Ervaya mama yedirdim. Zorla
Yaa tika basa 5-6 kaşık yedi
Şimdi de ağlıyor sinirlerim zıplama yaptı
Ervaya mama yedirdim. Zorla
Yaa tika basa 5-6 kaşık yedi
Şimdi de ağlıyor sinirlerim zıplama yaptı
Selam.. Topiginiz hayirli olsun mervik,
kiz yemiyorsa zorlama belki toktur :26:
Anaaa kim gelmiş hoşgeldin canım benim sağolasınSelam.. Topiginiz hayirli olsun mervik,
kiz yemiyorsa zorlama belki toktur :26:
esra bitmedimi su dizi hala
mervede kayboldu
Hala uyanigim diziyi de sirf 40 dksini izleyebildim elias aglayip durruyor ikide bir ne olduysa yine bugün bu cocuga kaka yapmis ona agliyor uyanip uyanip diye hemen degistirdim kakasi cok fazla balgamli ne bu simdi ya
Esra usutmus olabilir kakası sumuksu ise
Yada değişik bir şey yedin mi
Bilmiyorum kizlar ya karnibahar veriyorum 2 gündür ilk defa bugün bir ara gögsün de hiriltida vardi nefes alip verirken sirf 3-5 dk kadar sonra bitti sabaha kadar uyu uyan böyle devam etmez umarim zira aklim cikicak artik 24 saat huzursuz bir bebege yetisemiyorum okadar akilli uslu cocuga bihaller oldu bu hafta yaa
Aaa Hoşgeldin canım ben seni diğer topikten hatırlıyorum
Fazla aktif değildin ama nixkini hatırlıyorum nasılsın iyimisin
Suan yine sagi solu dagitmiyorlar buna ragmen gece yataga girdigim de ne kadar cok yoruldugumun farkina variyorum ozaman nasil yetisiriz bilmiyorum :) evet 10 gün var aramiz da ilk cocuktu sanirim seninde demi? Emeklemeye falan basladimi kizin canim
ay sonunda gelebildim ya cok sükür bugun catladim resmen ancak bir kac kez bakip cikmakla yetindim yazamadim buraya
butun gun annem vardi bugun yazmistim daha öncede o gitti pc acamadim sinir oldum iyice
neyse kavusturana sükürler olsun nasilsiniz bakalim
aramiza yeni ksiiler gelmis HOSGELDINIZ diyorum herkese benims.. nikli arkadasi bende diger taraftan hatirliyorum ismini göruyordum asagida hosgeldin tekrardan
Hala uyanigim diziyi de sirf 40 dksini izleyebildim elias aglayip durruyor ikide bir ne olduysa yine bugün bu cocuga kaka yapmis ona agliyor uyanip uyanip diye hemen degistirdim kakasi cok fazla balgamli ne bu simdi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?