- 1 Ocak 2025
- 1.014
- 276
- 38
- 27
Birazdan gidicem çıktığı gibi yazacam buraya lütfen dua edin bu kadar sevdindikten bunu yaşadıktan sonra betayı negatif görmeyeyim nolur dua edin korkuyorumAnladım canım bekliyorum haberini![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birazdan gidicem çıktığı gibi yazacam buraya lütfen dua edin bu kadar sevdindikten bunu yaşadıktan sonra betayı negatif görmeyeyim nolur dua edin korkuyorumAnladım canım bekliyorum haberini![]()
Canımm çok teşekkür ederim Rabbim en kısa zamanda sağlıkla sana da nasip etsinGözün aydın sağlıkla büyüsün ve kucagina al inşallah![]()
İnşallah regle çevirmez hayatım. Brnimde sol kasığım bacapıma kadsr vuruyor ağrıyor şuan bile. Belim çok ağrıyor beliimValla bnzer bisey bugun basima geldi sulu kahve akintim var reglime iki gun var sol kasigim bacagima kadar sancilaniyor anlamadim bisey
Aşkım sağlık ocağı hem çok uzak hem kapalı zaten hafta sonu diye. Burda hastanede kadın doğuma rica edecem beta bakılması için. Bakarsa yaptırırım bakmazsa acile gider çıçok hasta numarası yapar arada grbelik şüphem de var der beta da baktırırımKuzum sağlık ocağında bu saatte kan almazlar ama alıyorlarsada sağlık ocağında yaptırma geç çıkıyor çünkü çatlarız meraktanimkanın varsa çabuk sonuç çıkaran özel hastane yada klinik gibi biryerde yaptır
İnşallah regle çevirmez hayatım. Brnimde sol kasığım bacapıma kadsr vuruyor ağrıyor şuan bile. Belim çok ağrıyor beliim
Normalde erkenden akıntın olur muydu senin canım bende olmazdı sadece geçen ay da aynı durumu yaşadım ben onda da kimyasal gebelikti zaten.İnşallah yerleşme kanamasıdır regle dönüşmezValla benimde kasiklarim agriyo batiyo ama anlamadim istahim bile yok sabahtan beri bisey istemedi cnm regl olsam cikolata icin ölürüm simdiye ama neyse bekliyelim bakalim ne olucak kaldi iki
Korkma aşkım allahin izniyle inşallah betan yükselmiş hamiş haberiyle geleceksin insallahhh dualarım seninleBirazdan gidicem çıktığı gibi yazacam buraya lütfen dua edin bu kadar sevdindikten bunu yaşadıktan sonra betayı negatif görmeyeyim nolur dua edin korkuyorum![]()
O bacağı vuran ağrı bende de var aşkım gebeliğin ilk ağrıları genelde böyle oluyor zaten rahmin sancilaniyor kasiklarin belin felan ağrıyor belli bir süreİnşallah regle çevirmez hayatım. Brnimde sol kasığım bacapıma kadsr vuruyor ağrıyor şuan bile. Belim çok ağrıyor beliim
Anaaa kafamı kaldı kızz 5 haftalık mercimek tanesi mahvetti beniKiz bugün sağlık ocakları kapalı ya
Normalde erkenden akıntın olur muydu senin canım bende olmazdı sadece geçen ay da aynı durumu yaşadım ben onda da kimyasal gebelikti zaten.İnşallah yerleşme kanamasıdır regle dönüşmez
Hormonlardan da olabiliyor haklısın. Hayırlısı olsun hakkımızda bu ay olmazsa bi dahaki ay inşallahKorunmayi bıraktıktan sonra adet dengem bozuldu ztn hep erkenden pihtili kahve leke geliyordu uc gunun sonunda regl oluyordum bu ay duzeldi herhalde dedim iki gun kaldi diye ama emin olamıyorum iste
Hormonlardan da olabiliyor haklısın. Hayırlısı olsun hakkımızda bu ay olmazsa bi dahaki ay inşallah
Direk acile git canım 2 saatte sonuç çıksın kadın doğumda da ertesi gün çıkarAşkım sağlık ocağı hem çok uzak hem kapalı zaten hafta sonu diye. Burda hastanede kadın doğuma rica edecem beta bakılması için. Bakarsa yaptırırım bakmazsa acile gider çıçok hasta numarası yapar arada grbelik şüphem de var der beta da baktırırım![]()
Acilde verdim canım kalbim ağzımda sonuç bekliyorum çok korkuyorum ya çok stresliyimDirek acile git canım 2 saatte sonuç çıksın kadın doğumda da ertesi gün çıkar
Allah razı olsun bebeğimm İnşallahh öyle olurr kan versim korkuyla bekliyorummKorkma aşkım allahin izniyle inşallah betan yükselmiş hamiş haberiyle geleceksin insallahhh dualarım seninle![]()
Bende de kalmamış ki sağlık ocağı kapalıdır diyorum hafta sonu diyorum ama kadın doğum druna rşca edecem diyorum cumartesi günü polikilinik mi var ki dra rica edeyimAnaaa kafamı kaldı kızz 5 haftalık mercimek tanesi mahvetti beni![]()
Allah razı olsun güzelim Rabbim tüm isteyenlere size dee nasip etsin İnşallahhSana da hayirli olsun cnm darisi basimiza valla cok sevindim hayirli bir evlat olsun inşallahinsallh donmez ya ama nasip gene de
Ayyy bende senin kadr heyecanlıyım o güzel haber gelcek kuzum insallahAcilde verdim canım kalbim ağzımda sonuç bekliyorum çok korkuyorum ya çok stresliyim