Super anneler 2013

ayy cok sükür acilmis merve cok tesk ederim canim saol darisi cikartamayanlarin basina insalla

melahat sana birsey yazcaktimya unuttum gcmise bakmam lazim tekrar:44:

Bugün cok fena yoruldum alisveristi gezmeydi derken birde ustune bir saat spor ayakta duracak gucum kalmadi

Oglusu ilk defa alisveris arabasina oturttuk allagim nasil mutluydu bir saga bir sola raflara uzanmaya calisip durdu bacaklarini birbirine vura vura abuu diye diyee gezdi tum marketi biraz gucu yetse tüm raflari yere indirirdi :)

al benden de okadar spor disinda hepsini yaptim bende

Sen ne aldin anlat bakayim ben normal haftalik alisverisimi yaptim extradan sirf bu tekerlekli kasalar var esylari koymak icin hani onun uzunca yatak alti icin olanlari var onlardan aldim etraftaki fazlaliklari icine doldurdum kalagini da kapatip yatagin altina ittim cokta iyi oldu

Oglusu ilk defa alisveris arabasina oturttuk allagim nasil mutluydu bir saga bir sola raflara uzanmaya calisip durdu bacaklarini birbirine vura vura abuu diye diyee gezdi tum marketi biraz gucu yetse tüm raflari yere indirirdi :)

ahahaha gördüm fotosunu bayildim cok tatli olmus gercektende ay ne guzel siz artik alisveris arabasina biner olmussun biz bebek arabasindan cikamadik henuz

ahahaha gördüm fotosunu bayildim cok tatli olmus gercektende ay ne guzel siz artik alisveris arabasina biner olmussun biz bebek arabasindan cikamadik henuz

Niye kiz dilay gelisimi en iyi ve en ilerde olan bebek oturtsan nasil da durur icin de yürümeye bile baslamis masallah ona videoda kafa titreye titreye yürüyor birde :)

Evwt hepsini geçiriyorum bir defasında havuçlari tam cekmedim kakasinda gördüm nasıl verdiysem öyle çıkmış
Demekki tam öğütemiyo midesi hem erken bence denedim gördüm

Hosgeldiiin erva ne yapiyor uyudumi ne bakmis öyle fotosun da bugün agressifiiim kompleksliyiim der gibi :)))

Hosbulduk hala uyumadı yerde yuvarlaniiyo sürünüyo poposunu kaldrp
Evet biraz sinirli benim kız huyuda öyle kime çektiyse ben hiç sert değilimdir

Niye kiz dilay gelisimi en iyi ve en ilerde olan bebek oturtsan nasil da durur icin de yürümeye bile baslamis masallah ona videoda kafa titreye titreye yürüyor birde :)

ayy teyzesi cok saol guzel sözlerin icinn evet yaa oturtsam otururda biz devamli bebek arabasiyla gidiyoruz heryere o yuzden gerek kalmiyor ama karsimizda lidl var oraya kucagimda göturebilsem oturturum oda zor ya tasiyamam dombiligi

ay birde dun ne yapti anlatmayi unuttum size babamizin gelme saati gecikmisti isleri cikmis gelemedi dilayda tmm gelme saatinde kapinin önune gitti valla ehh ihhh diye sesler cikarttim tabi ben tmm benzetemiyorum o sesleri kapiyi actirdi bana yuturecinde oturuyorya kapinin önundede cikint var cikamiyor disari merdivenlerden asagi bakip konusuyor kendi kendine baya seslendi ablas abisi desem onlar evdeydi sadece babamiz yoktu sanirim onu bekldi diye dusundum ben

zilli bugunde tv unitesinden tutunup ayaga kalkmis ordaki kablolari kemiriyor oo bu cok ayaklanmaya basladii

Kaca kadar oynuyor canim ya genel de ins böyle devam etmezde biran önce bir uyku düzeni kurarsiniz sizde bugün sizde gezmeye gidecektiniz gittinizmi

Kiz tutunarak yürüyor ya evin icin de daha ne ayaklanicak bir aya kalmaz düzgün birsekil de yürür bak gör demek birde babasinj bekledi kapilar da oy yavrum benim geldigi zamank biliyor demekki :) masallah yaa

ay kiz bende onu diyecektim sana unuttum nasil bakmis ervos öylee ben bile tirstim

anneme ve bana yamuk yapmayin furirum sizi diyor sanki bana öyle geldii

Aslinda cok önceden geldim ama forum bakimdaydi simdi de cikmam lazim cok fena yorgunum dus alicam birde size iyi sohbetler kizlar grsz artik öpüyorum

Kiz tutunarak yürüyor ya evin icin de daha ne ayaklanicak bir aya kalmaz düzgün birsekil de yürür bak gör demek birde babasinj bekledi kapilar da oy yavrum benim geldigi zamank biliyor demekki :) masallah yaa

bencede kalmaz bu yürür yaa evet aslinda biraz daha gec yuruse dahami iyidiki acaba simdi hic bas edemiyecem ben bunla kiz cok yaramaza aslinda ben bahsetmiyorum cok yerinde bir saniye duramyor zillos evet tutunarak gidiyor artik baya ilerliyor titrek titrek ay evet babasinin geldigi saatleri bilyiormus demekki her ne kadar ayni saatlerde gelmesede hergun bir kac gun ayni saate gelince alismis demekki birde gelen giden olmayinca gri cekildi iceriye

Aslinda cok önceden geldim ama forum bakimdaydi simdi de cikmam lazim cok fena yorgunum dus alicam birde size iyi sohbetler kizlar grsz artik öpüyorum

sendemi bürütüs vissss ben daha yeni rahata erdim sohbet etmek icin yaa bende geldim aciktim bir baktim bakima girmis giremedim tekrar baya neyse canim iyi geceler allah rahatlik versin grs yarin öpüyorum seni ve eliasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…