Super anneler 2013

"Küçükken nasıldı?''diye sordu anneme; "Küçükken yaramazdı" dedi annem. Tebessüm ...etti..
"Doğru mu?" dedi gözlerime bakarak... "Doğru" dedim ve aynen tekrarladım annemin sözlerini; "Küçükken yaram azdı"

Sana yazacaktim unuttum joghurt u bulamamissin mavi olanla da oluyor ama yesille oldugu kadar iyi degil tabi ben mecbur hep mavi ile mayaliyorum yesil burda olmadigi icin, bak son siralar yogurdum tutmuyor demistin ben ona bir cözüm buldum hem tutuyor hemde tas gibi yogurt oluyor mayasinin icine bir cay kasigi kaffeeweißer at ozaman tutuyo :) dün ben o sekil de mayaladim bugün sabah siseyi tersine cevirdim bak mesela

kiz yazinin tamamini okuyana kadar resimdekinin ne oldugunu anlamaya calistim ayy masallah gercekten tas gibi tutmus cok guzel olmus bende denedim hemen bunu

ben lidldan aliyordum gunluk bio sütten onla yapiyorum oda guzel tutuyordu ama gecwn sever tutmadi

Ben haltbarmilch varya inla yapiyorum hep yagli olaniyla, ama sen landliebenin sut ve yogurdunu bulursan onunla kesin dene.. Bugün kimseden ses cikmamis burda benim misafirlerim vardi aksama kadar sende ye ya olurmu biri yer biri bakar diye diye bugün biraz atistirdim.. Birde sinir oldum dün aramis benimkini bana patates kizartsin sunu yapsin bunlari yapmasin yemem diye, misafire bak sen benim bildigim misafir umdugunu degil buldugunu yer bende gicikligina yapsin dedigi hicbirseyi yapmadim hic soramadi da bunlari neden yapmadin diye anlamistir heralde terbiyesizligini cok samimi oldugumuz biri olsa neysee dersin

aaa gercekten ne cok terbiyesiz bir misafirmis o öyle ya kim o gelen akrabalardanmi ne insallah var ya ben ikram edileni bile utana skila yerim hele birde samimi bir yere gitmediysem , en yakin arkadasima bile dememisimdir bana bunu yapta yiyim diye
hayallahim cidden ne acayip insanlar var öyle

ay evet ya bugun kimseden ses cikmamis annem evdeydi bugun bende hic bakamadim zaten bende temizlik fln yaptim tlfdan face bile zar zor baktim landliebenin sütünü dun buldumda yogurt bulamayinca almadim oda gunluk degil dimi haltbare

ay demin dilaya mama iciyordudum o bende uzanir vaziyette oturuyor dilayida omzuma yatirdim mama iciyoyrum birden biberonunu bir kalkti eliyle agzima carpi biberonun kapak kismi cam biberon ya birde dudagimi patlatti ya

iyiim sizleri sormalı.herkes gibi bende yoğun bi haftasonu geçirdim.bugün öyle alış veriş falan yaptık .kayserideydik.

allah iyilik versin canim ohh ne iyi etmisiniz ay ne guzel kayseride gezmek vardi simdi neler aldin bakim bebisede aldinmi birseyler

Bende temmuz annesiyim 24 temmuz doğumlu bir kızım var 30 yaşındayım:))))

Merve şekerim sizleri takip ediyorum pek giremesemde manşallah senin kızın kocaman olmuş bizimki yeni yeni geri geri gidiyorr.

Kızlar merhaba sizlerede nasılsınız bakalım?

Landliebe mi? Sanirim günlük cnm tam emin degilim. Sende baya is yapmissin bugün annenin sizde olmasina alistik zaten :)
Gelen misafir benimkinin bir arkadasi ve ailesi bunlari yapsin yapmasin diyen de bir erkek aynen bende cekinirim ikram edileni mümkün oldugunca geri cevirmemeye calisirim nezaketen ama acmisiniz yemek hazirlayalimmi vs.. gibi sorularda cekinirim acim bile demem.. Bende birsürü sey vardi aklimda yapmak icin sirf gicik oldugum icin allah ne verdiyse dedim hic kendimi yormadim valla :))

aslm hosgeldin canim cok tesekkür ederiz kendi adima iyim, sen nasilsin bakalim, allah bagislasin kizceni , cok memnun oldum tanisdigimiza merveyi tanidigina göre benide taniyor olman lazim dimi:44:

iyi akşamlar bayanlar nasılsınız.

Hosgeldin canim ben iyiyim sükür misafir agirladim tüm gün sen nasilsin?

Sende hosgeldin ben iyiyim cok sükür sabah gözümü oglumla acip gece onunla kapatiyorum :) sen nasilsin ? Kizin henüz 6 aylik olmadi sanirim daha erken onun icin annesi

allah iyilik versin canim ohh ne iyi etmisiniz ay ne guzel kayseride gezmek vardi simdi neler aldin bakim bebisede aldinmi birseyler

bu arada biberon kazası geçmiş olsun.

bizimki hasta ziyaretiydi.tabii birazda alış veriş.bebişimede iki pantolan bi kot tayt bir tane de bluz aldım.artık kendime bakmaya vaktim yok ya

evet canim landlieber haltbare sini gördumde günlük varmiydi acikcasi bakmadim ona neyse artik bir daki sefere bakarim

ay aynen canim evet bende öyle kirmamak icin reddetmem ama dedigin gibi asla acim ben de diyemem cok samimi oldugum halde yien diyemem ya:44: bu huyumuda sevmiyorum aslinda cekinmeden bazen davranmak istiyorum olmuyor

ayy iyi etmisin ohh ohh öylesine böylesi lazim benim esimind ebir arkadasi var öyle sunu yapsin bunu yapsin demezler ama benden herseyi beklerler tatlisi ayri pastasi ayri olcak birde yok bunu yemek sunu sevmez der esimde bende kendisi bilir ben bunu yapcam yemezse yemesin derim isime geleni yaparim gelmiyeni yapmam

çok saol esracım bende iyiim .biraz yoğun bi haftasonu geçirdim.senin misafirinde iyiymiş hani.senin onlara bi şey hazırladığına dua etsinler neticede küçücük bebeğin var.
esracım bu arada dün kıymalı tarhana yaptım.3 yemek kaşıgı kadar yedi.sevdiğini umuyorum çünkü sebze çorbalarını çok çok az içmişti.tekrardan saol.

merhaba hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…