- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #49.541
Bacim benim içinde sorarmisin kiz bebek için önerileri varmiymis ne yapmak gerekirmiş çok minnettar olurum bir fikir alirsan.
Olur bacım onuda not aldım sorarım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bacim benim içinde sorarmisin kiz bebek için önerileri varmiymis ne yapmak gerekirmiş çok minnettar olurum bir fikir alirsan.
Olur bacım sorarım. Bakalım ne dicek
Balla doktorum hep iki üç ilişki vermiş olanlara hatta duruma göre sana üç ilişki bile yap derim dedi. Çünkü benim yumlar şuan eşit gitmiyor. Bugün şu üçüz oğlanların resmini gördüm varya ne güzeldi Allah'ım ne olur ne olur Allahım banada nasip et inşallah. Benim gibi isteyen herkesede
Bacım kızın küçük değil bence sen eylül gibi başla zaten tutturana kadar doğana kadar bebeğin iki yaşı geçer. Daha ne istiyorsun valla ben çoook önceden denemediğim için çok pişmanım. Yani düşün ikiz bebek bile olsa havalara uçarım ki iki bebekle uğraşmak çok zor. Yeterki olsun herşeyi göze aldım. Sende üzülme bir ozaman gelsin Allah'ın izniyle bir çözüm buluruz.
Benim iki kizimin arasinda 1,5 yas vardi cok cektim hala büyük kizim kizar bana biraz daha bekleseydinde öyle bebek alsaydin 5 sene bekleyemedinmi der aglar her kavgada cadi kizlarim kücükle 2 ci kizimin arasinda 10 yas var büyük konustüm galiba esimle aksam konusayim neye karar verecez senin doktor beni cok umutlandirdi slm söyle doktoruna bana oglan vermeden gitmesin beni bu dertten kurtarsin akbabalarin ceneleri durmuyor bacim kimsede kalp yok kirilirmi kirilmazmi demiyorlar Allahim herkesin gönlünden geceni versin insallah seninde ikiz oglusun olur insallah bacim tsk hersey icin![]()
Olur bacım onuda not aldım sorarım
canim Allah sanada ikiz kiz nasip etsin bacim benim kiz evlat gibisi yok inan oglum olsaydi bende kiz evlat icin yanip tutusurdum![]()
amin canım insallahh benim kız çok nazlı gelmek bilmiyor bir türlü:)sen öyle diyince aklıma rahmetli babaannem geldi oda üç oğlandan sonra ikiz kız doğurmus hep şöyle dermiş kız olacağını bilsem çifter çifter doğururum duası tutmus geçte olsa 40 yasından sonra farkına bile varmadan hamile kalmış tam 5 aylıkken ögrenmiş hamile olduğunu ilk anda anlasaydım doğurmazdım diyormuş ama allah ona öyle güsel bir mucize vermişki eminim çok şükretmiştir sonrasında:))
Güzel bir süpriz olmustur babannene belki sende babannene cekmisindir iki oglun ikide kizin olur daha ne olsun demi bacim hayali bile güzel insallah gercek olur
bende bu haberı okudum kadının önceden 3 oğlu varmış bu gebelığınde hıc doktora gıtmemiş bırden 3 üz oğlu olmuş ılk sen geldın aklıma darısı başına...
senin kaç cocuğun vardı canım
canım çektiysem bile o üçten sonra bulmuş mümkünde ben üçüncüde bulayım:)) valla benim eşim bana süpriz yapmış carnitin kullanmaya başlamış zayıflamak için oda sperm hızını arttırıyor erkek olma ihtimalini katlıyor ilk oğlumda kullanıyodu zaten mümkünse bu aralar kalmıyım hamile yoksa yine bulur beni bir pipili daha:))
yalelcim...yazını okurken hem duygulandım hem çok heyecanlandım...sonundada bir balon gibi söndüm...sen ne diyosun tatlım bu takıntı gidermi benden...ben yine kocişe peynir ,süt ,yoğur ,,,hiç bişeyler yedir micemki...allahım bana akıl fikir versin ...git bebişi yollara düşür ...sonrada yine evde terör estir.........canım zaten benim 3 tane kızım var erkek bebek denemeleriyle yapmayı göze aldım...belki tutar diye, hrhalde normal seyrine bırakarak bir gebelik daha düşünmem ...bu takıntı benden gitmez yavrucum...
