Süper Anneler - 2011

Slm kızlar güzel dilekleriniz için sağolun ben cift cizgi old gun ama sadece bir kez denedim gecen ay baktimki siliklestigi gun aksam tekrar baktim teke dusuyordu.zaten koyu cizgi sabah ciktiysa geceye kadar saat geciyor ve catliyor.benim teorim bu.birde koyu old gun agri falan oluyordu diger gun agrida yok.ama akinti silik old gun geliyordu.ama dr sitelerinde de yaziyor catladigi anda orda sperm olmazsa dolleme olmaz.demekki koyu gun en muhtemel zaman.benimki boyle tuttu.

Günaydın tekrar herkese...lütfen ph arttırma yöntemlerinizi benimle paylaşır mısınız??siz uzun zamandır deniyodunuz bilgilerinize beslenme şeklini tam olarak bilmeye ihtiyacım var...öptm hepinizi

Once sunu soyliyim benim makinem yok ph kagidiyla olcuyom
Beslenme olarak karbonatli su ben çok icmiyom sadece 1 veye 2 cay kasigi ara ara limonlu su iciyom nar portakal elma yiyom mor lahana havuc agirlikli salata yesil cay hurma aklima geldikce bunlari yiyorum

Hayırlı uğurlu olsun allahım muradını versin;))

Hoşbulduk kuzum..
Fıstık asidik diye biliyorum??saka suyu alıcam en kısa zamanda.. Alkalıfe da olabilir...allahım dileğimizi hayırlı bi

Badem kalsiyum acisindan cok zenginmis o nedenle kiz diyetinde var tuketmeyin bize uygun olan potasyumdan dolayi yer fistigi onunda kavrulmusu asidik ama cig olani alkali ben cig bulamadim az kavrulmus kabuklu buldum pazarda marketten almayin onlar cok kavrulmus ve islenmis

kendimizi çok dinler olduk arkadaşım oda var karnım gurulduyor belkide üşüttüm çatlama olsa yum tarafında da batma olurdu herhalde yum zamanı asla kuruluk olmazmış şimdi doktorlar sitesi var onlara soracağım dünki soruma cevap yazdı doktor şimdide ağrıyı soracam cevap anca yarın gelir testlerin neden hep pozitif çıktığını sordum luteal fazdada lh hormonu devam edebilir dedi...

Benimde gecen ay iliskiden sonra 3 gun karnim agirdi cunku vaj dustu bilmemneydi duaydi derken usutuyoz bence

kızlar ph ı alkali su dışında bana göre hurma yeşilğay ve kırmızı lahana ve kırmızı turp tavsn yaptırıyor

slm bacılar morelim çok bozuk üzerinden tren geçmiş gibiyim
hani benim dış gebelik diye yorumladıkları onlarca kez muayene edip tüp tüp kan aldıkları üstelik morelimi sıfıra indirecek şeyler söyleyip beni amaliyata ikna etmeye çalışan hastaneler ve doktorlar pazar gecesi kendi tezlerini çürütüp gebe olduğumu söyleyip elime ultra grefiklerini sıkıştırdılar 10 mlm kese gördüklerini rahim duvarı 15 mlm kalınlaşmış serviks var kalp atışı var ama kese nerdeyse vajene inmiş beta sonuçlarıda yeterli yükselmiyor deyip kürtaj kaçınılmaz dediler tabi kalp atışı olan bir bebeği aldırmayı düşünmediğimden ve artık hastane ve doktorlara güven eksikliği yaşadığımdan kabul etmiyorum deyip ayrılmıştım samatya hastanesinden ardından mecburen başka hastanelerede gittim kimi kalp ritmi belli belirsiz dedi kimi akım var sadece dedi bir doktorda kendine 1 hafta ver kesinlikle stressiz bir hafta sonucu muayene ol ve sağlıklı kararı o zaman al dedi bende tmm deyip beklemeye başladım taki dün sabaha kadar kahvaltıda yoğun bi stres ve bende ani tepkiler :( istem dışı kaç günün stresi bir anda bağırıp çağırmaya başladım ortadada elle tutunur bişeyde yok :( ardından kanama hissettim sonra çoğaldı çoğaldı petle engellemeye çalıştığım halde engelleyemedim akışını okadar çoktuki heryer kan oldu banyoya gittim gerisini hatırlamıyorum gözümü hastanede açtım doktor çamaşırlarımı çıkartıyordu yolda düşük yapmışım :( keseyi gösterdi eş içerde kalmış acil temizlenmesi gerekiyor dedi :(
1.2 saat kadar önce hastaneden geldim yatıyorum çok bitkinim içimi dökeyim dedim kızlar sıktıysam kusura bakmayın

Gecmis olsun canim :(

Geçen ay pik yaptı deneme yapmadım siliklesmesi gerekir dediler ertesi gün biraz siliklesti tek deneme yaptım tutmadı bu ay ki durumumu biliyorsunuzdur 15.gün pik yaptı 3 gece deneme yaptım 14. 15.16. Gunler orası muamma biraz

canim bende 3 cü kizimda tesde iki cizgi cikmisti agrimda vardi ve akintimda o gün iliski oldu baskada yapmadik sonuc kiz bende bir iliski deyilde 2 yada 3 iliskiden yanayim insallah gönlündeki bebeye sen ve isteyen bütün arkadaslar kavusur bende sizden cesaretlenip 4 cü bebeyi denerim insallah oglum demeyi pasam deyim sevmeyi bende istiyorum allah isteyen herkese nasip etsin :16:

canim bende 3 cü kizimda tesde iki cizgi cikmisti agrimda vardi ve akintimda o gün iliski oldu baskada yapmadik sonuc kiz bende bir iliski deyilde 2 yada 3 iliskiden yanayim insallah gönlündeki bebeye sen ve isteyen bütün arkadaslar kavusur bende sizden cesaretlenip 4 cü bebeyi denerim insallah oglum demeyi pasam deyim sevmeyi bende istiyorum allah isteyen herkese nasip etsin :16:

