Super anneler 2013

HTML:
Buraya fotoğraf nasıl ekleniyor? Çekmiştim fotoğrafını ekleyeyim. Aslında uyku arkadaşı olanlardan vardı bezden . Ama istanbulda kaldı.

Oyuncak güzel canim ama bence uyku arkadasi olarak biraz daha büyük ve rahatlikla sarilabilecegi bisey al cünkü alistiktan sonra 2-3 yasina kadar hep ister, bunun bacaklara falan daha cok oynamak isteyebilir uyyku arkadasi cok fazla dikkatini cekmeyen sarilabilecegi yumusak birsey olsun nacizane tavsiyem

Bak mesela bizim ki böyle :) tavsan.. Bacaklari aciliyor yüz üstü yatar gibi oglusta tam ortasindan kucaklayip uyuyor

O zaman istanbul a gidince haftaya alıştıracağım.bu konudaki deneyimlerinden faydalanmak güzel.
Dün gece 1 di sanırım pışpışlayarak uyuttum.2,30 da uyandı emzirdim. Sonraki uyandığında pışpısladım mı emzirdim mi hatırlamıyorum en son 7 de kalktı emzirdim. 9 a kadar oynadık . 9 da uyuttum.uzun sürdü uyutmam. 1,5 saat uyudu. 2 de pışpışladım. Hemen uyudu ama 40 dakika. Sonra 5.30 da çok uykusu geldi. 20 dakika sürdü. 40 dakika uyudu. Zaten az uysunistedim. En son 8 de uyuttum. Biraz önce de rüya öğünü verdim. Nasıl sence?
Pışpışlama süresi uzunca daha uzun uyuyor sanki. Var mı öyle bir şey?

kizlar bu ne ise yariyor allah askina ya her yerde karsima cikiyor bebek yikama kabi diyor bunun neresiyle nasil yikanir 7 ay oldu hala anlamiyorum
Eki Görüntüle 938263

büyükte degil en fazla 20-30 cm

sonun da anladim meger bir tarafa su dolduruyor diger tarafa yikayagin bezi koyuyormussun cok gereksizmis

ben yazcaktim sen bulmussun zaten daha dogru sekilde söyle adlandiralim günlük bebek silme kabi yabancilar yikamak yerien silmeyi daha cok tercih ediyorlarya gunluk, birde yeni dogdugunda silinmesi gerekiyor buda onun icin kullaniliyor sanisrsam
Oooooo baya iş halletmissin bugün mis gibi olmuştur valla ev mutfak sen dilay ellerine sağlık canmcm
Çok güldüm yaaa ne fenasim seeeennnnn
Artık geceleri gelmeyecek misin

hehe evet canim baya is halletim sayilir ya bir saat önce ben buraya gelcektim koltukta sizip kalmisim resmen ay ne bu uyku hali buugn bendeki anlamadim gitti:44: hehehe yok canim kim benmi gelmiyecem kim demis onu ya

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz bakalim gecmisi tmm okudum desem yalan olur valla atlaya atlaya gectim:26:

birde moon yazmis yogurt corbasi yapip yine yedirmeyi basaramamis kizinacok uzuldum iinsallah yer
meyveli muhallebiyi denedinmi acaba bak onu dilay bayila bayila yiyor

Yok malesef ben uzun da pispislasam kisada pispislasam gunduz uykusu tas catlasa 45 dk bazan cok nadir 1,5 saat uyur.. Sizin düzeniniz gayet iyi bence sadece rüya ögünün de eger kendisi uyanip aglamiyorsa 1 saat daha gec ver

Pardon canim burda saat bir saat geri de oraya göre simdi fark ettim böyle iyi rüya ögünü saati :)

Yok malesef ben uzun da pispislasam kisada pispislasam gunduz uykusu tas catlasa 45 dk bazan cok nadir 1,5 saat uyur.. Sizin düzeniniz gayet iyi bence sadece rüya ögünün de eger kendisi uyanip aglamiyorsa 1 saat daha gec ver

Uyanmadı aslında ama bacaklarını kaldırıp kaldırıp indirdi. Uyanacak herhalde diye verdim.

Yine gereksiz birsey :) mis gibi sicak suyun icine sokup yikamak varken ne diye silicem türkceye cevirince cok farkli anlamlar cikiyor cogu seyde :)

Hosgeldin pc oturmussun bugun birara niye gittin geri

yerim len ben seni ne guzelde sarilmiss tavsancuguna dilayinda pembe tavsani var ama sarilmak yerine agiza göturmeyi tercih ediyor

Tesekkür ediyoruz canim, bizd ebazan kulaklarini emmeye calisyir tadini alinca tiksinip birakiyoruz birde tiksinme ifadesi var ki :))

Uyanmadı aslında ama bacaklarını kaldırıp kaldırıp indirdi. Uyanacak herhalde diye verdim.

Sütün iyimi peki dence tamamen doyuyormudu?

Yine gereksiz birsey :) mis gibi sicak suyun icine sokup yikamak varken ne diye silicem türkceye cevirince cok farkli anlamlar cikiyor cogu seyde :)

Hosgeldin pc oturmussun bugun birara niye gittin geri

evet bencede gereksiz ben eve geldigimizin ertesi gun yikadim mis giib oldu silerek hic temiz olmuyor

ay evet canim ya gelmistim dilay durmadi pc sarji cikti kapandi bende geri gelmedim dilayi uyutana kadar dedim filim izledim o bitincede koltukta sizmisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…