sagol canım inan tek korkum kızımı annesiz bırakmak doktorlar izin verdigi sure içinde rabbım nasıp ederse kızımın bi kardesi olsun isterim ama olmazsa yapacak bişey yok malesef yasamıs bi insan olarak sen daha iyi anlarsın beni annende seni dusunmustur benim kızımı dusundugum gibi ama ben doktorlar izin vermezse kendimi tehlikeye atmam zaten canım cok sagol yazdıkların ve destegin anlattıkların için task ederim arkadasım
Bacım solda yum gelişmemiş diğer sağdaki 3 yum biri kalitesiz gibi ama diğer ikisi iyi dedi ama birbirine yakın ama sorun olmaz ben onları eşlerim dedi pazartesi tekrar gel dedi. İğnelerle devam. Sağ sol olayını sordum bana sorarsan sol erkek olma ihtimali daha yüksek ama başka doktora sorarsan oda tersini söyler çünkü genelde belli olmuyor. Spermler sağ solu seçemiyor çünkü banada açıkçası mantıklı geldi. Birde eşime takviye veriyorum dedim fazla abartmayın çinli ozaman x lerde hızlanacak. Birde iki ilişki mutlaka olmalı çünkü y ler ikinci defa gelen x lerden bile daha hızlı dedi
Ayakta olunca spermler yer çekiminin tersine programlanmış olduklarindan ve tersine haraket ettikleri icin hızlı oluyorlarmis sen ayakta eşin arkada ayakta pozisyonu yani çok açık anlattım kusura bakma[/Q
ben oğluma hamile kaldıgım ay tek ilişki oldu ve ben aferdersiniz üstteydim dedim tutmaz adetim biteli 2 gün olmuştu ama tuttu ve orgamz olmuştum![]()
Ayakta olunca spermler yer çekiminin tersine programlanmış olduklarindan ve tersine haraket ettikleri icin hızlı oluyorlarmis sen ayakta eşin arkada ayakta pozisyonu yani çok açık anlattım kusura bakma[/Q
ben oğluma hamile kaldıgım ay tek ilişki oldu ve ben aferdersiniz üstteydim dedim tutmaz adetim biteli 2 gün olmuştu ama tuttu ve orgamz olmuştum![]()
adetten 2 gün sonra mı? yumyum zamanı falan değil yani... hem de tam bildiğimizin tersi şekildeki ilişkiyle....
ama bildiğimizi doğrulayan tek şey, önce senin orgazm olmuş olman.
olacaksa her şekilde oluyormuş demekki kızlar..
bakın, ne vakti tutmuş, ne pozisyonu.... olacaksa oluyor yani :)
:) Allahım hayırlısıyla, gönlündekini nasip etsin arkadaşım.
Sağlık sıhhatten eksik bırakmasın...
3 kızın üstüne, evet kendi haline bırakamayacaksın, anlayabiliyorum.... hayırlısı olsun.
ben kendimden biliyorum, anneye karşı öfkeli olmanın ne demek olduğunu. anne kaybetme hissini yaşamanın ne demek olduğunu...
o sebeple diyorum, yavruna yaşatma bu gibi şeyleri diye..
sen bilirsin tabiki, allahım hayırlısıyla gönlündekini nasip etsin inşallah. şimdilik sağlığına bi kavuş güzelce.. sonrasına sonra bakarsın artık.
haaydiiii bakalım.. hayırlısı olsun şekerim :))
sordun mu bursada bi doktor?
Benim iki kizimin arasinda 1,5 yas vardi cok cektim hala büyük kizim kizar bana biraz daha bekleseydinde öyle bebek alsaydin 5 sene bekleyemedinmi der aglar her kavgada cadi kizlarim kücükle 2 ci kizimin arasinda 10 yas var büyük konustüm galiba esimle aksam konusayim neye karar verecez senin doktor beni cok umutlandirdi slm söyle doktoruna bana oglan vermeden gitmesin beni bu dertten kurtarsin akbabalarin ceneleri durmuyor bacim kimsede kalp yok kirilirmi kirilmazmi demiyorlar Allahim herkesin gönlünden geceni versin insallah seninde ikiz oglusun olur insallah bacim tsk hersey icin![]()
Ben bir sorayım bakalım doktora ne zamana kadar çalışacak. Ama bence sen yinede fazla ara verme. Ben çok pişmanım bu kadar beklediğime. Hem yaş gidiyor hem sağlık hemde kafa kaldırmıyor. İnşallah Rabbim gönlüne göre versin
Canim sen ikiden sonra bulursun insallah benim demek istedigim süprizdi cok güzel bir süpriz olmus :) kocadan uzak dur kiz tatile git gidemiyordan basin agrisin karnin agrisin bul iste bir care bacim![]()