Canım bence çok güzeller Dilayin beşiğinin yan korumalıklari Güle güle kullansn minik kuşumkiz iste o kargo gelene kadar ben catliyorummbirde dokusu nasil kalitesi nasil dokunmadan almak cok icime sinmiyor mesela dilayin yataginin kenarliklarini siparis vermistim hic guzel degillermis bol bol duruyor
Canım bence çok güzeller Dilayin beşiğinin yan korumalıklari Güle güle kullansn minik kuşum
Senin pc nanay galiba talia((
İnşallah bozulmaz canın
ay öyle galiba ya insallah bozulmazdilayda uyumadi icerde babasi ugrasiyor ama sanirim beceremiyecek uyutmayi
Kız senin eşin baya baya yardımcı olmaya çalışıyo sana heee maşallah
heheh öyle öylee canii basindan atmaya calisti ya bakti ise yaramiyor aldi iceri gittidilay da benle konusuyor suan ya dilay diyorum heeh heeh diyor hic uyumaya niyeti yok
ya off pc im kapaniyor ikide bir yasinir oldum
kiz esra sende karar ver bana hangi isimle seslenecegineen iyisi burda talia de sen bence:44:
İyi geceler kızlar,
Demin de yazdım . Yazdıklarım silindi;(
Benim uyku eğitimi pek iyi gitmiyor. Dün gece çok uyandı benim bıdık. Çoğunda emzirdim. Uykuya dayanamadım.
Ama gündüz pışpışlayarak uyuttum. Pışpış da 1 saate yakın sürüyor. Esra senin de başlarda uzun sürüyordu di mi? Süresi be zaman kısaldı?
Merve , Talia uyumadı mı daha sizin kızlar? Siz nasıl uyutuyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?