Melahat canım uyumadı bizim kızlar
Ervanın niyeti yok daha uyumaya
Şekerleme yaptı 10 dakika saat 10 gibi o yüzden olsa gerek
Bizim uyku duzenimiz berbat hiç sorma:)))
Ama salamak yok bizde memede uykuya dalıyor
Çok sıkısrsam salliyorum
ay yok beceremdi yine uyutmayi ya uyutum yatagina biraktim geri uyandi
melahat hosgeldin canim bende pispisliyarak uyutmaya calsiyorum omzuma yatiriyorum genelde o sekilde cok seviyor uyumayi
Benimki de kucağımda çabuk dalıyor ama yatağında uyusun istiyorum . Çünkü her uyandığına kucağımda rahatlatmamı ister oldu
Bende gittim bugün değişik mamalardan aldım
Off başlarım organigine kimyasalina zehir değil ya elbet ne yapayım:26:
tamam kiz sultan derim bundan sonra
Canim sabirli ol biraz bizde de basta cok uzun sürüyordu bir saati buldugu oluyordu ama sadece birkac gün sürdü ondan sonra 10-20 dk arasin da uyumaya alisti, ben yan cevirip pispislaya baslayinca hemen uyku arkadasini kucaklayip gözlerini kapatiyor ara sira acip bakip tekrar kapatiyor bu sekil de uyuyor, eger uzun zamandir deniyorsan uyku egitimini ve hala bir degisiklik yoksa bence zorlama, her bebek farkli pozisyon da uyuyabiliyor mesela taliaanin kizi omzun da pispislayarak uyuyor, stress yapma kendine oldugu kadar
Melahat canim bence 11 de uyuyup 3 gibi uyaniyorsa emzir anne sütü mamaya göre cok daha cabuk sindiriliyor biliyorsun o zamanla kendisi gece beslenmesini azaltir.. Ben her iki saatte bir fln uyaniyor saniyordum veya benim dedigim gibi onun uyanacagi saatten 15-20 dk önce kadar uykusun da emzirmeye devam et
Bende gittim bugün değişik mamalardan aldım
Off başlarım organigine kimyasalina zehir değil ya elbet ne yapayım:26:
sonunda gelebildim uyudu cok sükür babasi ondan önce uyud horul horul yani yine uyutamadi dilayi yok onu beceremiyor hala
ay gunduz uyukusu sasti benim kizin iki gundur ondan gece uykusuda bozuldu yoksa bu saate uyuyor olurdu coktan:44:
melahat canim ya ben de yataginda uyutmaya alistiramadim alisacaginida sanmiyorum kucagimda uyutup yerine koymakta kolayima geliyor sanirim:44: yaa öncede yataginda pispis yapmak icin iki bukluk egilyordum simdi daha bir dibe indirdik hic pispislayamam yatagindan bel agrisindan ölüyorum zatio yuzden yapamam onu
Tamam canım. Aslında belli olmuyor ama genelde çok sık uyanmıyor . İşte kucağa alışınca 2-3 gece çık sık uyandı. Ben de hemen müdahale ettim pışpışa başladım
Melahat canim bence 11 de uyuyup 3 gibi uyaniyorsa emzir anne sütü mamaya göre cok daha cabuk sindiriliyor biliyorsun o zamanla kendisi gece beslenmesini azaltir.. Ben her iki saatte bir fln uyaniyor saniyordum veya benim dedigim gibi onun uyanacagi saatten 15-20 dk önce kadar uykusun da emzirmeye devam et
Bence uykusu gayet iyi :) eliasta 8 de mama icio yatiyor 12 de ben uyurken veriyorum 4-7 arasi acikip tekrar uyaniyor anne sütü alirken pispisla uyuttugum halde her 2-3 saatte uyaniyordu birde gündüz beslenmesi de cok önemli ne kadar iyi doyarsa gece uykusu okadar kaliteli olur diyorlar
Ay evet doğru söylüyorsun. Benim üst kademede ona rağmen boynum tutulmuş bugün;(
bizde dün indirdik artiok ayaklaniyor baya senin oglun nasil kalkiyormu eger kalkmaya basladiysa dizlerine fln sende indirsen iyi olur bence gerci dedigim gibi ozaman pis pis olayi cok zor olur
Esra milupa vardı kavanoz maması almadım hipp bulabilirsem inş ondan alacam
Talia kaşık maması ve devam sütü aldım milupa aldım
Tahilli kuş üzümlü bakalım heyecanlıyım yiyecek mi acaba yarın kakahvaltıdyapcam
Hic sorma yalan ua bence o zEhir şeyi satışları engellemek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?