o ne ki yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:44:
bu yüzden aaa yı uzattım :))))))
- "Yazmış olduğunuz Mesaj öngörülenden az karakter içeriyor. Öngörülem en az karakter 15 adettir."
ay bende ne yazdin öyle diye bakiyorum canim yesil bomba koydum benim yaptigim corbabin adini
hemen veriim tarifi
1 tane pirasa orta buyuklukte
yarim kabak
2-3 kök ispanak yapraklarini aldim ben sadece
pirasayi ve kabagi dograyip biraz zeytin yagla kavurdum icine ispanaklarida ekleyip 2.5 su bardagi su ekledim
icine iki kasik irmik ekledim pisirdim birza koyu kivam olsun diye nisasta ekledim bir kasikta pistikten sonra blendardan gecirip yedirdim ayila baila yedi benim kiz
Bende bunu begenmistim aslin da ilk ama yorumlar güzel degildi hizli sürünce iyiymis ama yavas yavas yürüdügün de cok zor dönüyormus tekerli onun icin digerine karar verdim, sen ne diyorsun peki bununla ilgili?
Mümkün olursa neden olmasin seve seve görüsürüz :) sen hic aksaraya gittinmi peki?
Burcu sen birde neden almanyaya geldin tekrar döndün kuzum ?
tarifi diğerlerinin yanına kopyaladım.sırayla denicem artık hangisini beğenirse.çok imreniyorum böyle yedi diyenlere.
benimki iki kaşık yerse biz bayram yapıyoruz.bak canım sıkıldı yine...
neyse kızlar yatıyorum ben çok erken kalkıcaz sabah...
ben geldim, ben geldim, süper anneler
bende geldiiimmm
ya şu işten bi türlü aramadılar bugün arıcaklardı.olacaksa olsun olmayacaksa olmasın ay of böyle arada kalmak beni çok sıkıyor.
daha bakıcı bulacazbizim apartmandaki hatun burnundan kıl aldırmıyor 1000tl yi beğenmedi sanırsam :)) napim kendi bilir...
bugün dr a gittik çakmak taki erdem hastanesine gidiyoruz bir kaç defadır. orası bizim kitleye hitap etmiyor eğitim seviyesi çok düşük aileler geliyor ağırlıkla, dr larda onları paket yapıp gönderiyor.e tabi biz ardı ardına soruları hazırladık sorduk aldığımız cevaplar tatmin etmiyor. dr sürekli aynı şeyleri söylüyor zaten onları internettende buluyorum.
neyse denizimin enfeksiyon kapmış antibiyotik verdi.şurup vs... şimdilik iyiyiz çok şükür.
ben naptım biliyomusunuz salona diğer odadan ikinci halı getirdim üstüne yorganlar yaydım, üstüne de pikeler koydum attım bebişimi üstüne yuvarlana döne bi hal oluyor :) bize yürüyecek yer kalmadı tabi ama napalım elimiz mecbuur :) şimdi keyfine diyecek yok
burcuuuu kulakların çınlasın bacım hehehhee
ayy bi balon şişirdik azıcık bişi yumuşacık oldu benim kız elinden düşürmedi buugün onu
bilseydim önce yapardım bir de kırmızı sürekli gözü onda
ayy ne guzel hosuan gitti demekki ay dilayda uyudu cok sükür insallah uyanmaz geri
bin lirayı beğenmedi miiii
kız getir ben bakarım
gözün aydın canım dur bi uyutup geliyim iyice çıldırdı artık
Elias tamamen uyudu simdi sirada mutfakta ki birikmis bulasik,evi toplama ve spor var
Elias tamamen uyudu simdi sirada mutfakta ki birikmis bulasik,evi toplama ve spor var
ayyy uyudu geldim
400 tl de çokk az değil mi yaa
bizim sitede 600 tl falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?