• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Canımm benimm hamilelik zorlamaya başladığı için günlerdir buraya yazamadım ama hep takip ediyordum yazılanları özellikle senin için giriyordum😍 ben sana ne dedim bekle dedim gördün mü bak inan o kadar sevindim ki Rabbim musmutlu sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin yavrum benim😍😍💕
Ayy güzeliimm, Allahh razıı olsunn çok çokk teşekkür ederimm. İçimde hep o hiss vardıı zatenn ama çok korkuyordumm. Kan testini görmeyene kadar da rahat edemem ama çokk mutluyumm sizde İnşallah sağlıkla hayırla kolaylıkla kucağınıza alın İnşallahh🌸🫂🤲

Ha diğer belirtilerim yazayım bence yumurtlama akıntısı kesinlikle şeffafımsı beyaz ve böyle uzayan ben açıkçası elime aldım baktım uzuyor mu diye sizde bakabilirsiniz😂😂 yumurtlama ve öatlama günümden sonra vajina kuruluğu başladı ki zaten olması gereken de oymuş. Sanırım bi 4 5 gün kadar kuruluk yaşadıktan sonra günde bir kere olacak şekilde akıntım geliyordu ama böyle çok az. Ama dpo 9 dan sonra gelen akıntılarım kesinlikle sarımsı ve sümük şeklindeydi. Zaten onu da araştırdığımda sümüğümsü sarımsı akıntı, akıntı diye değil gebelik mukusu olarak geçiyor bilginiz olsun canlar 🥰
Bu bende de var adete 11 gün var iliski uzerinden 10 gun gecti hamilelik olabilir mi ya 4 gündür bu akinti var

Yok aşkımm eşim evde kahvaltıya geliyor geri gidiyor sürpriz olsun istediğim için hastaneye gitmedim. Yetişemezdim eşime. O işe gitsin çıkacam bende evden😂
Kuzum sağlık ocağında bu saatte kan almazlar ama alıyorlarsada sağlık ocağında yaptırma geç çıkıyor çünkü çatlarız meraktan😄 imkanın varsa çabuk sonuç çıkaran özel hastane yada klinik gibi biryerde yaptır

Bende seninle aynı durumdayım hafif lekelenme oluyor dünden beri daha adetime 5 gğn vardı. Kasıklarım çok ağrıyor galiba adet kanamasına dönüşecek gibi
Valla bnzer bisey bugun basima geldi sulu kahve akintim var reglime iki gun var sol kasigim bacagima kadar sancilaniyor anlamadim bisey

Bende seninle aynı durumdayım hafif lekelenme oluyor dünden beri daha adetime 5 gğn vardı. Kasıklarım çok ağrıyor galiba adet kanamasına dönüşecek gibi

Valla benimde kasiklarim agriyo batiyo ama anlamadim istahim bile yok sabahtan beri bisey istemedi cnm regl olsam cikolata icin ölürüm simdiye ama neyse bekliyelim bakalim ne olucak kaldi iki

Kuzum sağlık ocağında bu saatte kan almazlar ama alıyorlarsada sağlık ocağında yaptırma geç çıkıyor çünkü çatlarız meraktan😄 imkanın varsa çabuk sonuç çıkaran özel hastane yada klinik gibi biryerde yaptır
Kiz bugün sağlık ocakları kapalı ya

Back
X