Super anneler 2013

Kiz burda olsa ahh keskee ama sirf mavi kapakli olani var o fazla güzel degil.. Bu yogurt birde yine landliebe'nin 3,8 yagli sütü var onunla yapinca tas gibi yogurt oluyor hemde tadi digerlerine göre daha iyi..

aaaa ciddimisin bak neler ögreniyorum daha landliebe nin her ürünü burda yakimizda yok realde fln ancak bulabiliyorum sütüne bakim bir yarin gidersem alim ordan deneyim hemen bende cok tesekkür ederim bilgilendirdigin icin caniskom

Sen sanırım 167 diydin di mi) peki son kilon kaç?
Ben 157 e 60 kilo . Durum vahim . Her gece artık yemek yemeyeceğim diyorum. Hiçbir değişiklik yok. Önceden belim inceydi en azından. Şimdi ooo...

Aksamlari 1 saat spir yapiyorum biliyorsundur dün sabah ac karnina tartildim 59,7 ciktim ilk baslar da cok hizli verdim ama simdi azar azar gidiyor bende bacaklarimdan sikayetciyim üst tarafini kalin buyorum zaten olan yag hep oraya toplais sanki üst tarafim da birsey yok.. Aksamlari yogurdu seviyorsan aciktikca yogurt ye, bir kac gün israrla gece yemeyi birakip azda olsa kilo kaybettigini görsen hirs yapip gaza gelirsin aslin da

Real bayagi büyük evet orda stutgartta cok gitmistim, landliebenin meyveli her yogurdu var bunlar yok ya bakmadigim yer kalmadi benim de seytan diyor avusturya-alnanya sinirina yakin olan ilk markete git al gel 800-1000 km oda :)))

Bak birde ev yapimi tereyag var onun icin de schlag sahne alip mikserle 15-20 dk durmadan cirpiyorsun sonra süzgecte iyice yoguraraktüm suyunu cikartip folie sarip buzluga atiyorsun al sana tereyagi :) elias icin yapicam bu hafta birde her schlagsahne ile olmuyor sadece taze olanla yani tarihi sirf birkac gün dayananlar var onlarla oluyor

Aslında versem hırs yapacağım doğru söylüyorsun da. Değişik bir psikoloji içindeyim . Oğlum uyuduğunda yemek yemem lazım gibi hissediyorum. Sanki açlıktan öleceğim)Sinirlensem yiyorum. Uyumasa yiyorum. 8 aylıknamile fotoğrafıma bakıyorum kollarım daha ince , yüzüm daha küçük. Bütün kilom karnımda. Zaten aynı kilodayım şaka gibi;((

Normal dogum yaptinsa zaten süper ama yok sezeryansa benim gibi vakit buldukca mekik cekmeye calis artik birsey olmaz, dedigim gibi eline yogurdu al dondurma niyetine yavas yavas ye onunla tatmin etmeye calis kendini olmuyorsa bir kahve yap onu da uykum kacar dersen agzinda sakiz olsun.. Ilk haftayi bir atlatsan ondan sonrasi kendi geliyor.. Bak eger mümkünse aksam isin olmadikca mutfaga hic girme bile

melahat iyi geceler canim allah rahatlik versin benim pc kapanmis gelen kadar sen cikmissin neyse yarin grs insallah sohbet edemedik bi senle dogru duzgun ay

Ben geldim kız anca uyudu

Esra ben senin oğluna bayılıyorum yaa
Maşallah çok ttatli bide güleç bir yüzü var Birtanem benim öp yerime

Taliaa ben geldim inşallah sen çıkmamsndr

Ya bu uyku arkadaşı bizde tutmadı malesef
Fr.de dudu varmış ondan getirdim buraya yok hiç sevmiyor bile ordaki ler dedilerdki buna alıştırsan rahat edersin seni bile aramaz koy beşiğe yanına da dudusunu koy koklaya koklaya uyur dediler herkes ama nafile alıyo yüzünü kapatıyor ceee yapıyor sonrada ısırıp atıyor
Bide cayu calliolu diye yazılıyor
Ona sarılıyor sıkılıyor atıyor sonra
Illa benim meme olacak valla memelerim sündü iyicebyaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…