- 29 Aralık 2024
- 2.032
- 1.076
- 48
11inde benimde leke geldi awoxta çizgi beni deniyolarO ikinci gelen kanama yerleşmeymiş demek kiiii bebeğin yerleşiyormuş işteee![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11inde benimde leke geldi awoxta çizgi beni deniyolarO ikinci gelen kanama yerleşmeymiş demek kiiii bebeğin yerleşiyormuş işteee![]()
Sendede öyle olcak diye birsey yok kuzum kan ver netlessjn ben bütün gebelik belirtisi yaşadım hatta lekede geldi ama bende kısmet degilmidAyy daha çok korktum şuan yaa yalancı olabilir mi diyosunn![]()
Ya testlerin yanılma payı evet olabiliyor maalesef ama Awox çoğu kişiyi yanıltmadı beni de dahil o yüzden11inde benimde leke geldi awoxta çizgi beni deniyolar![]()
Bana denk geldiYa testlerin yanılma payı evet olabiliyor maalesef ama Awox çoğu kişiyi yanıltmadı beni de dahil o yüzden![]()
Benimde işte başta onda çıkmayıp sonra çıkınca bide leke gelince çok umutlanmistim bu sefer ilk defa bukadar yıkıldım bilmiyorum yaYa testlerin yanılma payı evet olabiliyor maalesef ama Awox çoğu kişiyi yanıltmadı beni de dahil o yüzden![]()
Aminnn nasıl mutlu oldum dedim ben. Hissediyorum diye ama valla doğru çıktıO kadar korkarak yaptım kii o kadar uzaktı ki bana şu çift çizgiyi görmek negatif olucak diye bakmadan yaptım koydum 2 dk a sonra baktım ki bebişim ordaaAllah ım razı olsun hepinizden Rabbim en kısa zamanda size de nasip etsiinn
![]()
Evett çok mutluyumm çok teşekkür ederimm hepinizeeO ikinci gelen kanama yerleşmeymiş demek kiiii bebeğin yerleşiyormuş işteee![]()
Ya işte fotoğraf yükleyemiyorum kiiHayır hayır olumsuz düşünme testi bi atsana bakalım
Evett sizde benimle beraber hissettiniz taa oralardannYaaaaaaa hepimiz dedik sana dimiiii hayirli olsunnnn canım benimkan sonucunu da yaz merakla bekliyoruz
![]()
Ayy bütün modum düştü gerçekten bu kadar sevindikten sonra kanda negatif görürsemBenim salı 2 tabe çarşamba 1 tane bunlar hep negatifti ama perşembe yaptığım anında pembe çıktı ama cuma yaptım negatiftikan ver canim insallah doğru çıkar ben artık asla test yapmiycam okadar uzuldumki awoxa çok güveniyordum çok heveslenmesin onda gorunce
![]()
Bayağı belirgin diyosun askim ozaman kesin vardırAyy bütün modum düştü gerçekten bu kadar sevindikten sonra kanda negatif görürsem![]()
Anladım canım hayırlısı olsun artık ne diyeyimSendede öyle olcak diye birsey yok kuzum kan ver netlessjn ben bütün gebelik belirtisi yaşadım hatta lekede geldi ama bende kısmet degilmid
İyi kii varsınızz yaa iyi kiii çok teşekkür ederiim çokkkAminnn nasıl mutlu oldum dedim ben. Hissediyorum diye ama valla doğru çıktı
Hangi kanama acaba bende de bugün lekelenme oldu daEvett çok mutluyumm çok teşekkür ederimm hepinizee![]()
Adetime 4 gün kala parmak ucum kadar koyu pas renginde kahverengi lekem olmuştu canım devamı da gelmedi batımdan bir gün önce de negatifti testim bugün gecikmemin 3.günüüHangi kanama acaba bende de bugün lekelenme oldu da
Sende iyi ki varsin kuzum sağlıkla kucağına alEvett sizde benimle beraber hissettiniz taa oralardannAllah razı olsun yazarım mutlakaaa
iyi ki varsınızz
Allahımmm umutlanmalı mıyım 8 gün varmış benim deAdetime 4 gün kala parmak ucum kadar koyu pas renginde kahverengi lekem olmuştu canım devamı da gelmedi batımdan bir gün önce de negatifti testim bugün gecikmemin 3.günüü![]()
Ayy bir yıldır neredeyse burayı takip ediyorum neler araştırmadım neler okumadım ki. Hep diyordum birgün burda bana da böyle şeyler söylenir mi bende hamileyim diyebilecek miyim diyordumSende iyi ki varsin kuzum sağlıkla kucağına al![]()
Ne renkti nasıl bişeydi. Ben şuan yalancı pozitif mi diye korkuya girdim. Hastaneye de gidemiyorum eşim kahvaltıya gelecek yetişemeyebilirim ona. Gelip gitsin öyle gidip kan vericem. Süroriz yapmak istiyorum onaAllahımmm umutlanmalı mıyım 8 gün varmış benim de
Mutluluğun daim olsun canım ben bu ay hepimiz için güzel oldu çok şükür inşallah sağlıkla devam ederAyy bir yıldır neredeyse burayı takip ediyorum neler araştırmadım neler okumadım ki. Hep diyordum birgün burda bana da böyle şeyler söylenir mi bende hamileyim diyebilecek miyim diyordumKurban olduğum Rabbimden umut kesilmez gerçekten ne zaman doğru zamansa o zaman oluyor . Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin. Bizde sağlıkla kucağımıza alalım İnşallah. Bu ayın 19u yıldönümümüz daha ağustosa girmeden hep içimdeydi o kadar istiyordum ki eşime vereceğim hediye bebeğimiz olsun. Çok şükür bin şükür nasip etti Rabbim
![]()