tiksinme ifadesimi hahaha o neki ne ya bizde zerresi yokne blursa emiyor
Maşallah diyeyim. Allah a şükür yetiyor sanırım.
kızlar şimdili iyi geceler sonra gelebilirsem gelirim yine
ay hepsi ayni bunlarinAy benimki de öyleağzına götürmediği birşey yok.
Talia , Dilay profil resminde neyde oturuyor? Bumbo koltuk mu o mama sandalyesi mi?
Melahat masallah, ins uzun süre emzirirsin rabbim daha da artirsin ins
Pc e gecmistim baba ogul uyudular diye size yazdiktan sonra arkama bir baktim eluas bey yüz üstü kafayi kaldirmis pc e bakiyormus meger korkulugu da tek eliyle asagi cekio indirmis birden göz göze gelince kafayi yataga vura vura cirpiniyor birde sevinip kuzum benim :) ben oh uyudu diye sevinirken kim bilir kac dk izledi beni.. Suan pispisliyorum ins uyur hemen
Melahat masallah, ins uzun süre emzirirsin rabbim daha da artirsin ins
Pc e gecmistim baba ogul uyudular diye size yazdiktan sonra arkama bir baktim eluas bey yüz üstü kafayi kaldirmis pc e bakiyormus meger korkulugu da tek eliyle asagi cekio indirmis birden göz göze gelince kafayi yataga vura vura cirpiniyor birde sevinip kuzum benim :) ben oh uyudu diye sevinirken kim bilir kac dk izledi beni.. Suan pispisliyorum ins uyur hemen
ay hepsi ayni bunlarin
mama sandalyesi canim o koltuktan almadim ben gereksiz gördum ve o da cok saglikli degilmis ayni yürütec gibi hic farkli yok yani eger almayi dusunuyorsan söyleyim dedim
Gözümün önüne getirdim de çok komik ya) yerim onu ben
aslında çok komikler . Ama insan bazen komikliklerini ile göremiyor. Hele yorgunsa .
bunlar cok afacan ya birde caktirmiyorlar biliyorlarya sonunda uykuya dalmak varay isir benim icin bir sunun yanaklarini ya cok canim cekti valla
Taliaa cnm alisverise gidince benim icin landliebe'nin yesil kapakli ve 3,8 yagli olan cam sisede ki yogurduna bakarmisin bir tarihi ne kadar uzun süre.. Burda yok gerekirse almanyaya giden birine siparis vericem
Yok canım almayacağım. Çok küçük o . Bizimkinin bacakları anasına çekmiş kalın. Oraya sığmaz zaten
Ama başka sandalyemiz var. O neden zararlıymış ki.
Olduuu sen dilayin yanaklarini iyice bir isir gel bende isirayim
Bunu cnm tam yogurt mayasi bu.. Eki Görüntüle 938409
aaa kiyamadi suna bak yaa kiz dilay uyuyor simdi ki ben isiriyorum ya zatenama tabi öyle koparir gibi degil kiz cok tatli oluyorlar
tamam canim yazini eksik okumusum sonradan fark ettim ki zatenbunlami mayaliyorsun sen aaa ben hic denememsitm bak birsey daha duydum ben turk yogurtlariyla mayaliyordum onlarlada guzel tutuyor buda iyi fikirmi he deneyim bunu bende
Alti üstü 60 kilosun hic inanmam kalin bacaklarinaa :))
Kiyamadim tabi :)onun birde üst disi patladi hem alttakiler hemde üstteki cok fena isiriyor ama ben ona kiyamiyorum iste :) ama bazan okadar sebeklik yapiyor ki alip icime sokasim geliyor ayi yavrusunu severken bogup öldürürmüs ya hani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?