Super anneler 2013

Ervaya mama yedirdim. Zorla
Yaa tika basa 5-6 kaşık yedi
Şimdi de ağlıyor sinirlerim zıplama yaptı

esra bitmedimi su dizi hala

mervede kayboldu

Hala uyanigim diziyi de sirf 40 dksini izleyebildim elias aglayip durruyor ikide bir ne olduysa yine bugün bu cocuga kaka yapmis ona agliyor uyanip uyanip diye hemen degistirdim kakasi cok fazla balgamli ne bu simdi ya

Esra usutmus olabilir kakası sumuksu ise
Yada değişik bir şey yedin mi

Hala uyanigim diziyi de sirf 40 dksini izleyebildim elias aglayip durruyor ikide bir ne olduysa yine bugün bu cocuga kaka yapmis ona agliyor uyanip uyanip diye hemen degistirdim kakasi cok fazla balgamli ne bu simdi ya

ay canim insallah önemli birsey degildir yedigi birsey dokunmustur belki hemen kötüye yorma:)

ay bende sana yazcatim simdi tvde izledim cocuklarda dil konusunda konusulyiordu evde sadece turkce konusulan cocuklar daha cok basarili oluyor diyor

Bilmiyorum kizlar ya karnibahar veriyorum 2 gündür ilk defa bugün bir ara gögsün de hiriltida vardi nefes alip verirken sirf 3-5 dk kadar sonra bitti sabaha kadar uyu uyan böyle devam etmez umarim zira aklim cikicak artik 24 saat huzursuz bir bebege yetisemiyorum okadar akilli uslu cocuga bihaller oldu bu hafta yaa

ay canim insallah devam etmez önemli birseyi yoktur hiriltida gecmis burnu flnda tikali degilse sorun yoktur merak etme karnibahar dokunmus olabilir

Hırıltı önemli değil ama niye balgam gibi
Ayaklarından usutmus olabilir
Çorap giydir 2 kat felan

Gerçi bi bi doktor kakası kanlı değilse sorun yok demişti ama
Ne derece doğru bilemiyorum
Esra geçmez ise eğer bi gayta tahlili yaptırirsib

kizlar ben bugun dilayin yatagini kademesini indirdim alirken sorun olmuyorda uyuduktan sonra yatirirken zorlanacak sanirim biraz:26: orta kademesi olmayan bir yatak tercih etmisim hangi akla uyduysam

Aaa Hoşgeldin canım ben seni diğer topikten hatırlıyorum
Fazla aktif değildin ama nixkini hatırlıyorum nasılsın iyimisin

teşekkür ederim mervecim iyiyim sen nasılsın.evet diğer topikte aktif değildim sizler çok samimiydiniz sizleri okumak daha eğlenceli geliyodu

aynen o zaman daha çok yorulacağız.evet ilk çocuk.suan emeklemiyo dediğn gibi oda oda yürümek istiyo hep ayakta durmak istiyo.bide geri geri gidiyo

hoşbuldum talia

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…