canım sen bir gel ben seni görülmemiş butun güzellikleriyle tanıştırırım
selime, ıhlara, belisırma, biz çok severiz doğayı .. ayy sen kaç yaşında gittin ki hiç kısmet olmadı mı gezmek oraları
bende çok isterim.bu arada aksarayı özellikle gezmek için gitmedim ama nevsehirden konyaya giderken gelirken hep içinden geçiyoruz.bu arada elias nasıl oldu
mervecim sanada geçmiş olsun.şimdiki grip feciymiş.babamda şu an grip hiç öyle olmamıştı bi kaç günde atlatırdı bu defa bayağı sürdü.umarım bebişine bulaştırmadan iyileşirsi.
bu arada süper anneler daha hoş olmuş..
bu akşam yemekli misafirlerim vardı.onları az önce gönderdik bende bi evi toplayım yatayım yorulmuşum.herkese iyi geceler.
Huysuzlugumuz son sürat devam ediyor cnm uyuttum bir saatten fazla olmustu simdi yatagin icin de saga sola döner döner mizildaniyor ben de basin da pispislayip duruyorum.. Sen uyuttunmu kücük kuzuyu sizin uykunuz nasil?
Sultan ne yaptin aldinmi begendigin manteli dilosa
Sağol canikom benimmervecim sanada geçmiş olsun.şimdiki grip feciymiş.babamda şu an grip hiç öyle olmamıştı bi kaç günde atlatırdı bu defa bayağı sürdü.umarım bebişine bulaştırmadan iyileşirsi.
bu arada süper anneler daha hoş olmuş..
bu akşam yemekli misafirlerim vardı.onları az önce gönderdik bende bi evi toplayım yatayım yorulmuşum.herkese iyi geceler.
yok canim tekrar gitmedim carsiya cumartesi gun awm ye gitmeyi dusunuyorum odaki C&A daah buyuk ve daha cok cesit bulunuyor belki orda buyuk bedenini bulabiliriminsallahh cok isterim onu almayi
Netten siparis versene cunda dan orda kesin vardir istedigin beden
Taliaa iki alışverişinde heyecanı ayrı
İnternette aldığında kargoyu bekliyoirsyn heyecanla
Gidip mağazadan almakta başka canlı canlı dokunup akmak
Esra Cezerye havuç ve kuru üzüm ezmesi Hindistan cevizine bulanıp yeniliyor
50. Sayfa kutlaması yapmak istiyorum hadiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?