- 19 Ekim 2009
- 2.409
- 64
- 363
aynen o zaman daha çok yorulacağız.evet ilk çocuk.suan emeklemiyo dediğn gibi oda oda yürümek istiyo hep ayakta durmak istiyo.bide geri geri gidiyo
canım geçmiş bence karnıbahardandır üzülme
taliaa kizina almisti yürütec degil ama daha cok hosuma gidiyor benim zaten basindan beri yürütece karsiyim bir iki hafta icin de böyle birsey almak istiyorum ben Türkiyede de vardir sanirim aynisindan ona tutunarak kendi durur bu sayede hem adim atmayida ögrenmeye baslar eger bulabilirsen orda sana da tavsiye ederim.. Ben 7 aylikken emeklemisim babasi 9 aylikken hic emeklemeden yüreyr baslamis bakalim oglus hangimize cekicek bu konuda, suan da bizde de emeklemeye dair birsey yok genel de hep geri geri gidiyoruz ayni sekil de :)
evet geçen gün butikbebede vardı ilk arabam.aslında bende araştırıyorum kullanışlı bi şeye benziyor.fiyatıda uygundu.yürütec biz almıştık ama doktorumuz bindirmeyin o kendi halleder dedi o günden beri bindirmiyorum.
ne güzel sizinkiler hatırlıyolar bizimkiler tam şu aylıkken şunu yaptınız diyemiyolar bakalım bekleyip göreceğiz.
şunu duymuştum geri geri giden bebekler daha çabuk yürüyorlarmış ne kadar doğru bakalım:44:
a bu arada sanada günaydın.zor bi gece geçirmişsin fırsat buldukça uyumaya çalış.
taliaa kizina almisti yürütec degil ama daha cok hosuma gidiyor benim zaten basindan beri yürütece karsiyim bir iki hafta icin de böyle birsey almak istiyorum ben Türkiyede de vardir sanirim aynisindan ona tutunarak kendi durur bu sayede hem adim atmayida ögrenmeye baslar eger bulabilirsen orda sana da tavsiye ederim.. Ben 7 aylikken emeklemisim babasi 9 aylikken hic emeklemeden yüreyr baslamis bakalim oglus hangimize cekicek bu konuda, suan da bizde de emeklemeye dair birsey yok genel de hep geri geri gidiyoruz ayni sekil de :)
evet geçen gün butikbebede vardı ilk arabam.aslında bende araştırıyorum kullanışlı bi şeye benziyor.fiyatıda uygundu.yürütec biz almıştık ama doktorumuz bindirmeyin o kendi halleder dedi o günden beri bindirmiyorum.
ne güzel sizinkiler hatırlıyolar bizimkiler tam şu aylıkken şunu yaptınız diyemiyolar bakalım bekleyip göreceğiz.
şunu duymuştum geri geri giden bebekler daha çabuk yürüyorlarmış ne kadar doğru bakalım:44:
a bu arada sanada günaydın.zor bi gece geçirmişsin fırsat buldukça uyumaya çalış.
Tsk ederim canim.. Ben yürütec almaya aslin da cok hevesliydim hatta annem almis bize getirmeyi bekliyordu terapistimiz sordugum da kesinlikle hayir deyince vazgectim gercekten hic bir doktor tavsiye etmiyor artik. Hatirlama konusuna gelince bizde de anne baba hic hatirlamiyor ikimizinkini de babaneler söyledi esim de bende ilk torun oldugumuz icin farkli bir hevesten dolayi bu yasa gelmisler ama cok güzel hatirliyorlar :)
Sen nerelisin bu arada keske daha önceleri de yazip muhabbete dahil olsaymisin niye mahrum biraktin bizi sohbetinden :)
çok teşekkür ederim.daha önceleri çok dahil olamadım sizler çok samimiydiniz sanki sizleri okumak daha eğlenceli geliyodu.düşüncen içinde saol.bu arada ben konyalıyım ama işlerimizden dolayı nevşehirde yaşıyoruz.eşimde bende burada öğretmeniz.
sen viyanadaydın sanırım.spor eğitmeniydin.
