Super anneler 2013

o ne ki yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:44:

• "Yazmış olduğunuz Mesaj öngörülenden az karakter içeriyor. Öngörülem en az karakter 15 adettir."
bu yüzden aaa yı uzattım :))))))

ay bende ne yazdin öyle diye bakiyorum canim yesil bomba koydum benim yaptigim corbabin adini
hemen veriim tarifi

1 tane pirasa orta buyuklukte
yarim kabak
2-3 kök ispanak yapraklarini aldim ben sadece
pirasayi ve kabagi dograyip biraz zeytin yagla kavurdum icine ispanaklarida ekleyip 2.5 su bardagi su ekledim
icine iki kasik irmik ekledim pisirdim birza koyu kivam olsun diye nisasta ekledim bir kasikta pistikten sonra blendardan gecirip yedirdim ayila baila yedi benim kiz

Benim icli köfte vardi hani bilirsiniz meshur oldu iyice bir 15 kisiye vermisimdir tarifini sanirim

tarifi diğerlerinin yanına kopyaladım.sırayla denicem artık hangisini beğenirse.çok imreniyorum böyle yedi diyenlere.
benimki iki kaşık yerse biz bayram yapıyoruz.bak canım sıkıldı yine...
neyse kızlar yatıyorum ben çok erken kalkıcaz sabah...

canım bende hızlı dönmesinden şikayetçiyim aslında biraz daha sert olmalı. çocuk ayakta duramıyor. sanki yurumeyi öğrenmiş bebekler için yapılmış.

Burcu sen birde neden almanyaya geldin tekrar döndün kuzum ?

canım eşimin işi dolayısı ile bir süre kaldık. sonra bazı iş teklifleri gelsede ona ben kalmayı göze alamadım. aslında benimki orda doğup büyümüş ünv. de dönüş yapmışlar

ay canim ya insallah senin kizinda yemeye baslar kiz dilayda hepsini yemiyor gecen yogurt corbasi yaptim yemedi pirinc sevmiyor sanirim :44: bende deneye deneye sevdigini yapmaya calsiyorum simdilik favorumiz bu corba oldu iyi geceler canim allah rahatlik versin yarin grs insallah

ayy bi balon şişirdik azıcık bişi yumuşacık oldu benim kız elinden düşürmedi buugün onu
bilseydim önce yapardım bir de kırmızı sürekli gözü onda

saat 4 te uyanmıştı hala uyutamadım yaa
aayy çıldıriciiiim

çınladı zaten hemen geldiimm
hoşgeldin kızz sana kısaca moon demek istiyorum sen evi naptın kız öyle
bende yakında kum havuzu kurmayı düşünüyorum

ayy bi balon şişirdik azıcık bişi yumuşacık oldu benim kız elinden düşürmedi buugün onu
bilseydim önce yapardım bir de kırmızı sürekli gözü onda

ayy ne guzel hosuan gitti demekki ay dilayda uyudu cok sükür insallah uyanmaz geri

bin lirayı beğenmedi miiii
kız getir ben bakarım

ay dimi cok fazla denizkizindan hatirliyorumda onun komsududa bakiyor haftada kac gun bakiyor yalniz unuttum 500tl demistide herkes cok demisti sanirim 400 e fln baktiyor du:44:

hehee bende bakarim bende

Elias tamamen uyudu simdi sirada mutfakta ki birikmis bulasik,evi toplama ve spor var

ayyy uyudu geldim

400 tl de çokk az değil mi yaa
bizim sitede 600 tl falan

ayyy uyudu geldim

400 tl de çokk az değil mi yaa
bizim sitede 600 tl falan

yaa benim hafizam cok iyi degildir ynalisda hatirlamis olabilirim ama cok fazla olmadiigini iyi hatirliyorum bride baktigi gunler ve saatler cok degildi o yuzden sanirim

hosgeldin canim gözün aydin seninde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…