- 19 Ekim 2009
- 2.409
- 64
- 363
Bugün cok fena yoruldum alisveristi gezmeydi derken birde ustune bir saat spor ayakta duracak gucum kalmadi
al benden de okadar spor disinda hepsini yaptim bende
Oglusu ilk defa alisveris arabasina oturttuk allagim nasil mutluydu bir saga bir sola raflara uzanmaya calisip durdu bacaklarini birbirine vura vura abuu diye diyee gezdi tum marketi biraz gucu yetse tüm raflari yere indirirdi :)
Ben geldim
ahahaha gördüm fotosunu bayildim cok tatli olmus gercektendeay ne guzel siz artik alisveris arabasina biner olmussun biz bebek arabasindan cikamadik henuz
Evwt hepsini geçiriyorum bir defasında havuçlari tam cekmedim kakasinda gördüm nasıl verdiysem öyle çıkmışMerve blender ı tüm yemeklerinde kullanıyor musun? Daha sonra alıştığı için pütürlü yemek istemiyorlarmış diye duydum. Ben başlarda tel süzgeçten geçiriyordum. Artık iyice pişirip çatalla eziyorum.ama bizim 3 dişimiz var ya faydası var mıdır bilmem yemesinde:))
Hosgeldiiin erva ne yapiyor uyudumi ne bakmis öyle fotosun da bugün agressifiiim kompleksliyiim der gibi :)))
Niye kiz dilay gelisimi en iyi ve en ilerde olan bebek oturtsan nasil da durur icin de yürümeye bile baslamis masallah ona videoda kafa titreye titreye yürüyor birde :)
Hosbulduk hala uyumadı yerde yuvarlaniiyo sürünüyo poposunu kaldrp
Evet biraz sinirli benim kız huyuda öyle kime çektiyse ben hiç sert değilimdir
ayy teyzesi cok saol guzel sözlerin icinnevet yaa oturtsam otururda biz devamli bebek arabasiyla gidiyoruz heryere o yuzden gerek kalmiyor ama karsimizda lidl var oraya kucagimda göturebilsem oturturum oda zor ya tasiyamam dombiligi
ay birde dun ne yapti anlatmayi unuttum size babamizin gelme saati gecikmisti isleri cikmis gelemedi dilayda tmm gelme saatinde kapinin önune gitti valla ehh ihhh diye sesler cikarttim tabi ben tmm benzetemiyorum o seslerikapiyi actirdi bana yuturecinde oturuyorya kapinin önundede cikint var cikamiyor disari merdivenlerden asagi bakip konusuyor kendi kendine baya seslendi ablas abisi desem onlar evdeydi sadece babamiz yoktu sanirim onu bekldi diye dusundum ben
zilli bugunde tv unitesinden tutunup ayaga kalkmis ordaki kablolari kemiriyor oo bu cok ayaklanmaya basladii
Hosbulduk hala uyumadı yerde yuvarlaniiyo sürünüyo poposunu kaldrp
Evet biraz sinirli benim kız huyuda öyle kime çektiyse ben hiç sert değilimdir
Kiz tutunarak yürüyor ya evin icin de daha ne ayaklanicak bir aya kalmaz düzgün birsekil de yürür bak gör demek birde babasinj bekledi kapilar da oy yavrum benim geldigi zamank biliyor demekki :) masallah yaa
Aslinda cok önceden geldim ama forum bakimdaydi simdi de cikmam lazim cok fena yorgunum dus alicam birde size iyi sohbetler kizlar grsz artik öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?