Super anneler 2013

ben geldimmmm kizim uyandi ya uyutmaya calistim uyumadi geri uyutmasin beni diye kahkahalar atiyor

oo masallah konuklarimiz cogalmis hosgeldiniz

Oo ciddimisin ucarak gelirim kiz bende dogayi cok severim
Ben cocukken geldim 10 yasin da fln belki vardim o süre icin de sirf 2 defa tekrar gelmek kismet oldu iste osürr icinde de hep istanbul,tokat,amasya vs.. Gibi yerlerdeydik

bende çok isterim.bu arada aksarayı özellikle gezmek için gitmedim ama nevsehirden konyaya giderken gelirken hep içinden geçiyoruz.bu arada elias nasıl oldu

Huysuzlugumuz son sürat devam ediyor cnm uyuttum bir saatten fazla olmustu simdi yatagin icin de saga sola döner döner mizildaniyor ben de basin da pispislayip duruyorum.. Sen uyuttunmu kücük kuzuyu sizin uykunuz nasil?[/QUOTE]

evet Allah'a sükür uyudu.bu günlerde yeni huyu yatıyo dalıyo bi süre sonra uyanıyo emzik veriyorum ağzına kabul ediyo ama ağlıyo benide istiyo yanına, iyice dalana kadar böyle devam ediywo.gecede bi kaç kez kalkıyo karnını doyuruyo.sabahta 7 gibi kalkıyo.

Oo ates almaya geldin yani bugünlük iyi geceler ohalde sana birara uzun uzun muhabbet ederiz ama borcun olsun

Huysuzlugumuz son sürat devam ediyor cnm uyuttum bir saatten fazla olmustu simdi yatagin icin de saga sola döner döner mizildaniyor ben de basin da pispislayip duruyorum.. Sen uyuttunmu kücük kuzuyu sizin uykunuz nasil?

evet Allah'a sükür uyudu.bu günlerde yeni huyu yatıyo dalıyo bi süre sonra uyanıyo emzik veriyorum ağzına kabul ediyo ama ağlıyo benide istiyo yanına, iyice dalana kadar böyle devam ediywo.gecede bi kaç kez kalkıyo karnını doyuruyo.sabahta 7 gibi kalkıyo.[/QUOTE]

Bizde de ayni bu sekil de son birkac gündür yarim saat bir saat uyuyor uyanip agliyor oturup bir 10-15 dk pispisliyorum babasini da istemiyor illaki ben pispislicam, allah bize kolaylik versin

Sağol canikom benim
Yorulmuşsundur şimdi sende iui uykular iyi dinlenmeler

benimszr ay ben geldim sen gidiyormusunn ya ask olsun neyse hadi kiyamadim yorgunmusun artik yarin aksam grs insallah gunduz cok vaktim olmuyor benimde iiy geceler allah rahatlik versin

yok canim tekrar gitmedim carsiya cumartesi gun awm ye gitmeyi dusunuyorum odaki C&A daah buyuk ve daha cok cesit bulunuyor belki orda buyuk bedenini bulabilirim insallahh cok isterim onu almayi

Netten siparis versene cunda dan orda kesin vardir istedigin beden

Netten siparis versene cunda dan orda kesin vardir istedigin beden

aaa bak kiz onu iyi hatirlattin bende bakim demistim geri unuttum ya su internetten alisverisi bir sevedim ya
ay halbuki indirim kuponlarimda vardi gctimiki acaba suresi:44: tuhh gitti kuponlar

Esra Cezerye havuç ve kuru üzüm ezmesi Hindistan cevizine bulanıp yeniliyor

Taliaa iki alışverişinde heyecanı ayrı
İnternette aldığında kargoyu bekliyoirsyn heyecanla
Gidip mağazadan almakta başka canlı canlı dokunup akmak

Taliaa zaraya nite hic bakmiyorsun sen cok kokos seyler var orda hemde suan winterschlussverkauf ta hepsi bak mesela bunlari ben cok bgendim fiyatlari da cok uygun suan 15 euro elbise 9 euro

Taliaa iki alışverişinde heyecanı ayrı
İnternette aldığında kargoyu bekliyoirsyn heyecanla
Gidip mağazadan almakta başka canlı canlı dokunup akmak

kiz iste o kargo gelene kadar ben catliyorumm birde dokusu nasil kalitesi nasil dokunmadan almak cok icime sinmiyor mesela dilayin yataginin kenarliklarini siparis vermistim hic guzel degillermis bol bol duruyor

50. Sayfa kutlaması yapmak istiyorum hadiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…