- 19 Ekim 2009
- 2.409
- 64
- 363
bende geldiiimmm
ya şu işten bi türlü aramadılar bugün arıcaklardı.olacaksa olsun olmayacaksa olmasın ay of böyle arada kalmak beni çok sıkıyor.
daha bakıcı bulacazbizim apartmandaki hatun burnundan kıl aldırmıyor 1000tl yi beğenmedi sanırsam :)) napim kendi bilir...
bugün dr a gittik çakmak taki erdem hastanesine gidiyoruz bir kaç defadır. orası bizim kitleye hitap etmiyor eğitim seviyesi çok düşük aileler geliyor ağırlıkla, dr larda onları paket yapıp gönderiyor.e tabi biz ardı ardına soruları hazırladık sorduk aldığımız cevaplar tatmin etmiyor. dr sürekli aynı şeyleri söylüyor zaten onları internettende buluyorum.
neyse denizimin enfeksiyon kapmış antibiyotik verdi.şurup vs... şimdilik iyiyiz çok şükür.
ben naptım biliyomusunuz salona diğer odadan ikinci halı getirdim üstüne yorganlar yaydım, üstüne de pikeler koydum attım bebişimi üstüne yuvarlana döne bi hal oluyor :) bize yürüyecek yer kalmadı tabi ama napalım elimiz mecbuur :) şimdi keyfine diyecek yok
burcuuuu kulakların çınlasın bacım hehehhee
bende geldiiimmm
ya şu işten bi türlü aramadılar bugün arıcaklardı.olacaksa olsun olmayacaksa olmasın ay of böyle arada kalmak beni çok sıkıyor.
daha bakıcı bulacazbizim apartmandaki hatun burnundan kıl aldırmıyor 1000tl yi beğenmedi sanırsam :)) napim kendi bilir...
bugün dr a gittik çakmak taki erdem hastanesine gidiyoruz bir kaç defadır. orası bizim kitleye hitap etmiyor eğitim seviyesi çok düşük aileler geliyor ağırlıkla, dr larda onları paket yapıp gönderiyor.e tabi biz ardı ardına soruları hazırladık sorduk aldığımız cevaplar tatmin etmiyor. dr sürekli aynı şeyleri söylüyor zaten onları internettende buluyorum.
neyse denizimin enfeksiyon kapmış antibiyotik verdi.şurup vs... şimdilik iyiyiz çok şükür.
ben naptım biliyomusunuz salona diğer odadan ikinci halı getirdim üstüne yorganlar yaydım, üstüne de pikeler koydum attım bebişimi üstüne yuvarlana döne bi hal oluyor :) bize yürüyecek yer kalmadı tabi ama napalım elimiz mecbuur :) şimdi keyfine diyecek yok
burcuuuu kulakların çınlasın bacım hehehhee
Elais beyle yine gezmelerden geldik o elinde milupanin ince uzun olan ekmegi var onu kemiriyor bende ona tarhana yapicam simdi sonra geliriiim
canım bizde de var aynı arabadan ama henuz kızım kullanamıyor
dilaya çok şaşırdım ben zaten oğlumda yurutec kullanmadım doktor
tavsiyesiyle ama kızımda arada bindiriyorum . ben 9 aylıkken yürümüşüm
bu arada annem hep söyler aslında yurutece binen çocuklar
emeklemeyi öğrenemiyor bu yuzden de bacak kasları gelişmiyor
bende almanyadan almıştım ama şimdi tr de var biraz pahalı ama güzel bir oyuncak
bizim ki bu yüzden almanca konuşuyor :)))
bak bu bizimki Eki Görüntüle 936036
taliayla nevsehir konusunda daha önce konuşmuştuk.seninlede hemşeri sayılırız.bakarsın türkiyeye tatile geldiğinizde görüşürüz.olsun sporla alakan var ve emininm çok tecrübe edinmişsindir.
ohh oh afiyet olsun kuzucuma ya dilay uyandi bizimde ne yedirsem diye dusunuyorum bende:44: kalkip bir corba yapcam iyi olcak
Mutfagin tezgahi bulasik dolu, elias yediklerini un haline getirmis halinin üstü berbat durum da birde heryer de oyuncaklari var :26:
Pispisliyorum simdilik biran önce uyusa bari pilim bitti bugün yine
Ee ne yedirdin dilosa yedimi tabi oda var
Topiğimizin yeni ismi hayırlı olsun
yesil bomba yaptim yedirdim koca bir tasi corbayi yedi
sadece mutfak değil salon, yatak odası, denizin odası her yer her yerde.denizim uyudu ben hala buralarda.
gidip uyusana be kadın
yesil bomba yaptim yedirdim koca bir tasi corbayi yedi
o ne ki yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:44:
bu yüzden aaa yı uzattım :))))))
- "Yazmış olduğunuz Mesaj öngörülenden az karakter içeriyor. Öngörülem en az karakter 15 adettir."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?