Super anneler 2013

Tunaydin kizlar nasilsinz.Dilayin üst iki disi daha patlamis ya birden bire bütun dislerini cikartacak.sanirim.

nerdesiniz kızlar yaaaa
biriniz bana bakıcı bulun ya işe başlıcam hala bi bakıcı bulamadım bu ne iş arkadaş ya off şiştim amaaaan

nerdesiniz kızlar yaaaa
biriniz bana bakıcı bulun ya işe başlıcam hala bi bakıcı bulamadım bu ne iş arkadaş ya off şiştim amaaaan

ayy canim ya ben geldim sen cikmissin hakkaten kizlar nerdesiniz bugun bakim sizler biz awm ye gittik gezip geldik digerleri nerde acaba:44:

kiz getir bize ben bakim sende calis rahat rahat canim diger komsularini yakinlarinida haberdar ettinmi belki ihtiyaci olan birisi vardir bakabilcek guvenilir birisi cikar mutlaka:44:

Talia dişleriniz hayırlı olsun bizim de 3 tane var. 3 ü de altta.
Moonletter bir arkadaşım mahalle muhtarına gitmişti. Güvenilir ,tanıdığınız var mı ?diye. Ve çok iyi bir kadınla anlaşmıştı. 3 seneden fazla baktı bakıcıları.

nerdesiniz kızlar yaaaa

canım bence aceleye getirme gerçi ne kadar süredir aradığını bilmiyorum ama.ne biliyim annenden ,çok samimi bi arkadaşından falan bi süreliğine rica et.sonra inşallah iyi bi bakıcı bulduğunda gönül rahatlığıyla bırakırsın

Ben geldim siz kaçmışsınız

güzel fikir! bende gidip bir konuşayım belki iyi biri denk gelir belli mi olur...hem aynı mahalleden olması avantaj olur...

ay talia gelsene kuzum gel bak senin gibisini nerden bulucam ben
söyledik komşulara falanda bir şey çıkmadı henüz ama zaman yaklaştı bu hafta netleşir artık iş durumu...
dişler hayırlı olsun eh darısı başımıza

daha önceden yarım gün arıyordum, tam gün görüştüğümde oldu.şöyle diyim 2. ayından beri arıyorum bebeğim şu an 7yi bitirdi
zor bu işler ya sorma...maalesef bu yakada arkadaşlarımdan çalışmayan yok bir kaç tane karşıda var çalışmayan o da nasıl gelecek ki... Bu şekilde birilerine muhtaç olmaktan hiç hoşlanmıyorum.Emeğinin karşılığını vericem ama güvenilir bi adam bulamadık hala...kısmet...

anladım canım hayırlısı olsun inşallah

cok tesekkür ederiz canim sizde de darisi diger dislerine olsun insallah :) ay bende hic beklemiyordum üsten altakileir bile tmm cikartmamisken süpriz yapti bize

canim ya tabuiki bakarim getir sen banaay sen gel demissin ben getir diyorum ortada bulusalim en iyis
melahat güzel bi fikir vermies valla insallah bulursun en kisa zamanca canim disler icinde cok cok teseklkür ederiz insallah canim darisi size olsunn

Kızlar ek gıda ne kadar veriyorsunuz? Mesela 1 meyveyi yiyor mu bebeğiniz? 1 çay bardaği yemek yiyor mu?yemeklerine irmik , bulgur katıyor musunuz? Ben 3 gündür tarhana katıyorum. Maşallah sevdi.

Kızlar ek gıda ne kadar veriyorsunuz? Mesela 1 meyveyi yiyor mu bebeğiniz? 1 çay bardaği yemek yiyor mu?yemeklerine irmik , bulgur katıyor musunuz? Ben 3 gündür tarhana katıyorum. Maşallah sevdi.

canim ben sabahlari kahvalti veriyorum daha sonra bir meyve püresi yada yogurt veriyorum ne varsa artik ogun aksamada corba yada hazir kasik mamasi veriyorum normalde turkiyedeki doktorlar 2 cay bardagini gecmesin diyormus ama bizim gectigi gunlerde oluyor 2 bardagi tamamlayamadigimiz da oluyor sorun etmiyorum ben bunu zaten benim kizin kilosu cok fazla yeterli besleniyor demek ki önemli olan saglikli beslenmesi zaten :) irmik katiyorum ben corbalarina birde pirinc unu ve nisasta kattigim oluyor kivamli olsun diye bulgur hic vermedim verenide duymadim ben :44irincte veriyorum pirinc verildigine göre bulgurda verilebilir gaz sorunu yasamiyorsa eger biliyorsun bulgur cok gaz yapici bir besin:44:

Tunaydin kizlar nasilsinz.Dilayin üst iki disi daha patlamis ya birden bire bütun dislerini cikartacak.sanirim.
Ooooo hadi hayırl uğurlu olsun canım maşallah dilosa
nerdesiniz kızlar yaaaa
Getir ben bakayım 2 bin tl maaş isterim ama

Benim oğlumun kilosu da maşallah yerinde . ben de takılmıyorum ama ben de sanırım çok az veriyorum. Sabah çok az yumurta sarısı. Kuşluk yarım meyve. Akşamüstü de 2 yemek kaşığı kadardır ancak etli sebze yemeği.he bazen de 2-3 kaşık yoğurt . FAzlasını almak istemiyorı. Israr da etmiyorum

Ben bi kere bulgur kattım ama blender ezmedi
Yoksa bulgur çok faydalı

Merve blender ı tüm yemeklerinde kullanıyor musun? Daha sonra alıştığı için pütürlü yemek istemiyorlarmış diye duydum. Ben başlarda tel süzgeçten geçiriyordum. Artık iyice pişirip çatalla eziyorum.ama bizim 3 dişimiz var ya faydası var mıdır bilmem yemesinde:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…