinnnn cik cik biran oncee

neyse kizlarr ben namazaaa giderrr

gelirim biraz sonraaa

alıngan hamiş seni
bebeklerinizin cinsiyeleri ve isimler konusunda vardı biyer
orada bi bayan hepimizi terslemişti de ona diyoduk bacım sen alınma üstüne

alıngan hamiş seni
bebeklerinizin cinsiyeleri ve isimler konusunda vardı biyer
orada bi bayan hepimizi terslemişti de ona diyoduk bacım sen alınma üstüne

ayyy rahatladimmyaaanebilim e ile basliyo dediniz nebilim maziden bahsetiginizi
ay kizlar bende buraya cok alistimmm ya ,gidesim yokk,orkis askolsun hemende git diyorrrr

eylül canm tebrikler.sonuna kadar inşallah
orkiş sana bi sorayım reyhana sordum tam cevaplamamış
karı koca eşit çıkınca en son kim doğduysa bebek ondanmı olur.en son onun kromozomu yeni olmazmı:26:yani hamile kalmadan önce en yeni kimse

Son düzenleme:

sgl mimosumyaaa,nerelerdesin cnm nasilsinn,inss daha iyisindirrrr
kiz bugun topik biraz karistiiibiraz kirildik uzuldukkk
artik terosta hic girmiyorrr ama cok kirildim ona ben ona nasil dualar ediyom o beni tebrik bile etmedii
Allah razi olsun senden mimoza inss en kisa zamanda oglusuna hamis kalirsin insss

seyhan seyhan canım ya umudunu kaybetme.
ben seneye kadar olmazsa pgt yöntemiyle deniycem.zaten kromozom anomalisi çıkarsa yapılıyormuş.inşallah çıkmaz oda insanın moralini bozacak bişi.senin sorun hormonlarla ilgili sanırım yumurtan çatlamıyor.tam olarak ne dedi neden oluyormuş bu kistler.allah yardımcımız olsun .

geçmişi çok okuyamadım canım neden karıştı .bi bakayım.
teroş görmemiştir.oda görünce tebrik eder canım.ben iyiyim.lekelerim gittti kremsi akıntıya geçtim.ama bir daha regl olana kadar ilgilenmiycem

mimozacım ALLAH sanada gönlündekini tez zamanda versin canım

evet yazılanları okudum kızlar.bence herkes herşeyi düşünebilir.burası açık bi forum.boşverin.arkadaşta kendi penceresinden bakmış.kendnce doğru bişiler yazmış.sırf bunu yazmak için üye olmuş.çok etkilenmiş olmalı.ama unutmayınki bu topiği bizim gibi düşünen, aklından benzer düşünceler geçiren, kafasında acaba birşeyler yapılabilirmi diyenler bulur.
yoksa nasıl bulmuş olabilir burayı sizce.düşünce olarak karşı olsa bile bilinç altında muhakkak birşeyler vardır.ya kendi ya ailesi ya arkadaşı muhakkak konuyla ilgisi olan bi mevzu olmuşturda burayı bulmuştur.veren allah alan allah.
inanç konusuna gelince hiç kimse kimsenin inancını sorgulayamaz.

Son düzenleme:
orkidem bu reyhanla sen ne hesabı yapıyosunuz banada yaparmısın
ben 06.11.1982
eşim 01.08.1977
çocuklarda tutuyormu benim onada bakarsan
ilk kızım 2007 mart
ogluş 2009 eylül
küçük kızım 2011 ekim

orkidem bu reyhanla sen ne hesabı yapıyosunuz banada yaparmısın
ben 06.11.1982
eşim 01.08.1977
çocuklarda tutuyormu benim onada bakarsan
ilk kızım 2007 mart
ogluş 2009 eylül
küçük kızım 2011 ekim

sadecee kucuk kizin tutuyor canimm

diger ikisine erkek diyorr

mimozaa niye takildin buna sen kuzum yaa bosverrrrr bak lahzada tutmadii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…