slm bacılar morelim çok bozuk üzerinden tren geçmiş gibiyim
hani benim dış gebelik diye yorumladıkları onlarca kez muayene edip tüp tüp kan aldıkları üstelik morelimi sıfıra indirecek şeyler söyleyip beni amaliyata ikna etmeye çalışan hastaneler ve doktorlar pazar gecesi kendi tezlerini çürütüp gebe olduğumu söyleyip elime ultra grefiklerini sıkıştırdılar 10 mlm kese gördüklerini rahim duvarı 15 mlm kalınlaşmış serviks var kalp atışı var ama kese nerdeyse vajene inmiş beta sonuçlarıda yeterli yükselmiyor deyip kürtaj kaçınılmaz dediler tabi kalp atışı olan bir bebeği aldırmayı düşünmediğimden ve artık hastane ve doktorlara güven eksikliği yaşadığımdan kabul etmiyorum deyip ayrılmıştım samatya hastanesinden ardından mecburen başka hastanelerede gittim kimi kalp ritmi belli belirsiz dedi kimi akım var sadece dedi bir doktorda kendine 1 hafta ver kesinlikle stressiz bir hafta sonucu muayene ol ve sağlıklı kararı o zaman al dedi bende tmm deyip beklemeye başladım taki dün sabaha kadar kahvaltıda yoğun bi stres ve bende ani tepkiler

istem dışı kaç günün stresi bir anda bağırıp çağırmaya başladım ortadada elle tutunur bişeyde yok

ardından kanama hissettim sonra çoğaldı çoğaldı petle engellemeye çalıştığım halde engelleyemedim akışını okadar çoktuki heryer kan oldu banyoya gittim gerisini hatırlamıyorum gözümü hastanede açtım doktor çamaşırlarımı çıkartıyordu yolda düşük yapmışım

keseyi gösterdi eş içerde kalmış acil temizlenmesi gerekiyor dedi

1.2 saat kadar önce hastaneden geldim yatıyorum çok bitkinim içimi dökeyim dedim kızlar sıktıysam kusura bakmayın