Super anneler 2013

Oyy inşallah düzelir ya. Eğer emme saatiyse memede uyumasını engellemiyorum.ama acıkmamışsa ve ben uykuya dayanabiliyorsunuz pışpışlıyorum.doktorumuz çalışmayacaksan memede uyumasının zararı yok dedi. Ama bizim doktor rahat bi doktor.

Bende gittim bugün değişik mamalardan aldım
Off başlarım organigine kimyasalina zehir değil ya elbet ne yapayım:26:

ay yok beceremdi yine uyutmayi ya uyutum yatagina biraktim geri uyandi

melahat hosgeldin canim bende pispisliyarak uyutmaya calsiyorum omzuma yatiriyorum genelde o sekilde cok seviyor uyumayi

Benimki de kucağımda çabuk dalıyor ama yatağında uyusun istiyorum . Çünkü her uyandığına kucağımda rahatlatmamı ister oldu

Benimki de kucağımda çabuk dalıyor ama yatağında uyusun istiyorum . Çünkü her uyandığına kucağımda rahatlatmamı ister oldu

Sürekli kokunu istiyor olabilir canim, masajcimiz bana gün icinde giydigin kazak ceket ne olursa yatarken onun yatagin da kafasina yakin biryere koy uyandigin da kokunu alip devam uyursa kokuna alistigi icin ama hala uyumayip aglarsa kucaga alismistir demisti

Çok olmadı aslında 3. Günümüz tam olarak. Ahh ah istanbulda ben zaten pışpışlıyorum. Uyuyordu benim güzel oğlum da .burada daha çabuk uyuduğunu keşfedip ,kucağıma aldım birkaç gün hemen alıştı sıpa)inşallah alışır. Peki sen geceleri de inat edip hep poşpışladın mı? Ben de 8 gibi uyuttum. 11 de uyandı, emzirdim. 3 gibi uyanır normalde. Uyandığında pışpışlamam lazım di mi?emzirmemem gerek.

Melahat canim bence 11 de uyuyup 3 gibi uyaniyorsa emzir anne sütü mamaya göre cok daha cabuk sindiriliyor biliyorsun o zamanla kendisi gece beslenmesini azaltir.. Ben her iki saatte bir fln uyaniyor saniyordum veya benim dedigim gibi onun uyanacagi saatten 15-20 dk önce kadar uykusun da emzirmeye devam et

sonunda gelebildim uyudu cok sükür babasi ondan önce uyud horul horul yani yine uyutamadi dilayi yok onu beceremiyor hala

ay gunduz uyukusu sasti benim kizin iki gundur ondan gece uykusuda bozuldu yoksa bu saate uyuyor olurdu coktan:44:

melahat canim ya ben de yataginda uyutmaya alistiramadim alisacaginida sanmiyorum kucagimda uyutup yerine koymakta kolayima geliyor sanirim:44: yaa öncede yataginda pispis yapmak icin iki bukluk egilyordum simdi daha bir dibe indirdik hic pispislayamam yatagindan bel agrisindan ölüyorum zati o yuzden yapamam onu

Tamam canım. Aslında belli olmuyor ama genelde çok sık uyanmıyor . İşte kucağa alışınca 2-3 gece çık sık uyandı. Ben de hemen müdahale ettim pışpışa başladım

Bende gittim bugün değişik mamalardan aldım
Off başlarım organigine kimyasalina zehir değil ya elbet ne yapayım:26:

ne mamasi aldin canim sen devam sutumu biberon tutmuyorya erva ondan sordum kavanoz mamasini diyorsan ay canim bukadar incelemeye gerek yok gercekten ben onlarin okadar sagliksiz olduklarini dusunmuyorum evde kendim yapiyorum yapamadigim zamanlarda onu veriyorum rahat ediyorum en azindan hemde dilay icin degisik bir lezzet oluyor

Ay evet doğru söylüyorsun. Benim üst kademede ona rağmen boynum tutulmuş bugün;(

Tamam canım. Aslında belli olmuyor ama genelde çok sık uyanmıyor . İşte kucağa alışınca 2-3 gece çık sık uyandı. Ben de hemen müdahale ettim pışpışa başladım

Bence uykusu gayet iyi :) eliasta 8 de mama icio yatiyor 12 de ben uyurken veriyorum 4-7 arasi acikip tekrar uyaniyor anne sütü alirken pispisla uyuttugum halde her 2-3 saatte uyaniyordu birde gündüz beslenmesi de cok önemli ne kadar iyi doyarsa gece uykusu okadar kaliteli olur diyorlar

emzirme diyince ya yine aklima geldi üzülüyorum dilay gece emmesini de birakti iyice emmiyor artik hic versem bile agliyor mama istiyor disten dir dedim ama degil birakti iyice sanada bunu sorcaktim
sen doktora gittinya sordunmu bunu emzirmeyi birakti bebegim bunun icin sut kesmek icin olac fln verdimi

Evet canım. Senin en son adet olunca sütün azalmıştı. Sonra tamamen gitti mi?

Ay evet doğru söylüyorsun. Benim üst kademede ona rağmen boynum tutulmuş bugün;(

bizde dün indirdik artiok ayaklaniyor baya senin oglun nasil kalkiyormu eger kalkmaya basladiysa dizlerine fln sende indirsen iyi olur bence gerci dedigim gibi ozaman pis pis olayi cok zor olur

Esra milupa vardı kavanoz maması almadım hipp bulabilirsem inş ondan alacam

Talia kaşık maması ve devam sütü aldım milupa aldım
Tahilli kuş üzümlü bakalım heyecanlıyım yiyecek mi acaba yarın kakahvaltıdyapcam
Hic sorma yalan ua bence o zEhir şeyi satışları engellemek için

Şok şok şok şok
Erva 130 ml mama icti
İlk defa tabi kaşıkla verdim
Başladık ek gıdaya galiba
Yarın Corbaya felan başlayım
Dünyalar benim oldu

Ohh bee memelerim yeri öpecekti nerdeyse emzirmekten

hadi bakalim insallah yer kus uzumlu sert gelmezmi ya daha böyle irmikli birsey alsaydin keske ilk olarak insallah yerde sende rahat edersin kavanozlarida dene mutlaka bende hic yememesinden onlari yemesini tercih ederim ay ne zehiri ya ben bbuyuk kizimi onlarla besledim öyle kendim evde birsey yapmasini bilmezdim ki :44:akil verende yoktu napim oglumda yedi ama o cok yemedi onu emziriyordum doyuyordu yeterli geliyordu herhalde ona:44:sonrada devam sutu icmeye basladi cidden o pek yemezdi halada öyle ya cok istahsiz bir cocuk cok zorlardim mumkun degil yediremezdim cikarirdi birde ustelik dilayin masallahi var onlara bakarak herseyi yemek istiyor ama ona yapilandan cok bizim yediklrimiz cazip geliyor ona hamburger lahmacun gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…