Super anneler 2013

sende de üniformalı aşkı var demekki
ben sana yazdım öbür taraftan mesleğini

Yok hayatim aksine üniforma yikamaktan biktim iyice evlendigimiz de bilgisayar üzerine meslek yapiyordu iste onu bitirdi diplomasini aldi bana asker olmak daha cok yakisir sanirim diye gitti askerlige basladi seninkinin isi dr cok iyi masallah canim babam o dedigin markanin delisi sen merkezdemi kaliyordun? Kültür parkin yanin da bir alisveris merkezi vardi unuttum ismini onun terasinda cok oturup kahve ictim ben kiz

Sağolun kızlar
Burcu salı gidiyorum. Anneme
GuNler geçmiyor

merkezdeyim canım ben ayy evet park site avm
gelince beraberde içeriz inşş. siz bu yıl gelmeyi düşünüyormusunuz
gerçi talia ve senin ailende orda o yuzden burda napcaksınız ki amaan benim annemde yanımda olsa kalırdım orda

burcu canim masallah kiz ne cok geziyorsun sende ohhh ohh bol bol gez dolas
çocuktan kendimi soyutlamışım hep sosyal hayattan
yarın davet etti arkadaşlar akşam da doğum gunu partisi var sabahtanda anneme kahvaltıya gitcem

Esroş Sağol canım şifayi nerden kaptm bilmiyorum ki

Ahh bende gezecek kapı bulamıyorum((((
Burcu da maşallah bi günde üç kapı geziyor

esra spor yaptın mı
ben gidiyorum şimdi başliciimm
sanırım artık gelemem kocam da amma chat ci oldun diyor
kıskandı zaarr

Annemgil Mersinde
Cezerye getireyim mi size
Amanun memeniz şişmesun

anneem mersinde hava ne güzeldir şimdii
kız naptın sen memem şişerse bu sefer sensin sebebi
paket yaptır hayatım geçerken bırakırsıın neyle gitcen

Burcu kız demenya şişerse.gercekten çok üzülürüm((
Uçakla gidcem inşallah ativeririm sana kaparsin sende havadan

Evet canim aile burda orda amca dede falan var sirf 2012 de gezecek yer bulamiyordum orda acaip bunalmistim o siralar tanissak ne olurdu kiz su meshur ihlarayi cok merak ediyorum biryer daha vardi o civarlar da hatirlayamadim bir gidip gezmek kismet olmadi ya

size kokulu kokulu seda sayan öpücüüğü gönderiyorum
(gecenin bu saatinde psikopat mıyım neyim)
iyi geceler

Mümkün olursa neden olmasin seve seve görüsürüz :) sen hic aksaraya gittinmi peki?[/QUOTE]

bende çok isterim.bu arada aksarayı özellikle gezmek için gitmedim ama nevsehirden konyaya giderken gelirken hep içinden geçiyoruz.bu arada elias nasıl oldu

canım sen bir gel ben seni görülmemiş butun güzellikleriyle tanıştırırım
selime, ıhlara, belisırma, biz çok severiz doğayı .. ayy sen kaç yaşında gittin ki hiç kısmet olmadı mı gezmek oraları

mervecim sanada geçmiş olsun.şimdiki grip feciymiş.babamda şu an grip hiç öyle olmamıştı bi kaç günde atlatırdı bu defa bayağı sürdü.umarım bebişine bulaştırmadan iyileşirsi.

bu arada süper anneler daha hoş olmuş..

bu akşam yemekli misafirlerim vardı.onları az önce gönderdik bende bi evi toplayım yatayım yorulmuşum.herkese iyi geceler.

Mümkün olursa neden olmasin seve seve görüsürüz :) sen hic aksaraya gittinmi peki?

bende çok isterim.bu arada aksarayı özellikle gezmek için gitmedim ama nevsehirden konyaya giderken gelirken hep içinden geçiyoruz.bu arada elias nasıl oldu[/QUOTE]

Huysuzlugumuz son sürat devam ediyor cnm uyuttum bir saatten fazla olmustu simdi yatagin icin de saga sola döner döner mizildaniyor ben de basin da pispislayip duruyorum.. Sen uyuttunmu kücük kuzuyu sizin uykunuz nasil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…