Tabi hayatim biz deniyoruz da olacakmi bakalim oncelikle saglikli olmasi ama Allah insallah hepimize nasip eder benim üç kere deneme nedenim yleri tazelemekti kismet bakalim başarabilecekmiyiz

teyzesi yesin onu bakarım tabi annesi inşallah gönlündeki olur :16:

ocak sonu şubat başı bariz şekilde kıza yatkın bacım kıza yatkın günlerde hamiş kalmışsın :49:

anam desene bir kızçe daha geliyor bana :10: oyy annesi sevsin cadısı kızım bu habere bayılacak :) gerisini boşver napak bacum bizimde aslanlar gibi damatımız olur :9:

slm bacılar morelim çok bozuk üzerinden tren geçmiş gibiyim
hani benim dış gebelik diye yorumladıkları onlarca kez muayene edip tüp tüp kan aldıkları üstelik morelimi sıfıra indirecek şeyler söyleyip beni amaliyata ikna etmeye çalışan hastaneler ve doktorlar pazar gecesi kendi tezlerini çürütüp gebe olduğumu söyleyip elime ultra grefiklerini sıkıştırdılar 10 mlm kese gördüklerini rahim duvarı 15 mlm kalınlaşmış serviks var kalp atışı var ama kese nerdeyse vajene inmiş beta sonuçlarıda yeterli yükselmiyor deyip kürtaj kaçınılmaz dediler tabi kalp atışı olan bir bebeği aldırmayı düşünmediğimden ve artık hastane ve doktorlara güven eksikliği yaşadığımdan kabul etmiyorum deyip ayrılmıştım samatya hastanesinden ardından mecburen başka hastanelerede gittim kimi kalp ritmi belli belirsiz dedi kimi akım var sadece dedi bir doktorda kendine 1 hafta ver kesinlikle stressiz bir hafta sonucu muayene ol ve sağlıklı kararı o zaman al dedi bende tmm deyip beklemeye başladım taki dün sabaha kadar kahvaltıda yoğun bi stres ve bende ani tepkiler :( istem dışı kaç günün stresi bir anda bağırıp çağırmaya başladım ortadada elle tutunur bişeyde yok :( ardından kanama hissettim sonra çoğaldı çoğaldı petle engellemeye çalıştığım halde engelleyemedim akışını okadar çoktuki heryer kan oldu banyoya gittim gerisini hatırlamıyorum gözümü hastanede açtım doktor çamaşırlarımı çıkartıyordu yolda düşük yapmışım :( keseyi gösterdi eş içerde kalmış acil temizlenmesi gerekiyor dedi :(
1.2 saat kadar önce hastaneden geldim yatıyorum çok bitkinim içimi dökeyim dedim kızlar sıktıysam kusura bakmayın
canım geçmiş olsun Rabbim hayırlısını versin her şerde hayır aramak lazım üzülme Rabbim seni daha sağlıklı sıhhatli bir bebekle ödüllendirir sabrını inşaallah

kizlar cok saskinim ne bileyim boyle hemen beklemiyordum dunden beri hesaplama yapiyorum insallah dogru gun zamanda tutmustur artik rabbim neyi kismet ettiyse....darisi heeeepiiiiinize olsun insallah

hayırlı olsun canım allah gönlünüze göre versin bende hamileyim 5+3 olduk yeni daha beraber gün sayacağız inş

canim bende 3 cü kizimda tesde iki cizgi cikmisti agrimda vardi ve akintimda o gün iliski oldu baskada yapmadik sonuc kiz bende bir iliski deyilde 2 yada 3 iliskiden yanayim insallah gönlündeki bebeye sen ve isteyen bütün arkadaslar kavusur bende sizden cesaretlenip 4 cü bebeyi denerim insallah oglum demeyi pasam deyim sevmeyi bende istiyorum allah isteyen herkese nasip etsin :16:[/QUOTE

lilyum yazini okuyunca biraz daha belirsizlik basladi bende.cinsel perhiz yapmismiydin yada cin takv falan

Tabi hayatim biz deniyoruz da olacakmi bakalim oncelikle saglikli olmasi ama Allah insallah hepimize nasip eder benim üç kere deneme nedenim yleri tazelemekti kismet bakalim başarabilecekmiyiz

Canim y leri tazelemek icin demisinya sik olunca dahami iyi oluyor acaba o acidanmi perhiz sakincalimi gerci ben perhiz kuralina uyamadim bir gun oncede olmustu ama korunmali.senin bakis acin nedir yazarmisin kafam karisti :)

canim bende 3 cü kizimda tesde iki cizgi cikmisti agrimda vardi ve akintimda o gün iliski oldu baskada yapmadik sonuc kiz bende bir iliski deyilde 2 yada 3 iliskiden yanayim insallah gönlündeki bebeye sen ve isteyen bütün arkadaslar kavusur bende sizden cesaretlenip 4 cü bebeyi denerim insallah oglum demeyi pasam deyim sevmeyi bende istiyorum allah isteyen herkese nasip etsin :16:[/QUOTE

lilyum yazini okuyunca biraz daha belirsizlik basladi bende.cinsel perhiz yapmismiydin yada cin takv falan

canim insallah gönlündeki olur .Evet cinselperiz yapmistik ama cin takvimine yanlis bakmisim bir yas eklenmesi lazimmis ben eklemeden baktim oglan diye ama kiz oldu yani cin takvimine bir yas ekleyince dogru cikiyor kiz

Back
X