Sana yazacaktim unuttum joghurt u bulamamissin mavi olanla da oluyor ama yesille oldugu kadar iyi degil tabi ben mecbur hep mavi ile mayaliyorum yesil burda olmadigi icin, bak son siralar yogurdum tutmuyor demistin ben ona bir cözüm buldum hem tutuyor hemde tas gibi yogurt oluyor mayasinin icine bir cay kasigi kaffeeweißer at ozaman tutuyo :) dün ben o sekil de mayaladim bugün sabah siseyi tersine cevirdim bak mesela Eki Görüntüle 939946
kiz yazinin tamamini okuyana kadar resimdekinin ne oldugunu anlamaya calistimayy masallah gercekten tas gibi tutmus cok guzel olmus bende denedim hemen bunu
Sen hangi sütle yapiyorsun peki?
ben lidldan aliyordum gunluk bio sütten onla yapiyorum oda guzel tutuyordu ama gecwn sever tutmadi
Ben haltbarmilch varya inla yapiyorum hep yagli olaniyla, ama sen landliebenin sut ve yogurdunu bulursan onunla kesin dene.. Bugün kimseden ses cikmamis burda benim misafirlerim vardi aksama kadar sende ye ya olurmu biri yer biri bakar diye diye bugün biraz atistirdim.. Birde sinir oldum dün aramis benimkini bana patates kizartsin sunu yapsin bunlari yapmasin yemem diye, misafire bak sen benim bildigim misafir umdugunu degil buldugunu yerbende gicikligina yapsin dedigi hicbirseyi yapmadim hic soramadi da bunlari neden yapmadin diye anlamistir heralde terbiyesizligini cok samimi oldugumuz biri olsa neysee dersin
iyi akşamlar bayanlar nasılsınız.
iyi aksamlar canim hosgeldin nasilsin
iyiim sizleri sormalı.herkes gibi bende yoğun bi haftasonu geçirdim.bugün öyle alış veriş falan yaptık .kayserideydik.
aaa gercekten ne cok terbiyesiz bir misafirmis o öyle ya kim o gelen akrabalardanmi ne insallah var ya ben ikram edileni bile utana skila yerim hele birde samimi bir yere gitmediysem , en yakin arkadasima bile dememisimdir bana bunu yapta yiyim diye
hayallahim cidden ne acayip insanlar var öyle
ay evet ya bugun kimseden ses cikmamis annem evdeydi bugun bende hic bakamadim zaten bende temizlik fln yaptim tlfdan face bile zar zor baktimlandliebenin sütünü dun buldumda yogurt bulamayinca almadim oda gunluk degil dimi haltbare
Bende temmuz annesiyim 24 temmuz doğumlu bir kızım var 30 yaşındayım:))))
Merve şekerim sizleri takip ediyorum pek giremesemde manşallah senin kızın kocaman olmuş bizimki yeni yeni geri geri gidiyorr.
Kızlar merhaba sizlerede nasılsınız bakalım?
iyi akşamlar bayanlar nasılsınız.
Merve şekerim sizleri takip ediyorum pek giremesemde manşallah senin kızın kocaman olmuş bizimki yeni yeni geri geri gidiyorr.
allah iyilik versin canim ohh ne iyi etmisinizay ne guzel kayseride gezmek vardi simdi neler aldin bakim bebisede aldinmi birseyler
Landliebe mi? Sanirim günlük cnm tam emin degilim. Sende baya is yapmissin bugün annenin sizde olmasina alistik zaten :)
Gelen misafir benimkinin bir arkadasi ve ailesi bunlari yapsin yapmasin diyen de bir erkek aynen bende cekinirim ikram edileni mümkün oldugunca geri cevirmemeye calisirim nezaketen ama acmisiniz yemek hazirlayalimmi vs.. gibi sorularda cekinirim acim bile demem.. Bende birsürü sey vardi aklimda yapmak icin sirf gicik oldugum icin allah ne verdiyse dedim hic kendimi yormadim valla :))
Hosgeldin canim ben iyiyim sükür misafir agirladim tüm gün sen nasilsin?
Sende hosgeldin ben iyiyim cok sükür sabah gözümü oglumla acip gece onunla kapatiyorum :) sen nasilsin ? Kizin henüz 6 aylik olmadi sanirim daha erken onun icin annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?