Kiz burda olsa ahh keskee ama sirf mavi kapakli olani var o fazla güzel degil.. Bu yogurt birde yine landliebe'nin 3,8 yagli sütü var onunla yapinca tas gibi yogurt oluyor hemde tadi digerlerine göre daha iyi..
Sen sanırım 167 diydin di mi) peki son kilon kaç?
Ben 157 e 60 kilo . Durum vahim . Her gece artık yemek yemeyeceğim diyorum. Hiçbir değişiklik yok. Önceden belim inceydi en azından. Şimdi ooo...
aaaa ciddimisin bak neler ögreniyorum dahalandliebe nin her ürünü burda yakimizda yok realde fln ancak bulabiliyorum sütüne bakim bir yarin gidersem alim ordan deneyim hemen bende cok tesekkür ederim bilgilendirdigin icin caniskom
Aksamlari 1 saat spir yapiyorum biliyorsundur dün sabah ac karnina tartildim 59,7 ciktim ilk baslar da cok hizli verdim ama simdi azar azar gidiyor bende bacaklarimdan sikayetciyim üst tarafini kalin buyorum zaten olan yag hep oraya toplais sanki üst tarafim da birsey yok.. Aksamlari yogurdu seviyorsan aciktikca yogurt ye, bir kac gün israrla gece yemeyi birakip azda olsa kilo kaybettigini görsen hirs yapip gaza gelirsin aslin da
merve nereye kayboldu yine ya ben geldim o gitti
Aslında versem hırs yapacağım doğru söylüyorsun da. Değişik bir psikoloji içindeyim . Oğlum uyuduğunda yemek yemem lazım gibi hissediyorum. Sanki açlıktan öleceğim)Sinirlensem yiyorum. Uyumasa yiyorum. 8 aylıknamile fotoğrafıma bakıyorum kollarım daha ince , yüzüm daha küçük. Bütün kilom karnımda. Zaten aynı kilodayım şaka gibi;((
Ben yatıyorum kızlar. Gözlerim kapanıyor. İyi geceler size...
Bende onu soracaktim kocisi dün ervayi uyuttuya bugün karsiligini aliyordur belki
Sultan bende cikiyorum simdilik elias bir uyuyuo bir uyaniyor yine
Bekledim epey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?