Taliaa da nevsehirli ben aksarayliyim konya bize yakin her izine gelisim de mutlaka gelir etli ekmek yerim :) nevsehirde de kuzenlerim falan cok
Ben malesef spor egitmeni degilim canimsadece spor salonun da calisiyordum isim tam olarak sporla alakali olmasa da sadece cok uzun zaman diyetisyen-antrenörlerle falan is arkasi oldugumdan haliyle minik tecrübeler edindim hepsi okada..
taliayla nevsehir konusunda daha önce konuşmuştuk.seninlede hemşeri sayılırız.bakarsın türkiyeye tatile geldiğinizde görüşürüz.olsun sporla alakan var ve emininm çok tecrübe edinmişsindir.
Eki Görüntüle 935291
Cok saol canim ins o yüzdendir ilk defa vermistim dün ve önce ki gün
canım bizde de var aynı arabadan ama henuz kızım kullanamıyor
dilaya çok şaşırdım ben zaten oğlumda yurutec kullanmadım doktor
tavsiyesiyle ama kızımda arada bindiriyorum . ben 9 aylıkken yürümüşüm
bu arada annem hep söyler aslında yurutece binen çocuklar
emeklemeyi öğrenemiyor bu yuzden de bacak kasları gelişmiyor
bende almanyadan almıştım ama şimdi tr de var biraz pahalı ama güzel bir oyuncak
bizim ki bu yüzden almanca konuşuyor :)))
bak bu bizimki Eki Görüntüle 936036
ay nedendir bilmem izmiri hic merak etmiyorum ya en son görmek istedigim yerlerden biri herhaldemesela van diyarbakir urfa antep oralari bile daha cok merak ediyorum tatile gidecek olsak tercihimiz bu defa kesin antalya olcak cocuklarda orayi istiyor
en cok gitmek istedigim yer istanbul tek basima gezdim ama cocuklarla gezmek istiyorum en cok
yok canim ya bizim tr ye gelmemiz herhale yine bir bes alti yili buluray insallah okadar surmezz bu yil degilsede seneye tekrar gelmek istiyorum
Esra koşu bandı mı var sizde
Taliaa soru mu gördün mü dilay kaç numara ayakkabı giyiniyor ben alcam ervaya ayakkabı küçük geliyor artık 17-18 var evde
19-20 görmedim hiç yok mu öyle bir ayakkabı numarası
20-21 büyük geliyor
aa olabilir canım neden merak etmiyorsun ki bana gezme olsun yeter ayakkabımı giymeden koşarım herhalde
benim evde hep 17 - 18 numara var 5 çift hepsi kaldı elimde olmuyor şimdi ev çok sıcak giydiremiyorum dışarıda da tulumdan
canim ya biliyorsunuz ben bayadir yuturece bindiriyordum dilayi cokta seviyordu onun icinde gezmekten memnundu emeklemiyecek diye korktum bende yere atmaya basladim artik dilayi bir kac gun icinde de emeklemeye baslari gerci surunur sekilde gidiyor ama olsun oda iiyi benim icin bu aylarda normal zaten simdi dizlerinin uzerine kalkiyor kedi gibi emeklemeye calisiyor.
yani dilay hem yurutecte hemde emeklemeye basardi hatta yurumeyi bile barsardi diyebilirim adimlarini cok guzel atiyor insallah cok cabukta yururalmanyadan aldiigni bilmiyordum almanca konusmasi tuhafina gitmemismiydi yada oglunda almanca kelimeleri kaptimi ondan merak ettim:44:
ayy ne güzel bizim kız hiç emeklemice herhaldeatıyorum yere kazma gibi oturuyor
düşüncee ağlıyoralmanca komik geliyor ona gülüyor tabi o kadar para verip birde almanca konuşmması hele ki tr de garip oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?