Super anneler 2013

kiz iste o kargo gelene kadar ben catliyorumm birde dokusu nasil kalitesi nasil dokunmadan almak cok icime sinmiyor mesela dilayin yataginin kenarliklarini siparis vermistim hic guzel degillermis bol bol duruyor
Canım bence çok güzeller Dilayin beşiğinin yan korumalıklari Güle güle kullansn minik kuşum

esra kiz bizim burda yakinda yani zara yok bende netten bakmak hic aklima gelmedi öyle yerlere aliskin olmayinca

paylastiklarin cok hosuma gitti weste ve pembe ceket bayildim

ya off pc im kapaniyor ikide bir ya sinir oldum

kiz esra sende karar ver bana hangi isimle seslenecegine en iyisi burda talia de sen bence:44:

Senin pc nanay galiba talia((
İnşallah bozulmaz canın

Kız senin eşin baya baya yardımcı olmaya çalışıyo sana heee maşallah

heheh öyle öylee canii basindan atmaya calisti ya bakti ise yaramiyor aldi iceri gitti dilay da benle konusuyor suan ya dilay diyorum heeh heeh diyor hic uyumaya niyeti yok

İyi geceler kızlar,
Demin de yazdım . Yazdıklarım silindi;(
Benim uyku eğitimi pek iyi gitmiyor. Dün gece çok uyandı benim bıdık. Çoğunda emzirdim. Uykuya dayanamadım.
Ama gündüz pışpışlayarak uyuttum. Pışpış da 1 saate yakın sürüyor. Esra senin de başlarda uzun sürüyordu di mi? Süresi be zaman kısaldı?
Merve , Talia uyumadı mı daha sizin kızlar? Siz nasıl uyutuyorsunuz ?

heheh öyle öylee canii basindan atmaya calisti ya bakti ise yaramiyor aldi iceri gitti dilay da benle konusuyor suan ya dilay diyorum heeh heeh diyor hic uyumaya niyeti yok

Ouyyy ne tatlı bal bal valllaaaa senle konuşuyo demek
Kız olsun yardım ediyor baksana
Benimki uyudu kaçıncı uykusunda

Melahat canım uyumadı bizim kızlar
Ervanın niyeti yok daha uyumaya
Şekerleme yaptı 10 dakika saat 10 gibi o yüzden olsa gerek
Bizim uyku duzenimiz berbat hiç sorma:)))
Ama salamak yok bizde memede uykuya dalıyor
Çok sıkısrsam salliyorum

ya off pc im kapaniyor ikide bir ya sinir oldum

kiz esra sende karar ver bana hangi isimle seslenecegine en iyisi burda talia de sen bence:44:

tamam kiz sultan derim bundan sonra

Canim sabirli ol biraz bizde de basta cok uzun sürüyordu bir saati buldugu oluyordu ama sadece birkac gün sürdü ondan sonra 10-20 dk arasin da uyumaya alisti, ben yan cevirip pispislaya baslayinca hemen uyku arkadasini kucaklayip gözlerini kapatiyor ara sira acip bakip tekrar kapatiyor bu sekil de uyuyor, eger uzun zamandir deniyorsan uyku egitimini ve hala bir degisiklik yoksa bence zorlama, her bebek farkli pozisyon da uyuyabiliyor mesela taliaanin kizi omzun da pispislayarak uyuyor, stress yapma kendine oldugu kadar

Elias 20:00 da uyudu iki defa uykusu hafif acilip mizildandi ama pispislayarak devam uyuttum 4 saattir uyuyor sabaha dogru 4-7 arasi acikip uyanir

ay yok beceremdi yine uyutmayi ya uyutum yatagina biraktim geri uyandi

melahat hosgeldin canim bende pispisliyarak uyutmaya calsiyorum omzuma yatiriyorum genelde o sekilde cok seviyor uyumayi

Email adresim kk dan gelen özel mesajla dolup duruyor ya yokmu bunu kapatmanin bir yolu

Taliaa esin bakiyormus iste cnm ne güzel :) uyur heral de birazdan

Oyamert diger tarafta daha önce görmüsmüydüm acaba hatirlayamadim hic haziran annesi degil sanirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…