Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Ne renkti nasıl bişeydi. Ben şuan yalancı pozitif mi diye korkuya girdim. Hastaneye de gidemiyorum eşim kahvaltıya gelecek yetişemeyebilirim ona. Gelip gitsin öyle gidip kan vericem. Süroriz yapmak istiyorum ona🥲🤲
Pas rengi gibi kahve pembe arası gibi peceteye geldi

Hamileyiimmm elim ayağım titriyorr inanasım gelmiyor odaya sığamıyorum ağlıyorum yerimde duramıyorun hamileyimm bebeğim gelmişş yaa gelmişş🥲🥲🫂🫂
Ayyyy biliyordum biliyordum bak sana dedim içime doğmuştu ayyyy çok.sukur çok mutlu oldum gözün aydın canım ayysss🥰🥰🥰🤗🤗🤗🤗

Bir arkadaş bende yalancı pozitif çıkardı demiş çok korktum öyle ince bir çizgi değil c çizgisi kadar kalın ve pembe
Aranan kişi benim😁 bende öyle cikicak diye sanada denk gelcek diye bisey yokki kuşum gecen gün sana ne dedim umutsuzluğa kapılma nurayyinda negatif çıkıp sonra pozitife dönmüştü niye olmasın demistim bakk çok sukur🥰🥰🌸

Kızlar benimde reglime 2 gün kaldı dün göğüs hassasiyeti ve ağrılarım vardı ama sabah kalktım ki leklenmem var 2 3 gün aralikla görüyorum bu lekeyi sanırım ben regl olacağım bitti yani umutlar belirti felan da kalmadı

Hamileyiimmm elim ayağım titriyorr inanasım gelmiyor odaya sığamıyorum ağlıyorum yerimde duramıyorun hamileyimm bebeğim gelmişş yaa gelmişş🥲🥲🫂🫂
Canımm benimm hamilelik zorlamaya başladığı için günlerdir buraya yazamadım ama hep takip ediyordum yazılanları özellikle senin için giriyordum😍 ben sana ne dedim bekle dedim gördün mü bak inan o kadar sevindim ki Rabbim musmutlu sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin yavrum benim😍😍💕

Back
X