:26::26: nerdeyse hic birsey yemiyormus ya, cokmu gec basladin acaba burda 4. ayda liste veriyorlar corbayla baslatip daha gec olursa ilerde ek gidayi yemezler diye
Allah Allah .bebek sıkış sıkış zormuş yaa
Canim biliyorsundur belki ben yine de hatirlatayim ne yaparsan yap kiyma 2-3 defa cekilmis olmasi lazim ins sever istahsiz cocukla ugrasmak insani her acidan cok zorluyor
Bebegi kendi küvetin de yikiyor buna da suyuyla bezini doldurup yanimiza aliyormusuz canim
Oooooo baya iş halletmissin bugün mis gibi olmuştur valla ev mutfak sen dilayay insallah olmam belirtisi yok sadece uykulu uykulu halim var tek sanirim dinlenemiyorum uykumu alamiyorum gece uyuyamadigim icinohh ohh afiyet olmustur insallahh
ay evet ya ne cabuk buyuyor bunlar kocaman oldular hemen ben bebek kalmasini cok istiyordum halbuki. benim kizda inadina gelisimini artiyor ileriye dogru masallahi var
oyyy masallahh masallah baya tombulmus o demekki obez fln degildir insallahh:44:
ay canim ya sorma mutfaga bir girdim cikamadim bugun sonra da carsaflari degistirdim attim makineye dilayi yikadim kendim banyo yaptim esime diyorumki aritk pc ye girebilirmiyimo da saskin saskin bakip aaa izinmi aliyorsun sen diyor öküz
ee uyaniklik yapim dedim simdi izin almadan gircem laf sayip durcak yien pc basina gectinde söylede böylede diye en iyi böyle izin al kafan rahat olsun dimi
kendimi seviyorum cok akilliyim
Bebegi kendi küvetin de yikiyor buna da suyuyla bezini doldurup yanimiza aliyormusuz canim
5. ayda bi heves kaşık mamalarını denedim çeşit çeşit hala dolapta duruyor müzelik
sebze püresi denedim öğüre öğüre bi hal oldu...
kavanoz mamalarını yedirdim aç bıraka bıraka...
meyve püresi suyu falan eh işte oda tatlı diye sanırım.
hele muhallebi... içine pekmez koyuyorum ı ıhhh...
mutfak kimya laboratuvarı gibi oldu... ben üzüldükçe eşim yemiyorsa zorlama diyor ama böyle nereye kadar?
dr da gelişimi iyi sorun etme diyor.bu kadarda olmazki.bi gün mucize olacakta güzelce yiyecek diye bekliyorum.
nerde yanlış yapıyorum, anlamıyorum...
teşekkür edrim ilk defa duydum 2-3 defa çekilmesi gerektiğini.umarım iştahsız çocuklarımız olmaz.
Selam kızlar,nasılsınız?
Ben yine uyku eğitimciye soru soracağım. Esra uyku arkadaşını gece de başlarda yanına koyuyor muydun? Sanki uyanınca oynayıp uykusu açılır gibime geliyor.
Moonletter doktor iyi diyorsa sorun yoktur. İllaki yiyecek ileride. Obez olmasından iyidir.
Bende yeni çözdüm hehehe çokta güldüm kendime
kızlar bu sabah kötü bi haber aldım.kuzenimin 1.sınıfa giden oğlu var.bugün onun lösemi olduğunu öğrendim.şuan hastanede.çok aağladım üzüldüm dua ediyorum lütfen iyileşmesi için sizlerde dua edermisiniz.aklıma getirmemeye çalışıyorum o yüzden sürekli bi şeylerle uğraşıyorum ama olmuyo.
kızlar bu sabah kötü bi haber aldım.kuzenimin 1.sınıfa giden oğlu var.bugün onun lösemi olduğunu öğrendim.şuan hastanede.çok aağladım üzüldüm dua ediyorum lütfen iyileşmesi için sizlerde dua edermisiniz.aklıma getirmemeye çalışıyorum o yüzden sürekli bi şeylerle uğraşıyorum ama olmuyo.
Rabbim biran önce yardimcisi olsun sagligina kavussun insallah aklima geldikce dua ederim ben.. Ailesi de cok üzgündür suan, bu hastaligi yenebilen cok fazla cocuk var buda onlardan birisi olur ins allahin izniyle
Off çok etkilendim kim bilir anne babası nr haldedir ahh ahh Rabbim şifa versin
Allah bizim yavrularımız ı esirgesin
İnşalalh iyileşir. Benim kuzenim de23 yaşındayken olmuştu. Maşşalah atlattı. Şu an çok iyi.
Sevecekmi verdigin de bana da yazarsin yarin :) ins sever
tamam yazacağım umarım sever
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?