Günaydınlar...
Burdada hava çok güzel güneş pırıl pırıl
Kızım uyansn kahvaltımı yapıp çıkacağıZ gezmeye
Tunaydin kizlar nasilsinz.Dilayin üst iki disi daha patlamis ya birden bire bütun dislerini cikartacak.sanirim.
merhaba taliacım dişleriniz hayırlı olsun.bizde henüzhiç diş yok
nerdesiniz kızlar yaaaa
biriniz bana bakıcı bulun ya işe başlıcam hala bi bakıcı bulamadım bu ne iş arkadaş ya off şiştim amaaaan
nerdesiniz kızlar yaaaa
biriniz bana bakıcı bulun ya işe başlıcam hala bi bakıcı bulamadım bu ne iş arkadaş ya off şiştim amaaaan
Talia dişleriniz hayırlı olsunbizim de 3 tane var. 3 ü de altta.
Moonletter bir arkadaşım mahalle muhtarına gitmişti. Güvenilir ,tanıdığınız var mı ?diye. Ve çok iyi bir kadınla anlaşmıştı. 3 seneden fazla baktı bakıcıları.
ayy canim ya ben geldim sen cikmissinhakkaten kizlar nerdesiniz bugun bakim sizler biz awm ye gittik gezip geldik digerleri nerde acaba:44:
kiz getir bize ben bakim sende calis rahat rahatcanim diger komsularini yakinlarinida haberdar ettinmi belki ihtiyaci olan birisi vardir bakabilcek guvenilir birisi cikar mutlaka:44:
canım bence aceleye getirme gerçi ne kadar süredir aradığını bilmiyorum ama.ne biliyim annenden ,çok samimi bi arkadaşından falan bi süreliğine rica et.sonra inşallah iyi bi bakıcı bulduğunda gönül rahatlığıyla bırakırsın
Ben geldim siz kaçmışsınız
güzel fikir! bende gidip bir konuşayım belki iyi biri denk gelir belli mi olur...hem aynı mahalleden olması avantaj olur...
ay talia gelsene kuzum gel bak senin gibisini nerden bulucam ben
söyledik komşulara falanda bir şey çıkmadı henüz ama zaman yaklaştı bu hafta netleşir artık iş durumu...
dişler hayırlı olsun eh darısı başımıza
daha önceden yarım gün arıyordum, tam gün görüştüğümde oldu.şöyle diyim 2. ayından beri arıyorum bebeğim şu an 7yi bitirdi
zor bu işler ya sorma...maalesef bu yakada arkadaşlarımdan çalışmayan yokbir kaç tane karşıda var çalışmayan o da nasıl gelecek ki... Bu şekilde birilerine muhtaç olmaktan hiç hoşlanmıyorum.Emeğinin karşılığını vericem ama güvenilir bi adam bulamadık hala...kısmet...
Talia dişleriniz hayırlı olsunbizim de 3 tane var. 3 ü de altta.
Moonletter bir arkadaşım mahalle muhtarına gitmişti. Güvenilir ,tanıdığınız var mı ?diye. Ve çok iyi bir kadınla anlaşmıştı. 3 seneden fazla baktı bakıcıları.
Ben geldim siz kaçmışsınız
güzel fikir! bende gidip bir konuşayım belki iyi biri denk gelir belli mi olur...hem aynı mahalleden olması avantaj olur...
ay talia gelsene kuzum gel bak senin gibisini nerden bulucam ben
söyledik komşulara falanda bir şey çıkmadı henüz ama zaman yaklaştı bu hafta netleşir artık iş durumu...
dişler hayırlı olsun eh darısı başımıza
daha önceden yarım gün arıyordum, tam gün görüştüğümde oldu.şöyle diyim 2. ayından beri arıyorum bebeğim şu an 7yi bitirdi
zor bu işler ya sorma...maalesef bu yakada arkadaşlarımdan çalışmayan yokbir kaç tane karşıda var çalışmayan o da nasıl gelecek ki... Bu şekilde birilerine muhtaç olmaktan hiç hoşlanmıyorum.Emeğinin karşılığını vericem ama güvenilir bi adam bulamadık hala...kısmet...
Kızlar ek gıda ne kadar veriyorsunuz? Mesela 1 meyveyi yiyor mu bebeğiniz? 1 çay bardaği yemek yiyor mu?yemeklerine irmik , bulgur katıyor musunuz? Ben 3 gündür tarhana katıyorum. Maşallah sevdi.
Ooooo hadi hayırl uğurlu olsun canım maşallah dilosaTunaydin kizlar nasilsinz.Dilayin üst iki disi daha patlamis ya birden bire bütun dislerini cikartacak.sanirim.
Getir ben bakayım 2 bin tl maaş isterim amanerdesiniz kızlar yaaaa
canim ben sabahlari kahvalti veriyorum daha sonra bir meyve püresi yada yogurt veriyorum ne varsa artik ogun aksamada corba yada hazir kasik mamasi veriyorum normalde turkiyedeki doktorlar 2 cay bardagini gecmesin diyormus ama bizim gectigi gunlerde oluyor 2 bardagi tamamlayamadigimiz da oluyor sorun etmiyorum ben bunu zaten benim kizin kilosu cok fazla yeterli besleniyor demek ki önemli olan saglikli beslenmesi zaten :) irmik katiyorum ben corbalarina birde pirinc unu ve nisasta kattigim oluyor kivamli olsun diye bulgur hic vermedim verenide duymadim ben :44irincte veriyorum pirinc verildigine göre bulgurda verilebilir gaz sorunu yasamiyorsa eger biliyorsun bulgur cok gaz yapici bir besin:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?