Super anneler 2013

Ayy kac kat serdin yerin kiz öyle hic üsenmedinmi geri kim toplayacak diye
Bebisine de gecmis olsun canim bende benim ki hasta olucak diye korktum dün ama sükür birseyi yok gibi.. Neyse hosgeldin buarada ben simdilik kaciyorum grszz

hosgeldin canim cok cok gecmis olsun insallah cok cabuk atlatir bende kendi doktoruma uyuz oluyorum hic birsey sormama izin vermiyor sadece kontrol gunlerinde ancak bes dk dinleyebilyior gicik oliyorum ama benim degisme sansimda yok ne yazikki turkiyedeki doktorlara hayranim bu yuzden
bakiciya gelince yuhh diyorum pes diyorum cok fazla teklif ettigin halde kabul etmemis

ohh ohh hersey bebisler icin butun evi isgal alitina aldilar rwesmen dimi

Elais beyle yine gezmelerden geldik o elinde milupanin ince uzun olan ekmegi var onu kemiriyor bende ona tarhana yapicam simdi sonra geliriiim

ohh oh afiyet olsun kuzucuma ya dilay uyandi bizimde ne yedirsem diye dusunuyorum bende:44: kalkip bir corba yapcam iyi olcak

kizlar topigimiz ismi degismii gözümüz aydin neyse simdi corba yapiyorum bende dilaya sonra bizim karnimizida doyurup gelcem yine grs

Bende bunu begenmistim aslin da ilk ama yorumlar güzel degildi hizli sürünce iyiymis ama yavas yavas yürüdügün de cok zor dönüyormus tekerli onun icin digerine karar verdim, sen ne diyorsun peki bununla ilgili?

taliayla nevsehir konusunda daha önce konuşmuştuk.seninlede hemşeri sayılırız.bakarsın türkiyeye tatile geldiğinizde görüşürüz.olsun sporla alakan var ve emininm çok tecrübe edinmişsindir.

Mümkün olursa neden olmasin seve seve görüsürüz :) sen hic aksaraya gittinmi peki?

Mutfagin tezgahi bulasik dolu, elias yediklerini un haline getirmis halinin üstü berbat durum da birde heryer de oyuncaklari var :26:
Pispisliyorum simdilik biran önce uyusa bari pilim bitti bugün yine

bugün ilgilenemedim sizinle ((
Alışveriş vs felan vardı
Özledim sizi.geve görüşürüz byeee

Mutfagin tezgahi bulasik dolu, elias yediklerini un haline getirmis halinin üstü berbat durum da birde heryer de oyuncaklari var :26:
Pispisliyorum simdilik biran önce uyusa bari pilim bitti bugün yine

sadece mutfak değil salon, yatak odası, denizin odası her yer her yerde.denizim uyudu ben hala buralarda.
gidip uyusana be kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…