Super anneler 2013

:26::26: nerdeyse hic birsey yemiyormus ya, cokmu gec basladin acaba burda 4. ayda liste veriyorlar corbayla baslatip daha gec olursa ilerde ek gidayi yemezler diye

5. ayda bi heves kaşık mamalarını denedim çeşit çeşit hala dolapta duruyor müzelik
sebze püresi denedim öğüre öğüre bi hal oldu...
kavanoz mamalarını yedirdim aç bıraka bıraka...
meyve püresi suyu falan eh işte oda tatlı diye sanırım.

hele muhallebi... içine pekmez koyuyorum ı ıhhh...
mutfak kimya laboratuvarı gibi oldu... ben üzüldükçe eşim yemiyorsa zorlama diyor ama böyle nereye kadar?
dr da gelişimi iyi sorun etme diyor.bu kadarda olmazki.bi gün mucize olacakta güzelce yiyecek diye bekliyorum.
nerde yanlış yapıyorum, anlamıyorum...

Oooooo baya iş halletmissin bugün mis gibi olmuştur valla ev mutfak sen dilay ellerine sağlık canmcm
Çok güldüm yaaa ne fenasim seeeennnnn
Artık geceleri gelmeyecek misin

Selam kızlar,nasılsınız?
Ben yine uyku eğitimciye soru soracağım. Esra uyku arkadaşını gece de başlarda yanına koyuyor muydun? Sanki uyanınca oynayıp uykusu açılır gibime geliyor.
Moonletter doktor iyi diyorsa sorun yoktur. İllaki yiyecek ileride. Obez olmasından iyidir.

Elias biray ne emdi nede herhangi birsey yedi deli olmustum cok zor oluyor gercekten anliyorum seni neredeyse hic birsey yemiyormus sen kasigi agzina uzattigin da kendi istegiyle acmiyirsa hic ugrasma zirlama bencd yoksa kötü birseymis gibi benimseyip istrmiyor daha da kötü oluyor, ins kisa sure de istahi acilir belki öyle bir zamandasiniz suan büyüme atagi gibi.. Ogluma bir damla su icirebilmek icin on takla atiyorduk simdi kendisi alustirma bardagiyla 50-100 ml iciyor sürekli

Moonletter peki sen bebeğini emziriyor musun
Benimki fazla emmek istiyor
Hasta oldu huyu değişti bugün neler yaptım çöpe gitti
Ne zaman yiyecekler acaba

teşekkür edrim ilk defa duydum 2-3 defa çekilmesi gerektiğini.umarım iştahsız çocuklarımız olmaz.

Sevecekmi verdigin de bana da yazarsin yarin :) ins sever

Bizim ki 4. aydan beri hep kucagin da veya hemen kolunun altin da oluyor bazan uykulu uykulu kulaklariyla falan oynuyor evet :) birde verdigin uyku arkadasi yataktan hic disari cikmayacak hep uyuyan ve uyumayi seven bir arkadas olmasi lazim yani onu sirf uyuturken kucagina verirsin zamanla da alisip onu gördügün de uyuyacagini anliyor :)
Nasil birsey tercih ettin peki uyku arkadasi olarak ?

Bende yeni çözdüm hehehe çokta güldüm kendime

Bende cok düsündüm ama cidden cok gereksiz ya bir avuc suyu doldursam ne doldurmasam ne onun icine

kızlar bu sabah kötü bi haber aldım.kuzenimin 1.sınıfa giden oğlu var.bugün onun lösemi olduğunu öğrendim.şuan hastanede.çok aağladım üzüldüm dua ediyorum lütfen iyileşmesi için sizlerde dua edermisiniz.aklıma getirmemeye çalışıyorum o yüzden sürekli bi şeylerle uğraşıyorum ama olmuyo.

Rabbim biran önce yardimcisi olsun sagligina kavussun insallah aklima geldikce dua ederim ben.. Ailesi de cok üzgündür suan, bu hastaligi yenebilen cok fazla cocuk var buda onlardan birisi olur ins allahin izniyle

Off çok etkilendim kim bilir anne babası nr haldedir ahh ahh Rabbim şifa versin
Allah bizim yavrularımız ı esirgesin

Rabbim biran önce yardimcisi olsun sagligina kavussun insallah aklima geldikce dua ederim ben.. Ailesi de cok üzgündür suan, bu hastaligi yenebilen cok fazla cocuk var buda onlardan birisi olur ins allahin izniyle

evet hepsi çok üzgünler .inşallah iyileşecek.duan için çok teşekkürler

Buraya fotoğraf nasıl ekleniyor? Çekmiştim fotoğrafını ekleyeyim. Aslında uyku arkadaşı olanlardan vardı bezden . Ama istanbulda kaldı.

Eklentiler

• $image.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 44

İnşalalh iyileşir. Benim kuzenim de23 yaşındayken olmuştu. Maşşalah atlattı. Şu an çok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…